Week overzicht -Week 21- Buiten, bruiloft en Hemelvaart.

Wat een topweek, echt. Ik heb onwijs genoten deze week. Natuurlijk moest er tussen het genieten door wat gewerkt worden maar dat mag de pret niet drukken. Alles met zon is beter. Weer een meer dan overvol weekoverzicht, maar echt overvol!

Zaterdag.

Ik ga samen met Floor op pad voor hun gender reveal party (Floor komt gezellig binnenkort gastbloggen over haar zwangerschap!) Maar eerst haren vlechten.

en Nijntje kijken.

op naar de stad, taart bestellen bij Zoetegoed. Waar ik de dag van te voren ook al geweest was. Nu kon ik in ieder geval weer iets anders uitkiezen haha.

Na een gezellig meidendagje met genoeg gekocht te hebben is het tijd om Emily naar mijn ouders te brengen voor een nachtje logeren. Moet je dit schattige zomerhoedje zien!

Wij gaan uit eten met de buren in Nijmegen. Hoewel ik normaal echt fan ben van de Sumo vond ik het nu echt tegen vallen. Heel erg vreetschuur idee, de sushi viel me ook een beetje tegen. Maar het was echt heel erg gezellig. Na een biertje of wat meer dan een, tijd om naar huis te gaan.

Zondag.

Toch vroeg op, zelfs zonder kind. Paul gaat fietsen in Utrecht. En aangezien ik toch al wakker ben besluit ik een uurtje naar de bodypump te gaan. Dat word sowieso weer spierpijn!

Emily is lekker aan het ontbijten en Paul heeft een tussenstop.

Als ik Emily op ga halen is ze met Boudewijn mee de olie pijlen en de koelvloeistof bijvullen. Educatie is de key. Haha.

Eind van de middag, na wat dollen op Instagram staan toch ineens Simone (van http://www.papaisdeliefste.com) , Thijs en Mirthe voor de deur. Met donuts van Dunkin’ Donuts. Lekker!

De meisjes gaan lekker spelen in de tuin. Zo grappig om te zien dat Emily Mirthe herkend van de video’s en de paar keer dat we elkaar gezien hebben.

We eten met z’n zessen lekker pizza.

Nog even met een Liefmans in de tuin. #mom. Dat drukt de chaos wel even uit ja. Met je handdoek op je hoofd de deur open moeten maken omdat je nog niet klaar bent als er visite komt.

Maandag.

Na een ochtend werken heb ik een heel to do lijstje af te werken.

first > Trouwjurk wegbrengen.

second> geboorte bord ophalen bij de ene van de vriendengroep, want de vriendin waar ik vrijdag koffie mee ben wezen drinken is bevallen van een echt ontzettend knappe dochter.

Hoofd gestoten aan het bord. Met bult… #endoor

third> naar de huisarts om een biopt te nemen van een plekje wat maar niet over gaat (niks ernstigs hoor, gewoon vervelend.) Dan naar Paul en Emily die bij de kapster zijn.

Tot slot nog even boodschappen doen en koken. Eten en het bord klaarmaken voor het nieuwe naambordje.

Het is het draakje net als van Prenatal. Emily geeft de draak een kusje haha.

Paul en ik pompen nog even 100 ballonnen op voor de bruiloft van de buren morgen.

Dinsdag.

Vandaag trouwen onze buren. Een bruiloft is altijd super bijzonder, dus gaan we even kijken vlak voor ze naar het gemeente huis gaan. Emily en het buurmeisje keuren even de trouwauto.

De Ballonnen brengen we in de tussentijd naar de slaap kamer zodat die dus helemaal vol ligt met 150 ballonnen. Ha! En rozenblaadjes en een flesje bubbels. Verrassing!

‘s middags moet ik werken en besluit ik samen met een collega gewoon buiten te gaan eten. Kofferbak open en genieten van het zonnetje!

Ik heb nog energie over, en het is nog lang niet donker. Ik ga voor een rondje hardlopen. En wat voor een! Ik loop mijn eigen record voorbij. Trots!

Woensdag.

Een dagje werken en om 17u gewoon al weekend! Kom maar door! Ik rijd onder dit meer dan fijne gezelschap naar huis. Een MX5 en een Porsche. Alle drie met het dak open.

Het geboorte bord neerzetten in de tuin. En we mogen even gauw spieken bij het kleine meisje. Wat is dat toch prachtig zo’n piepklein vers mini meisje. Ik kan natuurlijk niet zomaar foto’s plaatsen, maar echt, zo knap. en een bos haar!

Nog even met Paul in de tuin zitten met een fikkie en een biertje.

Donderdag.

Lekker een dagje naar de Apenheul. Zo grappig dat de apen gewoon loslopen. Wel was het natuurlijk erg druk, maar dat kan ook niet anders als met zulk prachtig weer.

Als afsluiter nog een ijsje en natuurlijk onderweg naar huis lekker slapen.

We gaan barbecueën bij papa en mama. We nemen het badje mee voor Emily en Kiki vind het een prima waterbak.

Lekker knakworsten en stokbroodjes! En voor ons rosbief en fricandeau.

En natuurlijk onwijs lekkere barbecue toetjes.

Vrijdag.

Weer een dag met onwijs mooi weer. Eerste stop, de action!

Emily en ik gaan lekker lunchen samen. 2 jaar geleden ging ik hier met zwangerschap verlof. 

Lekker met de hele familie uit eten bij Montimar. En het was echt goed en lekker gegeten. 

En samen met mama deel ik een toetje. En natuurlijk een zelf haha. #nevernoteating 

Wauw! Ik heb echt genoten van deze week. Genieten van de kleine dingen is belangrijk zeker met zulk negatief nieuws zoals je afgelopen woensdag wellicht voorbij hebt zien komen. En als we de mooiste dingen benadrukken ziet het leven er zo veel mooier uit.

Dit weekend hebben wel lekker met z’n drietjes vrij en gaan we dus weer op pad! Ik heb er zin in en volgend weekend is het al weer Pinksteren. Wat zijn jou plannen voor dit weekend?

 

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge