weekoverzicht – Week 26- Nieuwe tattoo, Waterpokken en rustig aan.

Gelukkig weer een beetje afgekoeld, alleen die regen in het weekend is dat niet zo mijn ding. Toch deden we leuke dingen en was ook deze week weer zo voorbij. Even was ik bang dat de waterpokken wat roet in het eten gingen gooien, maar dat viel mee. Veel food-foto’s trouwens deze week, haha.

Zaterdag.

Eerst maar een lesje CX. Paul is met de buurman de dakgoot aan het schoonmaken en Emily vind dat reuze interessant, dus kan ik mooi even iets voor mezelf gaan doen.

Na koffie en worstenbroodjes is het tijd om wat te gaan doen. Paul wil gaan kijken voor een nieuwe tattoo voor op zijn enkel dus we gaan even de stad in. Ik ga samen met Emily even kijken bij mijn broertje die daar staat met de scouting groep. Emily mag even mee in de boot zitten. Ik zeg broertje, omdat ie 17 is, maar qua lengte doet ie daar niet voor onder. Dat snap je 😉

Na het slapen van Emily is het tijd om op kraamvisite te gaan. Roze muisjes! We plaatsten een maandje geleden ongeveer het geboorte bord in de tuin en mochten toen al gelijk even bij de baby kijken dat het even duurde voor we een afspraak maakte om bij de baby te gaan kijken, met cadeautjes 😉 Nu dus wel.

Gezellig aten we met z’n alle pizza. van de Barbecue! Echt een aanrader, de pizzasteen goed heet laten worden en dan een bodem erop, de smaak van de kolen trekt er echt goed in, super lekker! Ik heb groentes gesneden en Paul mee de barbecue aan gemaakt, we hebben ons als kraamvisite in ieder geval nuttig gemaakt 😉 haha

Zondag

Tijd voor het Spahuys! Dat verslag heb je al kunnen zien, afgelopen maandag.

Als Emily na een vermoeiende ochtend in bed ligt kijken Paul en ik Formule 1. Wat een spannende en bizarre race! Max weer eruit, maar de rest…. whoa!

Omdat het zulk mooi weer was hadden we wat spulletjes voor een maaltijd salade gehaald, maar doordat we gisteren niet thuis aten lag dat er nog. Jammer, geen zon maar wel een heel lekkere salade met Serrano ham.

‘s avonds komt Emily niet lekker in slaap en blijft een beetje rommelen. Als we gaan kijken is ze toch best wel warm. Koorts, dus. Maar eventjes afwachten. Zetpil erin en maar proberen te slapen.

Maandag.

De volgende ochtend is deze dame niet in haar hum en ook nog wel echt warm. Mijn vermoeden van gisteren werd bevestigd. Waterpokken.

Gelukkig blijft het bij een paar bultjes en is ze de rest van de ochtend nogal hangerig. Gelukkig kreeg ik het op het werk snel geregeld dat ik de ochtend thuis kan blijven omdat Emily met koorts niet naar de opvang kan. We kijken Frozen.

Paul is s’middags thuis en kijkt ook nog een keer Frozen en Life of Pets met Emily. Ze is echt niet fit en wil ook niet zo eten. Wat ik niet zo handig vind is dat we dus beide kraamvisites moeten bellen om te zeggen dat Emily dus waterpokken heeft en we dus in de besmettingstijd bij hen zijn geweest. Lichtelijk schuldgevoel heb ik hier over….

Dinsdag.

0 foto’s. Wel goed nieuws! Mijn contract word verlengd dus kunnen we met een gerust hart op vakantie. Super fijn! Emily knapt gelukkig ook snel op en heeft geen koorts meer.

Woensdag.

Omdat ik op het werk al geregeld heb dat ik er ‘s ochtends niet ben maar Emily toch al weer naar de opvang kan heb ik lekker een ochtend voor mezelf. Even tijd om wat blogjes te typen met een lekker kopje koffie. Zo kan ik weer het een en ander bij werken en inplannen. Toch net even wat fijner als alles last minute moeten doen.

De pakketman komt een leuk pakketje brengen van Exota. Daar binnenkort meer over!

Als Emily in bed ligt ga ik toch maar even een uurtje sporten, eigenlijk heb ik allerlei smoesjes maar mijn broertje gaat mee, dus hop! gaan! Uurtje bodypump zit er weer op. De laatste keer bodypump 101. Vanaf volgende week de nieuwe release.

Donderdag.

Paul heeft vanmorgen de afspraak voor zijn tattoo, dus dat gaat hij doen. Dit is het geworden. Het schakelpatroon van een motor. Paul had het er al langer over, en nu is eindelijk de knoop doorgehakt.

 

Terwijl ik achter allerlei vrachtwagens, tractoren en zondagsrijder naar het werk sukkel. ZO irritant vind ik dat. Als je niet gewoon door kunt rijden.

 

Paul helpt bij Emily op de opvang met de modderdag. Super leuk alleen is het weer niet echt denderend. Emily heeft in ieder geval met de andere kindjes veel plezier gehad.

Tijd voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Emily mag voor het eerst ook mee. Even naar de tandjes kijken. Het gaat hartstikke goed! Alle drie glansrijk goed gekeurd en door naar de volgende ronde.

Vrijdag.

Ik kroel lekker met Emily in bed. Kan ik zo van genieten, alleen is dan vaak het resultaat dat we net wat te lang blijven liggen.

Tijd om aan te kleden! Een vlecht in de haartjes en een tule rok aan.

Even gauw een voorproefje van het museum portret kijken. Wauw! wat een knap kind is het toch!

Even koffie drinken bij een oud collega, met een Oreo donut van Zoetegoed.

We proberen een nieuwe vlecht in de haartjes van Emily, alleen doordat ik het gisteren gewassen heb blijft het voor nog geen 15 minuten zitten.

Door de waterpokken en koorts op maandag ochtend heb ik beloofd dat ik vrijdag avond die uren even inhaal, maar stiekem heb ik daar echt even geen zin in. Met frisse tegenzin toch maar aan de slag. Dan is het gewoon toch al weekend om 21u!

Aankomende week zit vol verjaardag dingen voor Emily. Dan hebben we geen dreumesje meer in huis maar een echte peuter! Dat temperamentje komt wel steeds meer naar voren, zeker als ze niet helemaal in haar hum is. Voor nu een heel fijn weekend! Wij doen lekker rustig aan. Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge