Week overzicht – week 9- Carnaval, barbecue en ontplofte site.

Wat een heerlijke week, ik heb echt genoten tot en met! Het lange carnavals weekend was gewoon echt top! Wij hebben zo genoten van de extra vrije dag, het feest en de tijd met elkaar. Hoogtijdagen. Ondanks dat het gruwelijk sh*t weer was.

Zaterdag.

Paul komt net terug van het werk en het was echt mega druk door de carnaval, maar nu wel lekker een lang weekend. Ik ga nog even werken en Emily gaat naar mijn ouders. Deze outfit en die haren, echt al een heel kind zo.

Op het werk bestellen we lekker broodjes! dit keer een broodje gezond. Zonder tomaat!

En ons nieuwe fietsstoeltje is binnen als thuis kom. Ze past nog voorop in het zitje, maar deze was nu zo goedkoop dat we het niet konden laten. En zo kan Emily vast bij Paul op de fiets mee zonder windscherm.

Zaterdag avond doen we lekker een biertje en wat lekkers. We kijken programma’s terug van afgelopen week. Onder andere de serie Klem van NPO3, ken je die? echt zo spannend! en met Barry Atsma.

Zondag.

Emily besluit niet uit te slapen en is echt super vroeg wakker. Heel eventjes zijn we bang dat ze dus niet meer gaat slapen. Maar gelukkig word het toch weer stil en slapen we nog lekker eventjes verder. Half 7 vind ik wel erg vroeg voor een vrije zondag.

We beginnen de dag met een heerlijk zondags ontbijtje. Broodjes, rosbief en verse jus. Hoort er gewoon bij hier.

Het is tijd om om te kleden voor de optocht. Emily doet nog even een slaapje en ik krijg haar jurk niet zo makkelijk uit, dan maar mee in bed.

Emily in haar Spaanse jurk en wij met onze Onesie. We spreken met mijn zusje af om samen te gaan kijken, echt wat een top middag! Gezelligheid, muziek, Emily vond het fantastisch!

Ok heel veel carnavals spam dus..

Haha

Sorry!

En door met de maandag.

Even gauw een boodschappie en Emily in het nieuwe stoeltje op de fiets. Ze vond het bijna leuker als voorop op de fiets.

Ik maak voor ons en voor Emily een kindercappucinno. Maar ze blieft hem niet omdat er natuurlijk geen echte koffie in zit. Zijn we weer mooi klaar mee. Ik had er een lekker siroopje in gedaan maar dat was dus niet goed genoeg.

Dan is het tijd om bij de vriendengroep aan te sluiten bij de optocht in Schaijk. Het is alleen echt gruwelijk schijt weer en gelukkig kunnen we onder een afdakje staan om te kijken naar de optocht. Dit is echt een van de mooiste uit de omgeving!

Na afloop gaan we naar een van ons thuis en stoken we de barbecue aan, de mannen staan buiten te bakken en de vrouwen zitten binnen lekker te keuvelen. Top geregeld!

Dinsdag.

Vandaag nog lekker een dagje vrij! We spotten een spin en besluiten hem aan Emily te laten zien. Ze is de rest van de dag in de ban van de spin. Ze wil steeds kijken.

Emily wandelt tegenwoordig graag met haar poppenwagen. En wij zetten er gewoon de hond in. Die vind het ook allemaal wel prima. Echt te grappig deze twee.

Omdat het zo regent moeten we dus binnen iets verzinnen. We besluiten naar het tuincentrum te gaan. Daar zoeken we nieuwe laarsjes uit voor Emily. Met lampjes, zo gaaf! Moet je ze nou zien staan met grasmaaier, laarzen en jurk.

En daar zijn natuurlijk ook allerlei beesten en vissen, top uitje!

‘s avonds ga ik even werken, gelukkig maar een kort dienstje en ben ik om 21u al weer thuis.

Woensdag.

Mocht ik Emily voor het eerst bij de kindjes in een groep groter brengen op de opvang om te wennen, ik had er wat extra tijd voor genomen. Maar zodra haar jas uit was rende ze zo’n beetje naar de andere kindjes. Dat ging dus hartstikke goed. Kon ik thuis nog even koffie drinken voor ik moest gaan werken.

Woensdag avond bodypump avond. Moet ik er nog woorden aan vuil maken?

Donderdag.

Ik doe niet zo veel spannend, ik plan mijn blog in voor de vrijdag. Doodeng vind ik het om onze weg naar een tweede kindje te gaan delen. Ook omdat ik een beetje schrik heb voor de reacties van familie en mensen dicht bij. Geen idee waarom?

Ik moet werken van 13 tot 21u. Niet zo spannend, het gaat wel lekker dat dan weer wel. In de pauze heb ik weer lekker een blikje Exota voor mezelf.

Vrijdag.

Komt dit artikel online, ik heb best wel onrustig geslapen vannacht, geen idee waarom. Het werd echt super goed ontvangen en de statistieken gingen echt door het plafond. En de reacties op mijn Facebook pagina en Instagram waren zo lief! Doet me zo goed!

Emily gaat even naar mijn zusje die graag op wilde passen. Gezellig boodschappen doen.

Ik ga dus maar even sporten. Nu we toch tijd hebben, beter gebruik van maken toch? Een lesje CX works en Bodypump. Ik voel de vermoeidheid van woensdag nog. Jammer, maar helaas.

‘s avonds ga ik met meiden uit de vriendengroep naar 50 shades in de bios. Ik ben heel benieuwd naar de film.

Ik heb er al dus een dagje weekend op zitten. Paul is ook lekker vrij en we hebben weer een druk vol weekend met een baby date en gaan we even naar een bakkersbeurs. Wat zijn jou weekend plannen?

Fijn weekend!!

10 reacties

    1. De bakkersbeurs als in voor mensen die echt bakker zijn hoor, niet alleen maar lekkere dingen helaas haha. Jou weekend klinkt ook super leuk. Ik ben benieuwd wat Nore vind van de dierentuin. Veel plezier!

  1. Lekker eten van de BBQ en carnavallen, klinkt als een heerlijk weekend. Ik zelf kan niet wachten tot het weer lekker weer is en we met al onze vrienden gaan genieten van de barbecue

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge