Weekoverzicht – week 32- Playdate, sushi en glijbanen

Vorige week was ik een klein beetje te enthousiast met week 32, want dat was een weekje te vroeg. Aangepast en doen we deze week wel, week 32. Nog 2 weken tot de vakantie! whoep-whoep!

Zaterdag.

Ik heb nog wat van de brownie over en besluit Maike een appje te sturen. Ze had enthousiast gereageerd op Facebook, weggooien is zonde en de kindjes kunnen leuk spelen. Lekker met z’n drietjes in de tuin met de glijbaan, bellenblaas en de loopfiets spelen.

Bij het afscheid word er al even gekust, haha. Begint dat nu al?

Als Emily een heerlijk middag dutje heeft gedaan gaan we naar Veghel. Speciaal bier halen, boodschappen doen en lekker frietjes eten.  In eerste instantie wilde ik graag sushi eten, maar toen ik de friet rook was ik om, haha. Lekker met een Exotatje.

Thuis op de bank met een aflevering van Call the Midwife krijgen we toch zin in sushi en haalt Paul om half 10 toch nog gauw even sushi. Met dit blije gezicht wacht ik tot hij thuis is.

Zondag.

We waren al lang niet meer wezen zwemmen, dus dat stond op de planning voor vandaag. Emily vond het weer heerlijk en wilde eigenlijk niet mee naar huis. Ze was nog niet klaar met de glijbanen en de andere kindjes. We proberen ook gelijk de Ockyz uit.

‘s avonds lekker spontaan een barbecue bij de buren. Wij wilde al barbecueën en zij ook, iets met great minds denk ik 😉

Maandag.

Een dagje werken, maar dan op een andere campange als ik gewend ben. pfoe helemaal uitgeblust en met hoofdpijn als ik thuis kom. Paul heeft gelukkig het eten klaar en als Emily in bed ligt heeft Paul als verrassing een Appelbol van het werk mee genomen. Niet mooi genoeg om te verkopen, maar voor ons meer dan lekker om nog op te eten.

Dinsdag.

Door de vakantie is Paul vandaag ook vrij. We starten lekker rustig aan op vandaag. Lekker in het grote bed tv kijken.

‘s middags krijg ik van Paul deze foto, Emily gaat met de baby op vakantie. Zo zegt ze het zelf, haha. Voor mij is dan de week ook al lekker door midden en hoef ik nog maar 2 halve dagen te werken. Zeker met zoiets intensief als iets nieuws is dat erg fijn.

Woensdag.

Na een half dagje werken drinken we samen koffie en maken we een plan voor de middag. Emily drinkt ook koffie, decafe met veel melk.

We gaan naar de speeltuin aan het eind van de straat, dat hebben we nog niet eerder gedaan. Glijden, klimmen en samen met papa en mama schommelen. Heerlijk even eruit.

Als we aan het koken zijn komt Emily een flesje halen, voor de baby. Zo schattig dit, echt.

Donderdag.

Emily heeft er zin in vandaag. Ze gaat lekker een dagje bij de kindjes spelen. Haar vriendinnetje is weer terug van de vakantie dus ik ben ook binnen no time weer terug thuis. Tijd voor koffie dus nog even.

Papa en mama zijn op vakantie in Ierland en in de Disney store sturen ze dit soort dingen door. Te schattig gewoon. Dat Sneeuwwitje rompertje! Ik ben echt een enorme Disney fan, voor de gene die dat misschien nog niet wisten.

‘s middags na het werk ga ik met Floor lunchen en doen we even een rondje door de stad. Ik haal eerst broodjes bij de subway, maar met belachelijk veel korting. Echt, 3 broodjes en een flesje drinken voor de prijs van 1, haha. Ook wel een fijn. Tijd voor koffie met een taartje. Die natuurlijk al op was voor ik er een foto van maakte, krijg je er van 😉

We doen allemaal gezellige dingen en gaan om 5uur Paul en Emily halen. We eten gezellig met z’n alle.

Vrijdag.

Papa en mama zijn weer terug van vakantie dus gaan we even langs. Emily en Angie vinden de foto’s reuze interessant en kijken samen naar de foto’s.

We besluiten lekker te gaan lunchen bij het bomenpark. Waar ik een broodje tonijn tataki eet. Oh wat is dat lekker!

Emily heeft een pannenkoek die ze zelf mag versieren met smarties en stroop.

We doen nog de boodschappen voor de week en rommelen wat thuis, niet zo heel bijzonder. Lekker een avondje Big Bang Theorie en vroeg naar bed haha.

Dat was mijn week alweer, komende week staan er weer leuke dingen op de planning, ik kijk er al naar uit. Het weekend is lekker rustig, super fijn. Wat zijn jou weekend plannen?

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge