week overzicht -Week 27- Mooi weer, Dierentuin en Verjaardag voorbereidingen.

Eindelijk weer een beetje zomer, lekker hoor! Ik heb weer zo’n beetje iedere dag met cabrio op pad gekund en was het ook nog een hele leuke week door alle voorbereidingen voor de verjaardag van Emily. Daar word ik gewoon echt vrolijk van. Hebben jullie ongetwijfeld voorbij zien komen op de blog.

Zaterdag.

Emily gaat even bij papa en mama spelen en ik ga lekker even sporten. Een lesje CX, een wat oudere release wat dus wel weer resulteert in 2 dagen spierpijn. Daar doen we het toch een beetje voor.

Wij hebben het getroffen met hele leuke buren, dat heb ik al eens gezegd, maar nu mochten we ook nog eens mee met een rondje in de Mustang en een ijsje halen. Gewoon vet zo’n Amerikaan, heel anders als moderne auto’s, gewoon echt gaaf!

Had ik al eens verteld dat Angie tv kijkt? Nu dus ook, Beauty and the Beast. Wat een mooie film, ik heb weer een potje zitten janken hoor! waarom? geen idee, omdat het kan haha. Zo ben ik. Gezellig met Angie en Paul dus.

Zondag.

Met de dagje uit munten hebben we nog zo’n €100 korting. Dat is meer dan genoeg, zeg maar. Nu hadden we een zondag lekker niks en Emily vind de dierentuin echt leuk dus gingen we met z’n drietjes lekker een dagje naar Burger Zoo. Dat stralende bekje is echt alles waard!

‘s avonds mocht Emily kiezen wat we gingen eten, frietjes of pizza. Het werden frietjes, Paul en ik bestelde lekker ordinair een kapsalon.

Maandag.

Emily mocht van ons in de dierentuin een knuffelbeestje uitzoeken, het werd een krokodil. Hij werd ook gelijk Kroko genoemd maar moest natuurlijk wel overal mee naar toe. Zo ook het ontbijt maandag en mee naar de opvang.

Even een cabrioselfie. #sorrynotsorry

en ‘s avonds weer een lesje CX. Ik ga ook nog even een half uurtje hardlopen en dat gaat weer als een malle. Lekker!

Dinsdag.

Nog helemaal in de ban van de dierentuin moet de kaart nog eens bekeken worden. De zeekoe en de leeuwen en tijgers. Tijd voor wat verjaardags inkopen. Ik koop bij de action plastic bordjes en slingers en best een hoop. En ben nog geen 10 euro kwijt. Fijn! Weer iets van het to do lijstje af.

Als avond eten een cup a soupje en een broodje met belegen geitenkaas en salami. Dat bruine is de balsamico stroop die er een beetje afloopt, echt jongens heb je dat al eens op? Dat is echt lekker bij alles!

‘s avonds nog even aan de knutsel met manlief voor de traktatie van Emily.

Woensdag.

Na gisteren durf ik natuurlijk niet met het dak richt gespot te worden dus toch maar weer open rijden. Slecht leven zo, he?

Even een cabrio selfie met Emily, wij gaan de taarten vullen voor de verjaardag vrijdag. Op Paul zijn werk kunnen we terecht, super fijn. Zo kunnen we de plek gebruiken en de apparaten daar. Ideaal.

Thuis ook nog maar even een foto op de motor met papa. En mevrouw mocht even gas geven. Nu al een petrol head!

Donderdag.

Begint het feest gedruis. Ik ga met Emily mee haar verjaardag vieren op de kinderopvang. Geen foto’s helaas, want 1) andere kindjes en 2) ze waren net ingesmeerd en dus niet helemaal aangekleed. Maar de traktatie viel in de smaak.

Ik haal even de foto op van het museum portret. Wat een plaatje he? Even langs Opa en Oma, vandaag is het hun trouwdag dus eet ik even een taartje mee.

Op het werk verder met taart. De gezouten Karamel taart. Hij is niet zo mooi als ik gehoopt/gewild had. Maar lekker was ie zeker!

De werkweek afsluitend met een cabrio selfie.

Terwijl het langzaam begint te regenen en onweren begin ik vast met cadeautjes inpakken en het raam te versieren.

Vrijdag.

cadeautjes uitpakken! Emily snapt de verjaardag nog niet helemaal, maar cadeautjes uitpakken vind ze natuurlijk super leuk. Helemaal blij met haar barbecue en word gelijk in gebruik genomen.

Tijdens het ontbijt zie ik ineens dat Tijn, van het nagels lakken overleden is. Dat raakt me zo ontzettend. Ik ben er echt even van ontdaan. Wat een dappere kleine man. Ik heb er geen woorden voor en het doet gewoon echt wat met me.

‘s middags gaan we de taart afmaken. Charlotte een van mijn beste vriendinnetjes komt helpen, die ken ik van ons werk uit de bakkerij en zo kunnen we toch nog een keer samen werken! Gebundelde kracht. Emily gaat even bij mama spelen, dat maakt het net wat makkelijker.

De laatste voorbereidingen zijn voor de avond. Boodschappen, slingers, ballonnen, grasmaaien. Tijd om even te gaan zitten met een glaasje bubbels. Proost! op 2 jaar papa en mama.


Wij vieren uiteraard dit weekend de verjaardag van Emily, misschien maak ik nog een aparte verjaardag plog, dat ligt er een beetje aan hoe het verloopt. In ieder geval de taart en dat soort dingen ga je volgende week zien in het weekoverzicht. Voor nu een fijn weekend! 

 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge