weekoverzicht -Week 40- We hebben wat te vieren!

Week 40 alweer, niet te doen. Over 12 weken is het alweer kerst. De tijd vliegt echt voorbij en zo ook deze week. We hadden natuurlijk al heel feestelijk de geboorte van Daan afgelopen week, maar er kwamen nog meer feestelijkheden op ons pad deze week.

Zaterdag.

Even met Emily naar Floor en Daan om de gewassen kleertjes af te geven. Thuis stop ik Emily in bed en begin in aan grote pan mascarpone tomaten soep. Daar is het wel echt weer voor deze week. Lekker!

Paul is toch, ondanks de miezer, fietsen. Een fietstocht van deze keer 60km rondom Eindhoven. Deze foto van halverwege is heel charmant al met voldoende modder. Je kunt je er wel wat bij voorstellen hoe de rest van zijn kleren er uit zagen.

We gaan Paul en Niek ophalen in Eindhoven ophalen met een heel welkomstcomité, Bram, Noud en Mayke gaan met ons mee. Emily wilde heel charmant haar laarzen onder haar tule rokje aan. Kan best 😉

Thuis lekker een soepje met brood als avond eten. Emily wil graag muisjes op haar boterham.

‘s avonds ploffen we op de bank met chocola en in joggingbroek. Heerlijk!

Zondag.

Formule 1, what else. En vanuit bed zien we hoe Max de race uitrijd en wint. Fijn!

Emily kijkt op de telefoon naar de camera waar Daan onderligt, super schattig. Echt veeg me op!

Gewoon een weekend dagje, boodschappen even langs Floor en Heel Holland Bakt. Niet zo spannend, wel heel fijn allemaal.

Maandag.

Emily besluit dat ze het toch een beetje te vroeg vind, zo op de maandag ochtend.

Tijdens het ontbijt voel ik een migraine opkomen en breng Emily naar de opvang, ik word er zo ziek van dat ik in bed kruip en daar de rest van de dag niet meer uit kom. Ellende.

Dinsdag.

Moet je dit ondeugende snoetje zien. Ze groeit ineens zo hard en lijk zo groot te worden ineens. Gelukkig wil ze ook nog lekker knuffelen.

Ik hoef pas om 17u te gaan werken vandaag dus kan nog een beetje bijkomen van de migraine van gisteren.

Woensdag.

Dierendag maar vooral Paul zijn verjaardag. Emily mag een knuffel mee nemen naar de opvang. Ik probeer haar nog op andere gedachte te brengen voor haar teckel of de kat, maar haar ‘kamka’ moet per se mee. Dat is echt haar lievelings.

Voor Paul zijn verjaardag gaan we ook lekker uit eten met z’n drietjes. Ook heb ik vandaag mooi nieuws gehad. Na afgelopen week gesprekken te hebben gevoerd op het werk mag ik vanaf maandag als Trainee Teamleider aan de slag. Heel erg gaaf! Tijd voor een glaasje wijn en een lekker toetje, dat snap je!

Donderdag.

Emily had natuurlijk nog een zelf gemaakt cadeau voor Paul wat nog uitgepakt moest worden. Emily is niet zo heel erg van het knutselen maar deze tekening heeft ze echt haar best op gedaan, haha.

Door de regen brengen we haar vandaag naar de opvang, moet je dit zielige witte snoetje zien.

‘s avonds verjaardagstaart als toetje. Paul heeft hem zelf gemaakt, lekker!

De zara bestelling is binnen! Nieuwe schoenen, nieuwe jas, nieuwe kleren, ik zeg volgende week een shoplog! Emily is er blij mee. #blurrybutperfect

Lekker nog even een uurtje bodybalance en dan is de dag al weer voorbij.  Moe maar voldaan mijn bedje in

Vrijdag.

Op de grote stoel aan tafel zitten. Dat is tegenwoordig een beetje een dagelijkse discussie hier. Soms win ik, en vandaag Emily. Zo werkt dat, haha.

Half dagje werken, wassen, blog schrijven, koffie drinken, the works. Bijna tijd voor weekend!

Paul viert zijn verjaardag dit weekend, ik wil een lekker taartje gaan maken. Ik wil natuurlijk nog lekker even met mijn neefje gaan knuffelen gewoon lekker even chill en dan vanaf maandag in mijn nieuwe functie aan de slag! 

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge