Week overzicht -Week 28- Verjaardag, Museum en Taart

We vierden de verjaardag van Emily groots, ruim 35 man over de vloer. We hadden nog taart over en gingen naar een museum. Iets wat enthousiast vulde ik mijn werk planning in waardoor ik bijna fulltime werkte deze week. Niet erg, maar dus niet zo veel tijd voor leuke dingen 😉

Ik begin nog even met een grote verrassing die Paul voor me had vrijdag avond laat.

Ik mag mijn motorrijbewijs gaan halen. Dat stond al zo lang op mijn lijstje maar kwam er steeds niet van, nu heeft Paul als verrassing vast bedacht dat ik dus gewoon mag beginnen! Zo gaaf!!

Zaterdag.

Na wat voorbereidingen en de laatste boodschappen word er nog even uitgebreid geknuffeld met Angie. Die word lekker op z’n buik gekriebeld door Emily.

‘s middags vieren we de verjaardag van Emily. Ik heb geen tijd om heel veel foto’s te maken, maar wel echt even van de taart. Emily is enorm verwend.

Nadat alle visite weg is eten we met Floor en Tom nog gezellig een pizza en ruimen Paul en ik alles op. Waar moeten we alles laten..?

Zondag.

Even rustig aan opstarten en toch nog wat boodschappen doen. We hadden niet zoveel plek voor de weekboodschappen door alle taart in de koelkast, dus dat doen we nu even gauw.

Daarna even de twijfel, gaan we naar het Louwman museum of niet. Op naar de McLaren tentoonstelling. Hele gave sportauto’s en een aantal uit de Formule 1 historie. Omdat Emily onderweg niet geslapen heeft is ze nogal moe voordat we naar huis gaan. Toch nog even zitten voor de foto. Ze had er alleen echt geen zin meer in haha.

Thuis zijn we beide behoorlijk gaar en chillen we lekker even buiten. Paul maakt de barbecue klaar.

Een barbecue selfie met z’n drietjes.

Maandag.

Na een dagje werken ga ik even sporten. Ik begin met een stukje hardlopen. Dat gaat zo lekker nu. Ik sluit af met een halfuurtje core training. De nieuwe release van CX works en ik vind deze beter de doen als de vorige.

Als afsluiter een stukje taart. Weggooien is zonde. We nemen van alle drie de smaken een klein stukje.

Dinsdag.

Er is post voor Emily. Van de Phoxy fanclub. Floor heeft haar aangemeld en nu krijgt ze dus een magazine binnen. We gaan binnenkort ook naar de fan dag. Ik geef niks om voetbal maar ik vind het allemaal best haha.

Met het uitlaten van de hond gebeurd er een ongelukje, iemand lokt de hond terwijl Emily de riem vast heeft. Ze kukelt zo voorover de stoeprand af. Haar voorhoofd, neus en arm zijn geschaafd zo sneu.

Samen met Paul doe ik vast een oefen examen voor de motor theorie. Gezakt, net 2 fouten te veel, maar valt me niet tegen. Nog maar even verder oefenen 😉

Daarna een stukje Tony’s en kijken we Call the Midwife. Ik had al veel gelezen over de serie en nu zijn we er zelf maar aan begonnen. Verslavend!

Woensdag.

Na een dag werken wilde ik eigenlijk gaan sporten. Ik word ineens getackeld door hoofdpijn. Dus met sportkleren op de bank en wat afleveringen van Call the Midwife.

Donderdag.

Als ik naar huis rijd gaat dan eindelijk het lampje van de benzine meter aan. Normaal rijd ik niet zo heel erg zuinig met de Fiat (iets met een zware rechtervoet, sorry) Vaak is ie al aan bij 400km en nu pas na ruim 500km. Fijn!

‘s avonds een stukje hardlopen naar Floor om een buikfoto te maken.

Ik vind het zo leuk dat Floor me zo bij de zwangerschap betrekt. Ik kan er echt van genieten. Emily rijd ondertussen rond op een loopfietsje, dat levert dit soort grappige plaatjes op. Haha.

Vrijdag.

Het is een beetje druilerig weer. Emily heeft er niet zoveel zin in. Door een storing van Ziggo zijn we al vroeg beneden. Op mijn vrije ochtend kijken we vaak samen tv in bed maar dat gaat nu dus niet. Emily wil graag Life of Pets kijken. Halverwege kan ik stiekem achter de laptop gaan zitten om wat aan de blog te werken. Dat is er de hele week nog niet van gekomen.

 

We laten even de hond en krokodil uit voor Emily naar bed gaat.

Ik moet de avond ook nog even werken. Dan lekker weekend! Ik ben er best wel aan toe haha.

Paul moet vrijdag avond werken, de vakantie tijd is hier van start dus er zal wat extra gewerkt moeten worden, het is niet anders. Zondag gaan we met bijna alle vrienden van de vriendengroep op stap. Ik heb er zin in. Wat zijn jullie weekend plannen? 

 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge