Weekoverzicht -week 41- Veel eten en knuffelen met baby Daan

Ik heb deze week echt veel ongezonde maar vooral lekkere food foto’s in het weekoverzicht. Soms lopen die dingen zo 😉 Paul vierde afgelopen weekend zijn verjaardag en daar hoort natuurlijk gebak bij. Doen we niet moeilijk over, dus maakte ik zelf wat lekkers. Ook begon ik deze week met mijn nieuwe functie, dus het was even schakelen. Wat een feest allemaal.

Zaterdag

Ik begin met een rondje boodschappen voor de taart voor Paul. Een licor 43 taartje, daar horen wat passende ingrediënten bij natuurlijk.

Rond de middag heb ik weer rijles en is Emily even bij papa en mama. Die vermaakt zich daar meer dan prima en heeft mij dan ook totaal niet gemist als ik weer terug ben. Lekker dankbaar zo’n kind 😉 Als mevrouw in bed ligt heb ik mooi even tijd om de rest van het taartje af te maken. Wel wijzig ik het plan iets, het word geen taartje meer maar ik giet het spul in kleine glaasjes. Lekker makkelijk.

Zondag

‘s Morgens eerst maar eens de vaatwasser uitruimen en inruimen. Ondanks dat we het klein hielden is het toch een hoop afwas.

Nog even voor de laatste keer naar het ziekenhuis naar Daan. Morgen mag hij mee naar huis, maar nu mag Emily ook van dichtbij kijken. Ze vind het allemaal toch wel reuze spannend. Mevrouw heeft niet geslapen dus als we thuis komen chillen we op de bank met een filmpje. Die voetjes zo over elkaar heen, wat word ze groot ineens.

Paul en ik doen ons tegoed aan een restje van de licor 43 panna cotta tijdens Heel Holland Bakt.

Terwijl er ondertussen een cheesecake in de over staat. Het word een cheesecake met frambozen en blauwe bessen.

Maandag

De cheesecake is voor mee naar het werk. Ik had al taart beloofd, en belofte maakt schuld. Er gaat nog lekker een laag witte chocolade overheen. Lekkerder kan bijna niet.

Dinsdag

Ik begin met een havermout met speculaaskruiden. Meestal gebruik ik kaneel, maar speculaaskruiden is eigenlijk veel lekkerder.

De bestelling van Zara is nu eindelijk compleet met de jas in de goede maat (mijn schuld). Een poging van dit meisje met haar mooie nieuwe jas. Ik ben verliefd.

En als we het dan toch over verliefd hebben. Vanmorgen mogen we ook naar Floor en Daan waar ze eindelijk de kleine man vast mag houden. Ze bleef hem maar kusjes geven. Ik moest er wel echt even een traantje van weg pinken, zo aandoenlijk.

‘s avonds is er ineens een huilend meisje. Ze heeft haar bedje onder gespuugd. Zo sneu. Ze blijft ook de hele nacht spugen, maar gelukkig word ze steeds op tijd wakker. Wel 4 pyjama’s hebben we nodig om de nacht door te komen. Klein pupke.

Woensdag

Is Emily echt nog een beetje gammel en geeft de thermometer 38.5 aan. Dan mag ze niet naar de opvang. Stress, want Paul kan niet van zijn werk af naar huis komen. En ik kan ook niet zomaar afzeggen of verplaatsen. Gelukkig is mijn Oma al vroeg wakker en kan ik haar bellen. Emily mag daar lekker even blijven.

Ik ben een beetje brak van de gebroken nacht en na de ochtend werken kruip ik mooi nog even mijn bed in. ‘s avonds heb ik rijles en dat is wel handig als ik een beetje fit ben. De les gaat super goed, voor m’n gevoel. Snelle en langzame slalom, precisie stop en dat soort bijzondere verrichtingen doen we vandaag. Ik voel me wel echt een Badass als het me ook echt goed afgaat. In mijn helm een grijns van oor tot oor 😉

Donderdag

Emily is gelukkig weer opgeknapt, ze heeft wel honger. Maar dat komt meer omdat ze gisteren niet gegeten heeft. Dat haalt ze vandaag redelijk in op de opvang. Als ik thuis kom is ze wel redelijk gaar dus lekker op tijd naar bed. Eerst plukt ze nog even de handcreme uit mijn werktas: ‘Emily ooku smeruh’ ‘oppe handje’

‘s avonds tijd voor Expeditie Robinson en televier gala met Angie. Wat een lekkere kroeldoos.

Vrijdag

Lekker weekend! Als eerste de afspraak bij het consultatie bureau. 12.8kg en 91cm. Geen bijzonderheden, ze doet het gewoon super goed. Wel word ze als ze later groot is een lang eind, maar dat had ik ook niet anders verwacht. Dat badjasje, te schattig.

Yoghurt Barn stond al een tijdje weer op mijn to-do lijstje en nu had ik een slachtoffer gevonden dat met me mee wilde 😉 We nemen de maand special en voor Emily een yoghurtje met aardbeien. De special is met cookie dough, pure chocolade, frambozen, caramelsaus en kokos. Die ik vervang voor kaneelsuiker. Te lekker!

We doen nog even een shop rondje bij söstere grene en flying tiger. Alleen maar leuke dingen!

‘s avonds gaan we bij Floor, Tom en Daan eten. Ik kook lekker Indiaase Curry.

De plannen voor dit weekend zijn niet zo spanend, de laatste dagen voor de test uitslag aftellen(woensdag komt ie online) Lekker rustig aan en dan komt dat vanzelf. Ik word wel een beetje kriebelig van, maar even parkeren. Volgende week een paar daagjes werken en dan lekker een dagje Sauna en het weekend naar Engeland. Ik kijk er nu al naar uit. Voor nu een heel fijn weekend, wat zij jou plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge