Weekoverzicht – Week 30- PSV fan dag, verjaardag en weer barbecue

Het is een beetje een rommelig weekje deze week, drukke weekenden en veel barbecueën. Als je aan de lijn doet en honger hebt zou ik deze week even overslaan er komt gewoon heel erg veel eten voorbij, haha. Het weer zat daarentegen dan weer niet echt mee.

Zaterdag.

Emily is bij Floor en Tom slapen dus ik kan lekker rustig aan doen vanmorgen. ‘s morgens als ik met Paul op pad ben bereik ik eerst even een mijlpaaltje. Al 20.000 km gemaakt met mijn Fiatje.

Nou ja, soort van. Om 10u heb ik afgesproken om bij Floor te zijn omdat we naar de PSV fan dag gaan. Ik geef niet zo veel om voetbal maar vind het wel leuk om met z’n drietjes op stap te gaan.

We maken een hele hoop foto’s die ik niet allemaal zal delen, ik houd me in haha.

Onderweg naar huis maken we een tussenstop bij de Subway. Emily eet een kindermenutje en ik een Italian B.M.T. Ik houd er van.

Dan is het tijd om na Emily haar slaapje de taart voor Oma af te maken voor morgen. Een marsepein taart met witte chocolade en frambozen vulling. Ondanks dat het een beetje een haastklusje is, vind ik hem goed gelukt.

Snel naar huis, douchen, omkleden en naar Montimar. We gaan daar eten met het hele gezin. Ik begin lekker met een glaasje sangria, een proeverij vooraf en een entrecote italién. Als toetje iets met merengue en munt.

Zondag.

Paul is een stuk fietsen, ik ontbijt met Emily lekker pannenkoeken. We doen lekker rustig aan en maken ons klaar voor de verjaardag van mijn Oma.

We drinken Exota cocktails en barbecueën. Onder de carport omdat het ontzettend rotweer is.

Emily kijkt lekker Nijntje en Pim en Pom op de I-pad. Lekker chillen bij tante Floor en Harry.

Maandag.

Als ik thuis kom heeft Emily dit kapsel. Ze wilde zo’n beetje alle speldjes in en dat mocht van papa.

Met de hond uitlaten komen we er achter dat Emily op mijn rug kan. Zo gezellig. Dat levert ook gezellige plaatjes op.

‘s avonds mag ze haar nieuwe pyjama aan. Een echte PSV pyjama.

Dinsdag.

In de regen de hond uitlaten, dan moet de paraplu mee. Halverwege het rondje komen we Paul al tegen omdat ie klaar is met werken. Emily gaat met hem mee naar huis en ik laat de hond uit.

‘s middags ben ik werken en komt het buurmeisje spelen. De buurvrouw vlecht de haren van Emily in. Dit kan ik ook niet hoor haha.

Woensdag

ben ik al op tijd thuis. Samen met Paul ga ik lekker lunchen in de stad. Ook wel eens fijn, zo’n spontante date. We delen een broodje kip en een broodje carpaccio.

Emily is bij papa en mama spelen vanmiddag en als we haar op gaan halen nemen we wat lekkers mee van Zoetegoed. Moet je Angie zien kijken op de achtergrond.

Omdat het weer ineens toch mee valt blijven we eten. Barbecue. En als toetje een heerlijke Magnum Double peanut butter. Life could be sweet.

Donderdag.

Niet echt een top dag. Ik ben niet helemaal fit, en na wikken en wegen besluit ik thuis te blijven op de bank. Even bijtanken en niks aan mijn hoofd.

mama bracht me deze 2 heerlijke Tony’s, waar ik natuurlijk gelijk aan begonnen ben.

Vrijdag.

We zitten toch al in de chocolade tendens, dus kan dit er ook nog wel bij. Ik ben op pad voor een kraamcadeautje en besluit lekker in Den Bosch te gaan kijken. Eerste stop is de Starbucks waar ik mezelf trakteer op taart en een White Caffe Mocha.

‘s Avonds ga ik weer even naar Floor om haar haren in te vlechten en ook een nieuwe buikfoto te maken voor de nieuwe update. Het gaat ineens zo hard nu. En het is niet eens mijn baby haha.

Dat was ie weer voor deze week. Zaterdag gaan we naar het concert van U2 en gaat Emily weer uit logeren. Komende week is het op het werk wat rustiger door de vakanties, dus dat word lekker rustig aan doen. Wat zijn jou plannen? Heb je al vakantie (gehad)?

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge