Week Overzicht -Week 23- Pinksteren, foodfestivals en gender reveal party

Jeetje wat een week. Allemaal hoogtepunten die elkaar opvolgen. Ik word hier zo gelukkig van en we zijn pas net begonnen! Ik neem jullie mee in weer een meer dan fantastische week. Let’s go!

Zaterdag.

Emily gaat een dagje mee met mijn zusje naar de dierentuin. Super leuk uitje en zo kunnen Paul en ik een dagje met z’n tweetjes op stap. Ik voel me wel heel even zielig, zo alleen zonder kind. Eerst maar even sport. Paul is toch nog aan het slapen omdat hij vannacht gewerkt heeft.

Na het sporten gezellig even met een van de buurvrouwen naar de stad om lekker wat te shoppen en de lunchen! Met de kever cabrio, voor de afwisseling. We kopen met z’n tweeën zo’n beetje de halve collectie van de Hema leeg voor onze kindjes, maar dat hoort erbij.

Als lunch een broodje warme geitenkaas met paprika jam en noten.

Als Paul wakker is gaan wij op naar de stal. Er is een nieuw festival in de buurt, Bourgondival van Streek bij een boer in de stal. (kan allemaal hier in het Brabantse land hoor. Echt 10 minuten fietsen van ons huis)  koeien en klafjes aaien, de bierbrouwerij staat er met een stand, we barbecueën en kijken naar bandjes. Top!

Even een stro foto, ik vond m zo leuk! #Wijduikenhethooiin.

De feestavond met nog meer bandjes, biertjes en een vette hap als afsluiter! Wij hebben genoten. Een top event! Mensen uit de buurt, echt volgend jaar, noteer in je agenda 2 juni.

Zondag Pinksteren.

Koffie. Die kunnen we wel gebruiken. We gaan Emily ophalen bij mijn zusje. Ze hebben het super leuk gehad met z’n drietjes. Konden ze mooi vast oefenen 😉

‘s avonds komt Charlotte barbecueën. Lekker broodjes hamburger en een heerlijke zalm.

Bij de cafetaria als toetje een ijsje halen mét discodip!

Maandag Pinksteren

Zijn we uitgenodigd voor Taste of Amsterdam door Exota. Emily en ik hebben matching outfits aan. Ik ben blij, we eten weer lekkere dingen en met een zonnetje erbij word alles mooier. Wat is er nou beter als Pinksteren afsluiten met zo’n dag?

‘s avonds lekker wat tapas hapjes als avond eten.

Dinsdag.

Het normale leven, ineens ook weer dinsdag. Ik ben even de dagen kwijt. Ik ben gewoon aan het werk en Paul en Emily gaan koffie drinken bij mijn ouders. Ze hebben een nieuw T shirt gekocht voor Emily. Kan niet anders toch?

Ik stort me nog even op dit project. Project Flamingo, voor de Gender Reveal Party van Floor vrijdag. Dit word de flamingo maar moet eerst drogen, anders blijven ze niet staan.

Woensdag.

Work, Work, Work. 9 tot 5. Niet erg, eind van de dag al bijna weekend 😉 Even naar Kruidvat voor de kortings actie. Een hele berg luiers. Ik zag zelfs moeders met 6 verpakkingen, dat leek me een beetje overdreven. Ik houd het bij 2 pakken gewone luiers, 1 pak broekjes en 1 pak baby dry pampers voor ‘s nachts.

Floor komt even op Emily passen terwijl ze slaapt omdat wij ouderavond hebben op de opvang. We krijgen een hoop uitleg over wat ze doen met Kaleidoscoop. Leerzaam, en kort samen gevat. En een film over hoe de kindjes het doen op de opvang. Leuk om ze zo in actie te zien.

Donderdag.

9 tot 5 dagje. En daarna lekker weekend. Niks bijzonders te melden. Emily heeft bedacht dat ze een ijsje wil als toetje. Soms mag dat best.

‘s avonds door met project flamingo. De cupcakes. Een setje met blauwe bessen en met roze frambozen. Spannend hoor!

Vrijdag.

Eerste de cupcakes afmaken. Project Flamingo komt tot een eindpunt. Het is niet eens mijn baby maar ik ben ook wel erg benieuwd. Floor gaat dit natuurlijk morgen met jullie weer hier op de blog delen. Stay tuned.

De rest van de dag bestaat dus ook uit Gender Reveal voorbereidingen. Ik vind het leuk om te helpen en geniet echt van de quality time met mijn zusje.

En nee, nog steeds zeg ik niet wat het word. Nog even geduld!

Hoe was jou week? Ik hoop dat je net zo genoten hebt als ik! Dit weekend word ook weer super. We starten dus met de gender reveal bij Floor en Tom. Zaterdag gaan we foto’s maken en zondag een event van Toyota. Wat zijn jou plannen?

 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge