weekoverzicht -Week 35- Vakantie! Winkelen en mijn eerste motorrijles!

De eerste week van onze vakantie, wij zijn lekker aan het genieten maar ook druk met de dingen in huis die nog moeten gebeuren. Jeetje wat een werk, op onze kalender hangt ook een to do lijstje met wat ik deze week nog allemaal wil doen, er lijkt geen eind aan te komen. Nog een paar dagen en dan gaan we naar Italië!

Zaterdag.

Emily is bij papa en mama blijven slapen, heb ik ‘s morgens mooi de tijd om eerst lekker even te gaan sporten een lesje CX works en een les Bodybalance om het weekend mee te beginnen.

Eind van de middag komen er vrienden barbecueën. Emily smult van de knakworstjes en stokbroodjes.

Als de dame in bed ligt stoken we de vuurkorf nog maar even aan. Eindelijk mooi weer!

Zondag.

We beginnen met een lekker vakantie ontbijtje, in de tuin in de zon. Lekker pannenkoeken. Emily met zonnebril en een bekertje melk.

We doen nog even wat boodschapjes, Emily is mee in haar voetbal shirt van FC Barcelona. Met een klein karretje.

‘s avonds gaan we met de hele familie uit eten. We zitten met 15 man aan tafel. Ik vergeet natuurlijk foto’s te maken maar van het toetje natuurlijk niet.

Maandag.

Emily is deze week nog naar de opvang, Paul en ik beginnen met wat boodschapjes voor de vakantie. met de cabrio.  We beginnen vast met de zolder opruimen en gooien ook weer een hoop zooi weg, Paul is nogal van het bewaren en ik van het weggooien, dat werkt niet altijd soepel 😉

‘s avonds nog maar een rondje sportschool, ik weet niet of ik er deze week nog aan toe kom, maar dan hebben we het vast gehad.

Dinsdag.

We moeten nog wat kleren hebben voor de vakantie en we besluiten een dagje te gaan winkelen in Nijmegen. Met de trein, goed excuus ook voor Starbucks op het station.

We doen een rondje Primark, Hema, C&A en nog het een en ander. Na een lunch bij de Hema weer tijd om richting huis te gaan.

‘s avonds lekker de barbecue aan!

Woensdag.

Tijd voor mijn eerste motorrijles. Hoewel het gisteren nogal warm was is het vandaag echt shit weer, het ging best aardig voor mijn eerste les maar tegen het einde regende het zo hard dat de weg zelfs blank stond. Met Paul zijn motor regenbroek en omdat ik geen leren jas heb ben ik toch droog gebleven. Alleen mijn haren en door de handschoenen heen. Viel me niks tegen 😉

‘s middags is het tijd voor nog het een en ander aan opruimen en komt ook mijn nieuwe Fitbit binnen. De oude was beschadigd maar de service bij Fitbit is echt top. Dus met een flinke korting een nieuwe besteld!

Donderdag.

Eerst een afspraak bij de kapper. Paul gaat vast de auto wassen en stofzuigen. Ik stofzuig en dweil daarna de huiskamer. Dan rest ons alleen nog de keuken…. Waar ik echt geen zin in heb.

‘s avonds lekker op de bank met de pootjes omhoog, serie aan en een kopje thee erbij.

Vrijdag.

‘s morgens heb ik een afspraak bij Spahuys, de laatste vakantie voorbereidingen voor mij. Harsen en een lekkere gezichtsbehandeling, hoort er allemaal bij. Je krijgt na de behandeling altijd lekker een kopje thee en een glaasje water.

Met Emily eet ik lekker een bakje kwark. Ik met passievrucht en Emily met hagelslag.

Deze week was niet zo heel spannend, van al het poetsen heb ik geen foto gemaakt. Volgende week beloof ik wat meer zon 😉 Dit weekend zijn we nog thuis en hebben we wat feestjes maandag op dinsdagnacht vertrekken we naar Italië. 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge