Week overzicht -Week 31- Ziekenhuis, U2 en brownie

De rust is weer wat wedergekeerd, gewoon weer een normale week, normale dingen. Op het onwijs gave concert van U2 na dan. Wat was dat vet! Wij hebben echt genoten! Het weer was eindelijk ook weer wat beter en kon ook de cabrio weer van stal.

Zaterdag.

Ik breng Emily naar papa en mama omdat Paul en ik zo naar het ziekenhuis moeten. Maar eerst wandel ik nog een stuk met Angie. Dat blije bekje van de hond.

We gaan op pad voor een heen en weertje naar het ziekenhuis. Op zaterdag is daar echt geen klap te doen en zijn de gangen uitgestorven, net als de parkeer garage.

We zijn nu echt van start en daar ga ik vanaf volgende week ook van alles over delen. De nieuwe IVF poging. Ik vind het allemaal heel erg spannend, ook om zo te delen. In het echt, zeg maar, in the out en open.

Dan is het tijd om Emily en Angie weg te brengen. Angie mag bij de buren blijven. Krijgt daar ook een lekker bedje, zo is ze tenminste niet zo lang alleen.

 

Emily gaat bij Tom spelen. Floor heeft een vrijgezellenfeest en moet Tom dus voor het eerst in z’n leven luiers verschonen enzo. Ik ben heel benieuwd maar heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt!

Met papa en mama mogen we mee naar het concert. We maken als we binnen zijn een selfie en ik probeer er een van Paul en mij te maken.

Het concert was zo gaaf, echt, ik heb er geen woorden voor. Het scherm op de achtergrond was super groot, Van zijkant tot zijkant in de arena. En allemaal mooie beelden erop. Ze opende met sunday bloody sunday en tijdens where te streets have no name en with or without you moest ik even een traantje wegpinken. Ze eindigde met de wat nieuwe hits die ook vrijwel iedereen kent. Als afsluiter one, waar alle lampjes aan waren. Wederom kippenvel.

Zondag.

Om half 2 lagen we in bed, een tikkeltje gaar zijn we als we de volgende ochtend op staan. Zijn we niet meer gewend, blijkt wel weer. We halen Emily op en kijken Formule 1.

Een mega H&M bestelling komt binnen, het enige wat past is het badpak van Emily wat natuurlijk meteen aan moet. Met laarzen eronder. Sexy hoor.

Maandag.

Het dak mag er weer af, het weer is eindelijk weer een beetje fatsoenlijk.

Bij thuiskomst is Emily met de sushi aan het spelen, we maken een selfie. Ik vind hem erg leuk!

We drinken spontaan koffie bij de buren waar Emily met de hondjes speelt. Als we de dame in bed hebben liggen stoken we de vuurkorf aan en roosteren we marshmallows. Lekker tussen een chocolade koekje.

Dinsdag.

Emily mag mee foto’s maken voor een fotografe. Ze doet het zo goed, ik ben weer heel benieuwd naar de foto’s. We hebben wel even wat Nijntje filmpjes nodig als ze er geen zin meer in heeft, maar er zit wat moois tussen.

De rest van de dag moet ik werken en maak ik geen foto’s. Niet zo spannend ook, een toetsenbord en een beeldscherm.

Woensdag.

Emily gaat naar de opvang en ik werk in de ochtend. Als ik ‘s middags thuis ben ruim ik met Paul de kast op. Dat slibt dan zo dicht dat je er eigenlijk niks meer in en uit kunt halen. Ook gooi ik een hoop meuk weg. Hoppa, en door!

Emily en ik lakken onze nagels als Paul aan het koken is. Die kleine vingertjes met nagellak vind ik zo schattig.

Donderdag.

Als Emily op de opvang is ben ik zowaar zo vroeg terug dat ik thuis nog even tijd heb voor koffie. Het is door de vakantie ook super rustig op de weg, dat is ook wel echt super fijn. Dat scheelt echt.

Thuis begin ik aan het uitzoeken van de foto’s voor Emily haar album. En tussen het overzetten door maak ik het haarspeld kistje af. Weer 2 dingen van mijn to do lijst!

‘s avonds eten we Emily haar lievelings eten, pasta met boerenkool pesto. Ze eet zelfs de pesto zo van de lepel af. En de rauwe uien uit de salade eet ze ook zo op. Ik vind het een aparte gewaarwording, maar ik vind het best.

Vrijdag.

Paul is voor 7u al thuis en duikt gelijk het bed in. Bij hem op het werk is het ook rustig door de vakantie, lekker op tijd klaar dus. Betekend wel dat ik voor 7u al wakker ben. Ik ga als Emily wakker is lekker naar beneden om lekker even te kroelen. We kijken samen Finding Dory in onze pyjama en eten ons ontbijt op de bank op. Ik houd van deze ochtenden.

Vanavond moet ik werken en heb ik de vorige keer bedacht dat ik wat lekkers mee zou nemen. Ik voeg daad bij het woord en ga boodschappen doen voor een brownie. Het word een Pindakaas brownie. Ik hoop dat ie zo lekker smaakt als dat ie ruikt.

Dat was week 31 al weer, nog een paar weken werken en dan hebben we vakantie. Er staat een heerlijk rustig weekend op de planning, 0 dingen op de kalender. Ook wel eens fijn. Wat zijn jou weekendplannen? 


2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge