Week overzicht – Week 22- Zon, zonder cabrioselfie en genieten

Wat een weer he! Van mij mag het altijd wel zulk weer zijn. Ik heb voor de goeie orde de cabrioselfie deze week maar even achterwegen gelaten 😉

Zaterdag.

We hebben met z’n drietjes weekend. Ik begin met een lesje CX works. Wat wel even pittig is omdat ik al even niet geweest ben. Klaar met smoesjes, werken!

Met de fiets een rondje boodschappen. Even langs de motorzaak om te vragen naar Paul zijn motor laarzen. Loopfiets passen voor Emily. We willen haar er een voor haar verjaardag geven, maar alleen als ze er goed op past. Wat helaas niet zo is. Emily is nog net wat te klein en te wankel. Dat word een ander cadeau verzinnen.

Daarna is het tijd voor de tuin! De zon schijnt, nuttige dingen zijn gedaan, insmeren en klaar. We blazen een luchtbed op om heerlijk in de schaduw te kunnen liggen. Echt beter kan niet!

Ik heb Emily haar teen nagels gelakt. Schattig toch?

Ik heb een hele berg foto’s gemaakt deze dag maar dat is echt te veel om te delen haha. Als laatste maak ik een ijskoude latte macchiato met een shotje Mojito erin. Lekker!

Zondag.

Wel even een een pittig buitje vannacht. Onweer en echt hele hard regen. Emily werd er ook even wakker van.

Paul fietst vandaag Brabants Mooiste vanaf kasteel Heeswijk. Dat is lekker in de buurt dus ik ga met Emily kijken. Onderweg dus om aan te moedigen. Lekker in de buggy en een sapje.

Topper die man van mij, met tropische temperaturen 90 km fietsen.

En op tijd weer terug voor de Formule 1. Vettel wint. Ik kom wel tot de conclusie dat het wel echt nuttig is je in te smeren als je met de cabrio op pad gaat. Ik ben een beetje verbrand. Emily gelukkig niet, maar die had ik natuurlijk wel ingesmeerd.

En ter afsluiting met z’n drietjes barbecueën en een Malibu biertje.

Maandag.

Ik werk de hele dag. Niet zo spannend. Geen cabrioselfie haha. ‘s avonds nog even bij het buurmeisje in het zwembadje en van de glijbaan.

Dinsdag.

Weer zo’n nachtje met pittige buien. Emily weer wakker haha. Gezellig, not.

Ontbijten met je zonnebril kan best, toch?

Na een snel boodschapje gaat Emily er met mijn Exota vandoor. ‘mama, Emily drinken? ‘ Dat vind ik dan weer een wat minder goed plan, maar leuk zijn de foto’s in ieder geval wel.

Een collega gaat ons verlaten maar heeft wel taart mee genomen. Lekker voor in de pauze.

Woensdag.

Emily haar Teva’s zijn binnen. Super leuk!

Ik moet m’n paspoort verlengen. Verschrikkelijk vind ik altijd die foto die gemaakt moet worden en het wachten en de smak geld. Maar om het positief te bekijken, de volgende keer ben ik bijna 40 😉 Dan vind ik mezelf natuurlijk ontzettend jong haha.

Omdat we er deze week lekker inzitten ook maar een lesje Bodypump. Zweten en medium spierpijn word dit!

Donderdag.

De hele week zat ik er op te kijken, de eerste 1000km met de cabrio dit jaar. En het is pas juni, dat komt goed dit jaar!

Als avond eten deze onwijs lekkere pasta met pesto van boerenkool. Echt mijn lievelings en super simpel te maken. Het recept zat ooit in de allerhande box. Deze! Allerhande receptje

Vrijdag.

Lekker weekend! Ik begin met onze haren in te vlechten. Bij mezelf lukt het zomaar ook best aardig. En je haren uit je gezicht, ook wel fijn!

Ik heb een afspraak bij het Spahuys, dat is al weer even geleden. Maar jeetje wat ontzettend genieten. Ik lag ook gewoon echt bijna te slapen.

Thuis nog even een glaasje van dit heerlijke water. Gewoon water, maar dan lekker.

We eten vandaag bij mijn Oma. Samen gaan we asperges halen en koken. En natuurlijk lekker hapjes erbij. We gaan nooit met honger naar huis als we bij Oma zijn. Genieten hoor! Samen koken en lekker eten, ik word er blij van.

Mijn week zit er weer op. Een heerlijk lang hemelvaart weekend staat voor de deur. Wij gaan van foodfestival, naar barbecue, naar foodfestival. Wat een top vooruitzicht. Zaterdag is Emily met mijn zusje mee naar de dierentuin en blijft daar logeren dus even met losse handen. Ik kijk er naar uit maar zie er toch een klein beetje tegen op, zo lang zonder Emily. Daar over ongetwijfeld meer.

Wat zijn jou hemelvaart plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge