weekoverzicht -Week 45- We Are Pregnant, nieuwe kapsel en kerstshows!

Ok, afgelopen week was mijn blog een klein beetje een ondergeschoven kindje. Ik kwam er gewoon niet aan toe naast het werken, huishouden, Emily. Het is niet anders. Nu ben ik er weer voor gaan zitten en staat er ook voor komende week weer het een en ander ingepland.

Zaterdag.

Ik had vorige week kaartjes gewonnen voor We Are Pregnant. Floor is met ons mee en de lol begin al onderweg!

Een nieuw event wat in Utrecht werd georganiseerd. Het was er heel erg gaaf en samen met Floor zijn we de hele ochtend onder de pannen geweest. De ambiance was erg mooi en ook was het heel erg gaaf vorm gegeven.

Op het event stond ook  babywatcher en heb ik samen met Floor naar onze baby gekeken. Hij hield zich erg verstopt, maar we hebben hem zien bewegen. Heel erg bijzonder.

En lekker gesnoept en gegeten. Cheesecake brownie, het beste van beide werelden toch?

We are pregnant aanrader voor volgend jaar? sowieso, vergeet de 9 maandenbeurs, dit is zoveel leuker!

Zondag

We beginnen met de verjaardag van Thijs, de man van Simone. De dames hebben lekke gespeeld en een taartje gegeten. Een geslaagde ochtend!

Daarna door met de buurvrouw naar Rotterdam. We zijn naar Bakers Dough geweest om lekker aan de cookie dough bar wat lekkers samen te stellen. Ik koos voor de red velvet met Maltesers, Kinderbueno, sprinkels en witte chocolade saus.

Na het dagje winkelen eten we gezellig met de mannen een pasta’tje. Drinken een kopje koffie en gaan lekker op tijd naar bed.

Maandag

begin ik weer bij de kapper. Vorige week pakte de kleur in mijn haar niet goed dus mocht ik deze week terug. Nu zit het er wel goed in. Helaas geen tijd meer gehad om met daglicht een foto te maken.

‘s avonds na het werk heb ik trek en bedenk allerlei excuses maar besluit toch lekker kip nuggets te halen bij de macdonalds.

Dinsdag

Een foto’tje van mijn haren. Ik vind de grijze kleur zo gaaf!

Emily wilde ook op de foto. Alleen haar blik staat een beetje op onweer. We maken nog wat schattige foto’s dat Emily de baby kusjes geeft.

De bestelling van Ikea komt binnen, het matras voor Emily haar grote bed komt binnen en ook haar dekbed en de overtrek. Ik ga hier aankomende week nog een blog over delen over hoe we het aangepakt hebben.

Angie is terug van de trimsalon en heeft ook een fris nieuw kapsel. Haar haren waren zo lang en in de knoop dat het helaas niet anders kon dan ze zo kort te knippen.

Woensdag

Na het werk ga ik eerste gezellig bij Francis koffie drinken, en lekker over baby’s en zwanger zijn kletsen. Zo’n verschil met de zwangerschap van Emily, toen was ik zwanger zonder iemand die ik goed kende tegelijkertijd. En nu samen met een paar vriendinnen.

Thuis maak ik een groente soepje. Daar is het wel weer voor. Een grote 5 liter pan vol.

Na het eten ga ik met mama, oma en floor naar de kerstshow bij het tuincentrum bij ons in de buurt. Gezellig met koffie en een apfelstrudel naar kerstspulletjes kijken. Ieder jaar weer een feest.

Donderdag

Het laatste dagje voor het weekend werken. Het was een pittig weekje om de een of andere manier, ik plof moe maar voldaan op de bank met een chocomel en chocola.

Vrijdag.

Samen met Floor en Emily gaan we Duiven, daar zit een grote Intratuin met een hele grote kerstshow. We verbazen ons over de grote van de show, de hoeveelheid kerstdorpjes. Wat een aanpak, hier is echt duizenden euro’s aan spullen uitgestald, dat kan niet anders.

Bij thuiskomst drinkt Daan nog een flesje en doet Emily hetzelfde met haar pop. Emily is helemaal in de ban van baby’s.

‘s avonds zetten we samen het grote bed op en slaapt Emily voor het eerst in haar grote bed. Ik vind het wel een beetje spannend. Ze word ineens zo groot en wijs.

Wij hopen op een goede nachtrust, en dat Emily lekker slaapt in haar nieuwe bed. Voor nu een heel fijn weekend! Wat zijn jullie plannen?

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge