weekoverzicht -Week 34- Kermis en vakantie!!

Weer een nieuwe week, en vanaf donderdagmiddag had ik dan ook eindelijk vakantie! Het was deze week ook kermis in Oss en daar gingen we met Emily ook naar toe. Nou ja, ik kan er qua intro gewoon niet zo veel van maken, het was een top week! Kijk gauw mee.

Zaterdag.

Als ik ben wezen sporten met de buurvrouw liggen Paul en Emily een beetje brak op de bank, en dan bedoel ik ook vooral Paul. Haha, dat speciaal bier hakt er toch in zullen we maar zeggen. Die twee kruipen lekker nog even in bed en ik mag deze pakketjes open maken!

Tijd voor een brakke zaterdag hap. We maken zelf een frietje kapsalon. Lekker! Ook voor Emily een kinder variant, ze smult er goed van.

‘s avonds beginnen we aan een nieuwe serie, Breaking Bad, de eerste tien minuten vond in de macarons interessanter maar daarna nam de serie het al gauw over.

Zondag.

Lekker kroelen op zondag in het grote bed. Alle knuffels moeten mee, gelukkig is Paul fietsen anders was er echt geen plek voor ons allemaal geweest, haha.

Daarna moeten we toch een beetje opschieten want we gaan koffie drinken bij Simone, Thijs en Mirthe. Emily en ik gaan met de cabrio en Paul met de motor. Familie van der Donk on the road.

We eten lekker een chocolade taartje en de meisjes spelen lekker samen.

Als afsluiter nog even op de motor zitten en samen in de cabrio, grote mensen speelgoed is ook leuk voor kleine meisjes.

‘s middags hebben we een verjaardag, Emily probeert het fietsje uit. Wat is ze ineens groot!

Maandag.

Ik hoef vandaag maar een half dagje te werken, dus begin ik de ochtend met een rondje sportschool. Wel met de auto er naar toe natuurlijk.

Na het werk besluiten we een rondje kermis te doen met z’n alle. Floor wil wel met Emily in de rups en papa en mama zijn ook mee. Daar hoort natuurlijk ook een ijsje bij. Ik heb besloten niet alle foto’s van Emily in de draaimolen in het overzicht te zetten, haha. Ze zijn wel erg schattig, maar misschien wat veel. Let vooral even op de Selfie van Paul met Emily in de vliegtuigjes en de foto’s van Emily die suikerspin in de haren smeert van haar opa 😉 

De kermis is niet helemaal mijn ding, ik ben al jaren niet op de kermis hier geweest. Maar nu met een klein meisje is het toch heel anders.

Dinsdag.

Nog meer pakketjes. De rest van de dag is niet zo spannend. De slippers die ik bestelde kwamen dubbel binnen en en ik had nog een andere maat besteld. Zo kom je dus aan 3 Zalando dozen, haha.

Het zijn deze Havaianas gewoden. Lekker voor de vakantie.

Woensdag.

En toen was het al weer woensdag, dagje werken. Bijna vakantie. Emily plundert de kast en neemt de beslag kom mee, als hoed. Heel erg grappig, dat wel.

We eten lekker pasta met pesto van boerenkool, dat is echt mijn favoriet. Daar kan ik me echt ziek aan eten.

De laatste muntjes van de kermis moeten toch nog op, de laatste dag. We besluiten ook lekker een ijsje te gaan eten en nog maar een rondje draaimolen te doen. Dat worden er vier en een huilend meisje de hele weg naar huis.

Donderdag.

De laatste dag voor de vakantie, Angie gaat altijd mee als ik Emily naar de opvang breng. Het onkruid staat zo hoog dat ze er bijna in verstopt is. haha

Met de cabrio open naar huis, vakantie!

Vrijdag.

De eerste dag van de vakantie begin ik lekker met een pyjama dagje met Emily. We doen lekker niks en hangen lekker in onze pyjama. ‘s avonds heb ik een feestje, Emily gaat bij papa en mama logeren. We blijven daar lekker eten. Dit dametje zit zo lekker te smullen van het toetje.

Dit was mijn week alweer, en dan nu VAKANTIE! Aankomende week zijn we nog thuis en heb ik mijn eerste motorrijles. Ik ben heel erg benieuwd! Voor nu een heerlijk weekend, wat zijn jou plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge