weekoverzicht -Week 39- Babyshower, Cabrioweer en ik ben tante!

Het was een super week, de sneltrein dendert door na onze vakantie. Die lijkt al weer weken achter ons te liggen. Het was heerlijk weer en ik trok erop uit zonder dak, had motorrijles en werd ik ineens als verrassing een paar dagen na de babyshower al tante! Kijk gauw mee, het was een super week!

Zaterdag

Planning voor de Babyshower een tikkeltje brak na het feestje van de vorige avond. Moesten we dus nog haasten ook. Alles gauw klaar zetten voor de Dadchelor, douchen en gaan!

We hebben genoten en dat leverde ook dit soort waardevolle foto’s op samen met mama, mijn oma’s en Floor. Zo leuk.

Na het feestje eten we nog even samen een klein hapje en knuffelt Angie nog even met Floor en Emily.

Zondag.

Een heerlijke zondag waarbij we lekker rustig aan doen. Emily is helaas wat eerder wakker als we gehoopt hadden, maar ach. We beginnen met een lekker pannenkoeken ontbijt.

Door naar de stad om bij Zoetegoed een donut te gaan eten.

En door na wat winkels naar een terrasje. Gezellig met z’n vieren.

Eind van middag komen de buren spontaan een borreltje drinken en zitten we lekker buiten. De honden dames kunnen het goed vinden samen.

Spontaan besluiten we uit eten te gaan bij een nieuw tentje in Oss. We beginnen met een lekker tomaten soepje en daarna een lekkere ossenhaas.

En een heerlijk toetje! #rollendnaarhuis Een appel-peer crumble met kaneelijs.

Maandag

Na het werk kan ik de boodschappen op halen bij het pick-up point. Daar moet ik gewoon 10 minuten wachten. Dat valt me dan weer een beetje tegen.

Ik kan ondertussen wel het dak open doen en rijd in het zonnetje naar huis! Het kan zomaar de laatste dag zijn. (ik heb een telefoonhouder in de auto, nu kan ik handsfree selfie’s maken in de cabrio 😉

Dinsdag

ben ik in de ochtend vrij en doe ik met Emily lekker rustig aan. We gaan samen een boodschapje doen, en we drinken samen een kopje koffie/ Fristi.

Emily plukt terwijl ik croissantjes pak een broodje uit de bak en neemt er een hap uit voor ik er erg in heb. Thuis hoefde ze natuurlijk geen croissantje meer.

 

Woensdag

Paul is dinsdag met Emily nog even weggeweest met de Fiat. Ik besluit het er maar op te gokken en rijd door de mist, zonder dak naar huis. Tikkeltje fris is het wel, maar ach.

Dan komt s’ middags ineens een bizar onverwacht telefoontje. ‘Hoi Tante’ Het kwartje viel niet helemaal gelijk maar Floor belde dat hun zoontje geboren is. Er gaan zoveel emoties door me heen dat ik even niet weet wat ik moet zeggen. Het is ook nog wel een beetje vroeg en onverwacht, maar daarover komt dit weekend nog een blog met meer over mijn nieuwe neefje Daan. Gewoon een gezellige aankondiging! Ik ben zo blij!

Donderdag

Just another day at the office. Wel een beetje hyper na het nieuws van gisteren. Ook weer zonder dak naar huis en daar zetten we de ooievaar klaar voor in de tuin bij Floor en Tom.

En dan is het alweer tijd voor weekend!

Vrijdag

Emily is vandaag op de opvang en ik heb rijles. Laarzen, helm, jas, handschoenen en m’n broek heb ik al aan. Wat een gesjouw. Maar ik heb er zin in! Les nr 3!

‘s middags mag ik weer lekker op bezoek bij Daan en knuffelen. Ik neem broodjes carpaccio mee voor Floor. Precies wat een kraamvrouw nodig heeft toch. Zo mooi om weer met zo’n kleintje te mogen knuffelen. Ik had geen idee dat tante worden me zo zou raken.

 

En natuurlijk met de cabrio naar huis. ‘s Avonds nog even op en neer naar Prenatal voor kleertjes in maatje 44. Een babywasje voor Floor wegwerken. Moe maar voldaan zit de dag erbij op.

Dat was de week alweer, bizar gewoon. Zo vliegen de weken voorbij. Dit weekend staan er weer leuke dingen op de planning. Als het weer het toe laat gaat Paul weer een fietstocht doen. Natuurlijk gaan we nog even naar ons nieuwe neefje kijken. Word komende week minder vol… uh nee. Paul is volgende week ook nog jarig, doen we er gewoon bij 😉 Voor nu een fijn weekend! 

Wat zijn jou plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge