weekoverzicht -week 33- zwemmen, ooievaars en grote meiden kamer inspiratie.

Week 33, nog een week tot de vakantie. Oh wat klinkt dit erg, maar ik kijk er zo naar uit. Weer een gewoon weekje met een verkouden en snotterig dametje. De week kabbelde rustig voorbij en het weer was minder erg dan ik verwachten, dus lekker er op uit met de cabrio.

Zaterdag.

Paul heeft vannacht gewerkt en ligt te slapen ik spreek met een vriendin af. Emily en ik doen samen even een makeupje 😉 Emily komt dan heel schattig bij me zitten op haar tandenpoets krukje, wil een wattenschijfje om haar ogen schoon te maken. Het liefst natuurlijk ook mascara, maar dat doen we even niet.

 

Ik het afgesproken om naar het tuincentrum te gaan. We kijken bij de konijntjes, we eten een taartje en gaan van de glijbaan.

‘s avonds eten we lekker hamburgers en we vinden Emily oud genoeg voor een eigen broodje hamburger. Dat gaat eigenlijk super goed, we hebben voor haar een zacht broodje en dat gaat helemaal op.

We passen op het hondje van de buren en we wandelen lekker een groot rondje. Deze twee zijn zo’n gezellig setje. Qua kleur matcht het ook zo leuk.

Zondag.

Weer zwemmen, we staan bij het zwembad bij dierenbos en daar word ons helaas medegedeeld dat het vol is. Het is hoogseizoen op het vakantiepark dus die mensen hebben voorrang, logisch. We mogen wel bij hen een kaartje kopen en voor die prijs bij het Sportiom in Den Bosch gaan zwemmen. Dat lijkt ons een goed plan! Emily vind het grote zwembad erg leuk en heeft het er goed naar haar zin. Ze wilde ook absoluut niet mee naar huis.

‘s avonds gaan we bij papa en mama eten. We borrelen eerst, en we hebben daar een lekker hapje bij. Ze hebben Salt en Vinegar chips mee genomen, dat is echt mijn favoriet!

We barbecueën en ik eet weer lekker een magnum double peanut butter.

Emily deelt met Ela een perenijsje. Super grappig, Emily houd het ijsje voor en trekt hem net op tijd weg, tot het laatste hapje. Die heeft Ela te pakken.

 

Maandag.

Na een helse nacht met een snotterend dametje ligt ze bij mij in de het grote bed. Ik heb niet zo heel erg lekker geslapen en Emily heeft een heel dik oog. Helemaal ontstoken.

Als Paul thuis is ga ik werken. Ik parkeer de auto naast deze nieuwe Porsche, wat een auto!

Op de terugweg kom ik weer een boel ooievaars tegen, ik ben nu een keer wel in de gelegenheid om te stoppen. Zo gek dat ze er zitten en ze zijn echt met een hoop.

‘s avonds is het weer tijd om te gaan sporten. Eerst in de fitness en daarna een les CX.

Dinsdag.

Emily en ik doen rustig aan en kroelen we samen lekker even. Mijn favoriete momentje van de week.

We gaan vandaag een dagje naar Loods 5 met Charlotte. Ik kijk voor wat dingetjes voor een grote meidenkamer voor Emily. Deze dierenhoofden van papier vind ik erg gaaf! Die staan op mijn lijstje.

‘s avonds na het werk hebben de buren een verrassing gebracht, zij lusten geen macarons. Maar ik wel 😉 die komen wel op.

Woensdag.

Onderweg naar het werk spot ik er weer een paar. Alsof ze het er om doen.

Het is een gezellig dagje, ik mag weer een keer een dag in mijn eigen team werken. De afgelopen week zat ik steeds ergens anders. De middag en de avond zitten er snel op.

Donderdag.

Ik maak mijn lunch klaar en Emily komt een hapje kwark halen. Lekker dier. Angie krijgt ook een hapje, wat ik dan weer een minder goed idee vind.

‘s avonds na het werk en het eten doen we vaak samen een dansje. De radio hard en met z’n drietjes gek doen. Angie moest ook mee dansen.

Vrijdag.

Tom had een tijdens het concert van U2 op Emily gepast en toen waren we net te laat in Amsterdam. Nu was het pyjamatje van Ajax dan eindelijk binnen. Die pak ik even in. Nu heeft de baby een PSV en een Ajax pyjama.

Floor en ik gaan even bij Babypark kijken. In veel winkels hebben ze hetzelfde, maar ik veel toch ook andere dingen. We kijken ook even door de kamertjes en ik doe nog wat meer ideëen op voor Emily haar grote meiden kamer. Na de vakantie willen we daar wat meer mee aan de slag. Een groot bed, andere kamer.

Ik koop een Done By Deer puzzel voor Emily. Wat is dat een mooi merk. Ik zou zo alles mee willen nemen, maar dat doe ik even niet. Dit hobbeldier vind ik ook erg leuk!

Eind van de middag gaan we naar Niek en Maike om bier te drinken. De kindjes kunnen lekker samen spelen en we stoppen Emily daar in bed tot wij  uit ge borrelt zijn. Een goede manier om het weekend te beginnen!

Wij hebben een gezellig weekend op de planning staan. Maar eerst weer sporten zaterdag ochtend. Wat zijn jou weekend plannen?

Een reactie

  1. Wat een leuke week! Klinkt gezellig zeg! Wij gaan vandaag weer naar huis van vakantie en ik ga morgen met een vriendin een dag naar Amsterdam. En de rest van de week dit al weer vol met werk haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge