Weekoverzicht -Week 42- Nazomer, baby’s en Engeland

Wat een week, maar echt. Eindelijk kon ik delen dat ik zwanger ben, misschien valt er ook dan qua weekoverzicht wat op z’n plek voor sommige van jullie, haha. Afgelopen week was een top week, lekker nazomer weer, en nu zijn we een weekend in Engeland.

Zaterdag.

Begin ik met een les Bodybalance. Low impact sporten lukt me wel, dus daar gaan we nu mee verder haha.

Ik mag met de mustang mee een rondje rijden, ik vind dat gewoon echt gaaf. Niks aan toe te voegen, maar je snapt het.

’s middags nog een rondje kwantum voor inspiratie voor de kamer van Emily en die van de baby. Deze stoelen staan sowieso op het lijstje!

Emily heeft niet geslapen vanmiddag en dan krijg je dit soort taferelen als je aan het koken bent. Ik vind het wel heel schattig, maar niet zo handig.

Zondag

Het weer is super, daar kan ik niks over zeggen. We besluiten er op uit te gaan met de motor en de cabrio. Emily mag voor de foto bij papa zitten en dat vind ze fantastisch.

De krullen in de zon. Ik heb ze vanmorgen gefohnd, zo mooi!

we gaan voor de lunch een pannenkoek eten in berg en dal. Ik heb er eentje met appel, peer, noten en kaneel

Op de terugweg valt ze in slaap in de auto, zo schattig. Als je in een cabrio kan slapen met het dak open ben je moe genoeg.

Als we thuis zij mag ik de motor na achter rijden, vind ik stoer he. Paul vond het volgens mij spannender dan ik, maar nadat ik de motor 3x liet afslaan ging het goed.

We sluiten de dag af met een barbecue en stoken de ton aan. Lekker buiten zitten. De laatste zonnestralen.

Maandag.

Paul heeft deze week vakantie en ik moet vanmiddag aan het werk. We gaan samen even naar de Hema voor wat spulletjes voor Emily. We kopen onder andere dit rugzakje, te stoer gewoon.

Dinsdag

Een rondje Ikea. Inspiratie voor de babykamer en Emily haar grote meidenkamer. We beginnen met koffie en een gebakje. Het lijkt wel voor niks, maar het is natuurlijk herfstvakantie. Gelukkig mag ik vandaag naar de fysio, het is hard nodig.

’s avonds lekker een pan hachee, lekker met aardappelpuree en rode kool. Onze kleine veelvraat Emily smult er ook van. Zo fijn dat die alles lust.

Woensdag

Na een ochtendje werk mogen we ’s middags met Daan knuffelen. Emily mag hem weer vasthouden. Ze wil hem steeds alleen maar knuffelen en kusjes geven. Te lief gewoon.

Donderdag

Paul en ik genieten toch van onze vakantie, vandaag met een heerlijk dagje sauna. Even met z’n tweetjes eruit, even niks. Ik kan daar zo van genieten, zonder telefoon, zonder gedoe.

’s avonds bestellen we lekker sushi, daar was ik aan toe. Vroeg naar bed want morgen moeten we vroeg op. We gaan een weekend naar Margate in Engeland.

Vrijdag

Vroeg op dus, op naar de shuttle om de overtocht naar Engeland te maken. We zitten met z’n vijven in de auto, we mogen met papa en mama mee dit weekend.

Eerst maar koffie bij de Costa

Even winkelen in de outlet. Ze hadden echt te schattige kleertjes bij Ralph Lauren. Maar vooral de rokjes en jurkjes in kleine maatjes. 


Aangekomen in Margate. Strak blauwe lucht even over het strand. 

Wij genieten van ons weekend in Engeland. Zondag avond gaan we weer terug naar huis en mogen we weer aan de slag. De rest van het weekend ga je ongetwijfeld volgende week voorbij zien komen, net als de updates van de zwangerschap. Voor nu een fijn weekend!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge