weekoverzicht -week 44- oppassen, kabouterbos en babykamer dingen

En toen was het ineens al november, bizar toch? Ik vind dat het laatste stukje van het jaar zo snel gaat. Anyhow, week 44 dus al. Ik hield afgelopen week ook een eetdagboek bij van ons avond eten.

Zaterdag

Een gezellige dag op de planning, als eerst een koffie date met Simone en Mirthe. We gaan naar de yoghurtbarn. Na de koffie nog even langs de Hema maar Emily heeft er geen zin in. Ze wil per se haar tut en ik loop dus tot we naar de auto gaan met een mopperend/jankend kind. Heul gezellig.

‘s avonds mogen we op Daan passen. Paul met dit kleine mannetje, zo onwijs schattig. Echt veeg me maar op hoor.

Zondag

Ondanks dat de klok verzet word slaapt Emily uit, zo fijn. We lagen pas om half 2 in bed dus die uurtjes slaap kan ik goed gebruiken.

Na het ontbijt besluiten we het er op te gokken om een kabouterpad te lopen. Emily loopt het grootste gedeelte zelf, wat ik super knap vind. Angie mocht met ons mee en vind de kabouters interessanter als Emily. ‘s middags thuis lekker rozig op de bank doen ik nog even stiekem mijn oogjes dicht.

‘s avonds kijken we de F1, Max zijn race is niet zo spannend, maar Hamilton en Vettel maken er een fijn potje van.

Maandag

Ik mag naar de kapper, het is ook wel hard nodig. Ik wil grijze highlightes er in, maar helaas pakt de verf niet zoals zou moeten, dus nadat ik van half 10 tot 12 gezeten heb ben ik wel geknipt en mooi geföhnd maar heb ik nog niks haha. Volgende week dus terug.

Haasten naar het werk, de weg die ik normaal rijd is afgesloten dus is het rally rijden voor gevorderden vandaag. Gelukkig ben ik net op tijd. Op het werk hebben we weer taart, lekker!

Dinsdag

Voor ik moet werken knutsel ik nog even met Emily. Ineens is kleuren reuze interessant.

‘s avonds stort ik me op een berg strijk. Moet ook gebeuren. Daarna beloon in mezelf met chocola, dat mag dan vind ik 😉

Woensdag

Na het werk moet ik gauw door naar de fysio. Onderweg heb ik precies even tijd om een broodje te halen bij de Subway, die ik dus stiekem even gauw naar binnen werk. Zo lekker!

Met Paul slaan we eindelijk spijkers met koppen. Verf voor de babykamer. Eerste witten, de muren en plafonds. Een grote emmer, want ook voor de kamer van Emily hebben we verf nodig.

Ik zet dit feest varkentje nog even op de foto. Angie is vandaag jarig, ze is 6 jaar geworden. Ze is net zo oud als dat Paul en ik verkering hebben, makkelijk te onthouden.

Donderdag

Dagje werken, eten, en lekker op de bank. Ik besluit lekker met Paul op de bank te blijven zitten en criminal minds te kijken. Sporten komt volgende week wel weer.

Vrijdag

Ik heb een koffie dat met Charlotte bij Starbucks. ‘s morgens moet ik Emily eerst even in bad doen omdat er overal poep zit, wtf? Echt niet fijn. Er zijn fijnere dingen op de ochtend. Afijn een uurtje later zijn we dan toch bij Starbucks, lekker met chocolade taart.

Tijd om te tanken, anders kom ik niet eens meer thuis haha.

Dat was mijn week weer, voor volgende week staat er al weer genoeg gezellige dingen op de planning. En zeker voor dit weekend, samen met Floor ga ik naar het we are pregnant event. zin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge