Een terugblik: 2017! De hoogtepunten

Na vandaag zit het jaar erop! We blikken terug op afgelopen jaar. Ik heb zo onwijs veel zin in 2018! Dan worden we een gezinnetje van 4. Staan er allemaal weer mooie nieuwe plannen en kansen voor ons open. Ik ben heel erg benieuwd wat 2018 ons gaat brengen!

Januari

januari begonnen we vorig jaar met sneeuw. Ik ben in januari jarig, maar dat komt ieder jaar terug. Het leukste aan januari vond ik ons dagje dierentuin in de sneeuw. Het was wel koud, maar zo leuk. Lekker dik ingepakt en gaan. Lekker warme chocomel drinken en genieten met z’n drietjes.

Februari

When in Brabant… februari is natuurlijk carnaval! Dit jaar zijn we naar de optocht geweest met Emily, dronken we genoeg bier en genoten we daar enorm van. Kortom het was top. Voor mij echt een hoogtepunt van 2017. Hier! kun je alle foto’s van de carnaval nog even terug kijken, voor nu houd ik het bij deze!

Maart.

In maart gingen we van binnenspeeltuin naar binnenspeeltuin. Met de dames van de blog, met de buren van mijn ouders, met Mirthe en Simone. Kortom vaak genoeg. Als uitje ging ik samen met Floor naar Feel good en Shop event en had ik het vermoeden van Floor wat kwam vertellen. En inderdaad de dag erna kwam Floor met Tom vertellen dat ze een kindje kregen. Ik werd tante!

April

Was een maand vol hoogtepunten. Pasen, we gingen naar het nijntje museum, wat echt genieten was. Maar ook onze trouwdag en dat Paul de Amstel Gold Race uit fietste. Held! Ook het concert van Bruno Mars in Köln bezochten we. Wat was dat gaaf! Ik kan er met mijn verstand nog niet bij dat we die maand er ook nog even een IVF poging bij deden en ook nog gewoon moesten werken.

Mei

In mei gingen we ineens weer cabrio rijden. Het weer werd mooi en het dak kon eraf. Moederdag met voor het eerst een zelf geknutseld cadeau van Emily. Mei sloten we af met dat extreem mooie weer. Het badje in de tuin, en genieten!

Juni

Vaderdag, cabrioritjes en barbecue. Moet er meer in de maand juni zitten? Daar genieten wij echt op en top van. Ook ons maandje rust voor we de hele IVF molen weer ingingen. Als het zonnetje schijnt is alles ineens zoveel mooier, zo voelt dat echt. Ook als ik de foto’s nu terug kijk.

En in juni maakten we natuurlijk nog foto’s in onze trouwkleren. Dat was zo’n fantastische dag. Nog even terugblikken? (hier)

Juli

In juli is Emily jarig. Dat blijft sowieso altijd een hoogte punt. 40 man in de tuin, mega taart. Gewoon top.

Ook het concert van U2 hadden we eind juli. Die dag hadden we ook de terugplaatsing van deze baby. Het concert voelde zo onwijs bijzonder dat het alleen nog maar mooier is dat het gelukt is. Die dag, als afsluiter van ons IVF cirucus.

Augustus

De positieve zwangerschaps test. Hoe bizar. Dat was natuurlijk vooral voor onszelf het hoogtepunt. Daarna begint wel het wachten. Slopend, maar ondertussen weten we hoe dat uitpakte. In Augustus was het ook kermis in Oss. Hoewel we geen kermis volk zijn, ik houd daar echt niet van. Was het met Emily fantastisch. Zo de moeite waard om een uurtje te gaan. Dat snoetje als ze in de draaimolen zit.

En Blog BFF’s Mirthe en Emily. We hadden een date, en de dames mochten samen op de motor zitten. Zo leuk dat we zelfs met de papa’s erbij goed contact hebben. En nu tegelijkertijd met Simone weer zwanger ben, bizar toch?

september

In september was natuurlijk onze zomervakantie als hoogtepunt. Op naar Italië, zwanger en wel, bepakt en bezakt. Ondanks dat het weer tegenviel hebben we genoten.

Na de vakantie de babyshower voor Floor en een week later was Daan er al. Toen waren we ineens oom en tante. Hier! kun je nog even terugblikken op de babyshower van Floor en Hier! voor de dadchelor van Tom.

Oktober

Terwijl ik dit overzicht zit te maken, moet ik me echt heel hard bedenken, wat deden we nu ook al weer in oktober? Niet eens zo heel lang geleden, maar toch al weer zo ver weg. De zwangerschapsaankondiging kwam online, ik begon met mijn nieuwe functie als teamleider, en we gingen een weekendje naar Engeland met papa en mama.

November

In november was het gewoon november, na het weekendje en onze vakantie is dat gewoon zo’n maand die overal tussen in zit. Hup en door. Ik won kaartjes voor We Are Pregnant waar ik samen met Floor heen ging. Echt een super tof event! Waar we met de babywatcher naar onze baby keken.

December

En december is de hekkensluiter. Kerst vind ik ALTIJD een hoogtepunt! Hoewel dat pas vorige week was geniet ik daar gewoon echt van. Maar als ik dan toch wat anders uit kies is het of de sneeuw of onze fotoshoot. Wat een schitterende foto’s!

Dat was mijn jaar in vogelvlucht. Voor nu wens ik jullie een super fijne jaarwisseling. Doe voorzichtig met vuurwerk, anders kun je in de kroeg nooit meer 10 bier bestellen. Geniet, heb lief en de aller, aller beste wensen voor het nieuwe jaar.

Op naar 2018!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge