weekoverzicht -Week 29- Burgers Zoo, barbecue en Harry Potter Expo

Ja de week zit er al weer op. Nu in de vakantie tijd vliegen de weken voorbij en kan ik toch wel zeggen dat wij af mogen tellen tot aan de vakantie. Nog 4 weken kei hard werken en dan is het tijd voor vakantie. Er staan de komende dingen in de weekenden ook alleen maar leuke dingen op de planning dus die zijn zo om. Kijk je weer mee naar afgelopen week?

Zaterdag.

Een zaterdag zou bijna geen zaterdag zijn als ik niet ging sporten. Emily is bij papa en mama en ik ga met de buurvrouw een lesje CX doen en BodyBalance.

Na een snelle douche en een afspraak bij het Spahuys is Emily met papa en mama mee naar de kinderboerderij.

Heb ik dus nog even tijd voor mezelf. Op naar een terrasje voor een lunch. Samen met de buurvrouw en vervolgens Paul en daarna ook papa en mama en Emily genieten we van het mooie weer en een lekker hapje. Zo lekker dat ik dus geen foto maak…

Even gauw een rondje supermarkt voor het avond eten en tijd voor serieuze bankzaken.

Zondag.

Met de vriendengroep hebben we een uitje gepland. Dit jaar is het Burgers Zoo. De mangrove is nu wel open, wat twee weken geleden nog niet zo was. De vlinders zijn super mooi en de zeekoeien hebben zich toch nog even laten zien.

Emily heeft ook genoten en was toch best een beetje moe.

Met z’n alle eten we een pizza en is het alweer tijd om een eind te breien aan het weekend. Soms ben je van het weekend bijna meer moe als van de werkweek zelf 😉

Maandag.

Ik kan vooraan parkeren bij het raam. Dus de hele dag kan ik naar dit uitzicht kijken.

Naar huis dan ook maar met het dak open.

‘s avonds weer naar de sportschool, nu is het nog niet zo warm en kan ik niet genoeg smoesjes verzinnen. Ik doe een hele 2km op de loopband, zonder interval. Ik ben trots. Ter afsluiting een lesje CX en moe maar voldaan naar huis.

Dinsdag.

Met Emily een boodschapje doen op de fiets. Wat heerlijk dat weer zo. Zie je die bekkies, ongelofelijk zoals die op mij lijkt.

Lekker een klein Mona toetje voor op het werk.

Onderweg naar huis besluit ik even te stoppen om met het mooie licht een foto te maken. Althans probeer ik. Zo mooi als het in het echt is kun je bijna niet met je telefoon maken. Ik word hier gewoon gelukkig van.

Woensdag.

Na een half dagje werken en een iet wat grauwe lucht naar huis. Vanmiddag krijgen we visite nog voor de verjaardag van Emily maar eigenlijk vooral omdat het zo gezellig is.

De kindjes spelen samen in de tent en in het water.

Ter afsluiting een spontane barbecue met z’n alle. De kindjes krijgen een ijsje maar hebben het vooral op ons toetje voorzien, aardbeien met marshmallows.

Donderdag.

Beginnen met een enorme plensbui. En meer dan een beetje. Halverwege de weg naar het werk is het ineens droog. Heel gek, scheelt weer de plu mee naar binnen.

Ik krijg een bos bloemen omdat ik een jaar in dienst ben. Ze kiezen bij ons altijd erg mooie bloemen uit en ik vind het erg attent dat er zo bij een mijlpaal stil gestaan word. Leuk!

Vrijdag.

Weekend! Emily en ik zijn onderweg om een vriendin op te halen om naar de Harry Potter Expo te gaan.

De Minions in de Cinemec zijn natuurlijk veel leuker als mama. Dat snap je. We doen koffie en een taartje voor we de Harry Potter expo binnen gaan.

Ik vond het heel erg leuk en de spullen ook leuk om te zien. Sommige dingen waren voor Emily best een beetje eng, dus dat was niet zo handig. We hebben een leuke ochtend gehad, maar we waren toch zo door de Harry Potter Expo heen. Dat vond ik wel een beetje jammer.

‘s middags is het tas inpakken want Emily gaat bij tante Floor slapen.

We eten samen frietjes en Floor en Emily gaan in het zand spelen. De tuin word verbouwd dus is er 10 m3 zand gebracht. Dat word de douche in straks.

Ook dit weekend is weer overvol. We gaan de PSV fan dag en ‘s avonds uit eten met z’n alle. Zondag is de verjaardag van mij oma en dan is het weekend al weer voorbij. Het kan allemaal snel gaan zo, de week is natuurlijk ook zo om en dan komt ook de vakantie weer dichterbij. 

Wat zijn jou weekend plannen?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge