weekoverzicht -Week 43- Margate, Dreamland en badbruisballen 

Ons weekendje Engeland zit er al weer op, we hebben de werk week weer achter de rug en is het al weer tijd voor weekend. Ik laat nog even uitgebreid het weekend in Engeland zien, we hebben het echt super gehad.

Zaterdag

We worden na een heerlijke nacht slapen op tijd al wakker van Emily die bij ons op de kamer ligt. Na wat tv gekeken te hebben ga ik samen met haar in bad. Ik kocht in de outlet badbruisballen die we natuurlijk moesten gebuiken. Je ziet het roze en de glitters al. Na het bad hadden we overal glitters. Heel fijn.

Het weer is ’s morgens niet fantastisch dus beginnen we met een rondje Primark. Emily past net als ik een jas. Deze word het in ieder geval niet.

Daarna gaan we naar Dreamland, Emily had in de avond het reuzenrad al gezien en wilde daar ook erg graag naar toe. Wij waren ook erg nieuwsgierig. Als je daar ooit in de buurt bent is Dreamland echt een aanrader.

Als lunch eten we fish & chips. Als je in Engeland bent hoort dat erbij.

’s avonds eten we pizza bij GB pizza. Helaas geen biertje voor mij, maar ze hebben wel gingerbeer. Verrassend lekker.

Na het eten de pub in voor een drankje, ik mag met de Kamka van Emily knuffelen. Deze moet steeds als een baby word ingepakt in mijn shawl. Daarna is het tijd om naar bed te gaan.

Zondag

Tijd om de spullen in te pakken en richting huis te gaan, maar we hebben gelukkig de hele dag nog voor ons. Emily en ik gaan weer in bad met een bruisbal. Deze keer een groene met rode glitters.

Een dagje Canterburry om af te sluiten. We eten als afsluiter bij Bill’s. Ook dat is echt een aanrder. Ze hadden voor Emily een super leuk menutje met een hamburger, frietjes en een toetje met een kinder cappuccino.

We gaan met de eurotunnel weer terug naar huis. Ook dat is echt zoveel handiger/fijner/sneller als met de boot. Echt, als je zelf ooit naar Engeland gaan, neem de trein!

Maandag

Na een kort nachtje moeten we gewoon weer aan het werk. Ik doe de was, stofzuig en werk tot 9 uur. geen foto’s.

Dinsdag

’s morgens heb ik een afspraak bij de verloskundige. Emily is met me mee en we luisteren naar het hartje. Ik heb me de afgelopen paar dagen toch wel weer wat zorgen gemaakt dus dat is een hele geruststelling.

Na een middagje werken ligt er bij thuiskomst een super lief pakketje op me te wachten. Pien van Pienies_ wilde me naar aanleiding van onze aankondiging graag een pakketje sturen. Ze stuurt ons een slinger met Hoera en een speenkoord. Echt hartverwarmend.

’s avonds nog even bij vrienden op de koffie. We zoeken de kleertjes van Emily uit, dan is dat ook vast gebeurd.

Woensdag

Na het werk heb ik wat tijd om aan de blog te werken voor we weer op pad gaan. We gaan met een collega van Paul bij het pannenkoekenhuis eten. Waar ook een binnenspeeltuin zit. Emily is helemaal in haar element en is na het eten helemaal afgeserveerd.

Wij kijken als ze op bed ligt Heel Holland Bakt terug. Die bruidstaarten waren fantastisch en ik vind Hans echt een terechte winnaar.

Donderdag

Ook weer zo’n overvolle dag. Soms is dat gewoon niet zo handig gepland. Na het werk andere vrienden op de koffie om de laatste kleertje van Emily door te kijken. Dat ruimt lekker op zo. Nu heb ik er mensen blij mee gemaakt en kan ik voor de aankomende baby ook weer lekker wat nieuwe dingetjes kopen. 😉

Vrijdag

Emily en ik chillen even in het grote bed. Ik moet wel opschieten want de vriendin waar ik mee heb afgesproken is al een half uur eerder in Oss als gepland.

We beginnen met koffie bij Zoetegoed. We doen een rondje stad.

Door naar het tuincentrum om daar nog even tussen de kerst spulletjes te neuzen. Emily vind de dorpjes en treintje meer dan interessant.

Samen eten we een broodje met kip en bacon. En kerrie mayo.

Eind van de middag besluit ik dan toch een poging te doen om een vlog op te nemen. Ik maak een shoplog van alle items die we in Engeland gekocht hebben. Ik ga de video zo snel mogelijk proberen af te maken en online te zetten.

Dat was onze week alweer, het weekendje was fantastisch maar moest daar ook wel echt even van bij komen. Nu een wat rustiger weekend voor de boeg en mogen we zaterdag even op Daan passen, daar kijk ik echt naar uit. Fijn weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge