Weekoverzicht – week 38- Weer aan het werk!

Een dagje later, ik moest deze week weer zo wennen aan het werken en alles er om heen dat ik niet aan bloggen toe kwam. Normaal doe ik dat op vrijdag middag maar ik moest motorrijden en nog het een en ander doen voor dit weekend. Soms is het niet anders, haha. Nu dus nog even terug naar week 38.

Zaterdag

Net terug van vakantie, wassen en opruimen dus. Wij waren ‘s nachts pas om half twee thuis en blij dat we in bed lagen. Ik heb dit weekend wel 5 machines met was gedraaid, pfoe.

‘s avonds probeerden we wat nieuws, gehaktballetjes in biersaus. Dat was erg lekker!

Op naar papa en mama om Angie op te halen, ik vergeet de hele dag zo’n beetje foto’s te maken. Angie was blij ons te zien in ieder geval, haha.

Zondag

Even koffie drinken bij de buren, met wat kleins om ze te bedanken voor het oppassen op het huis. Emily drinkt een decafe cappuccino.

‘s middags na de spectaculaire race van Max, die binnen 30sec over was, gaan we naar de stad om lekker met de vrienden wat te drinken. Ik heb het zo koud dat ik maar gewoon aan de warme chocomel met slagroom ga, haha.

We eindigen bij het pannenkoekenhuis waar de kindjes lekker kunnen spelen. Lekker zoet een pannenkoek met warme kersen.

Maandag

Ik ben nog lekker een dagje vrij. Ik moet wel even haasten om Emily om 5 over 9 toch nog bij de opvang binnen te schuiven. haha

De hele dag ruimen, wassen en alles weer op orde brengen.

‘s avonds kijk ik met Paul Heel Holland Bakt terug, alle gemiste afleveringen, heerlijk! Zin om te bakken krijg ik er van haha.

Dinsdag

Ik begin lekker rustig aan met Emily in het grote bed. Heerlijk! Ik kan daar zooo van genieten. ‘s middags dus toch echt aan het werk, vakantie is nu over.

Woensdag

De hele dag werken, dat is dan weer een kleine downer deze week, doordat ik maandag vrij was moet ik wel 3 hele dagen werken. Hoort erbij zullen we maar zeggen. Bij thuiskomst moeten we nog even aan de knutsel voor de Dag van de Leidster. We kregen een duimpje toe gestuurd die we uit moesten printen en mochten versieren. Emily kleurt hem roze met geel.

Donderdag

0 foto’s. Ik moet werken en daarna doen we de boodschappen voor de babyshower voor Floor, maar ook voor de Dadchelor voor Tom, daar deel ik aankomende week nog even het een en ander over. De boodschappen zijn gedaan, nu nog even de laatste puntjes op de i en dan is het bijna zo ver.

Vrijdag

Emily haalt een ochtendje in op de opvang van de vakantie. Ik gebruik dat mooi om te gaan lessen, zo heb ik daar even de tijd voor. Nu moet ik zelf rijden dus heb ik mijn gewone schoenen aan onder m’n motorbroek een beetje gek, maar anders met mijn motorlaarzen is het echt niet verantwoord om auto te rijden.

Emily gaat ‘s avonds bij Floor logeren omdat wij een feestje hebben. Bij de buren. We eten lekker frietjes en frikandellen. Zwangerschaps craving van zusterlief 😉

‘s avonds op het feestje zitten we lekker buiten bij de vuurton, er is muziek van alle bandjes die zich verzamelden op het feestje. Kortom top avond! Wij hebben echt genoten!

De week zit erop, zelfs het weekend al bijna over. De babyshower was echt fantastisch en nu is het weer tijd voor de volgende week, gelukkig met wat meer rust. We gaan er weer voor! Tot volgende week.

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge