Weekoverzicht -Week 46- Bierproeverij, Pizza en Dierentuin

Een herfstig weekje achter de rug. We hadden een bierproeverij, gingen naar de dierentuin en ik mocht weer naar de verloskundige. Van alles en nog wat dus.

Zaterdag

Paul is vandaag vrij dus heb ik lekker even de tijd om naar de Bodybalance te gaan. Toch merk ik wel dat ik bij lange na niet zo fit ben als toen ik zwanger was van Emily, maar goed. Ik doe m’n best.

‘s middags hebben we afgesproken voor een bierproeverij. Ik mag natuurlijk geen alcohol drinken maar ik heb een paar alcohol vrije biertje uitgezocht. We maken met de kindjes eerst pizza en als ze in bed liggen drinken we gezellig een biertje of 3 😉

Zondag

Gisteren bedachten we spontaan dat we maar weer eens naar de dierentuin moesten. Emily vind dat fantastisch dus die hadden we al opgewarmd voor het uitje. We kozen voor burgers zoo omdat daar veel binnen is en we geen last zouden hebben van het weer.

Emily heeft genoten tot en met en was ook echt stuk toen we naar huis gingen. Ze is helemaal fan van de zeekoeien en mocht van ons ook een knuffel uitkiezen.

Maandag

ik moet de hele dag werken en krijg van Paul deze foto door gestuurd. Waldcorn noten stollen, die hebben ze vandaag weer een hele lading gemaakt. Super lekker! Met kaneelspijs er in, echt daar kan ik zo een halve stol van op.

Dinsdag

Geen foto’s. Emily is vanmorgen bij mijn moeder omdat ik mijn rooster gewisseld heb. Ik werk tot half 6 en daarna is donker en tijd om op de bank te ploffen en niks meer te doen.

Woensdag

Omdat ik gisteren ochtend gewerkt heb ben ik vandaag de hele dag vrij. Emily is op de opvang en ik heb bij de verloskundige een afspraak voor centering pregnancy. Ik mag weer naar het hartje van de baby luisteren en qua groei liggen we goed op schema. Geen bijzonderheden.

Daarna door naar de garage om mijn koplamp te laten maken. Door de polder met slechte verlichting is echt vervelend rijden, gelijk tijd voor actie dus! Voor ik naar huis rijd app ik nog even deze foto naar Paul, dat het wel echt tijd is om de auto te wassen, haha. Dat is zijn taak in de huishouding 😉

Een rondje fysio en naar de action. Tussendoor eet ik nog even een kikker en een muis.. of 2

‘s middags mag ik mijn nieuwe fiets ophalen! Zo blij als een kind ben ik. Zonder fiets vind ik zo onhandig. Al die dingetjes die ik vandaag deed hadden gemakkelijk met de fiets gekund, maar moesten nu dus allemaal met de auto.

Donderdag

Na een dag werken verrast Paul me met het feit dat de was gedaan is, de vloer gedweild en een heerlijke oliebol met monchou en kersen. Beter kan mijn weekend bijna niet beginnen.

Vrijdag

Ik heb al weekend en ga gezellig met Emily, Floor en Daan koffie drinken en een broodje eten in de stad. Floor kiest voor carpaccio, natuurlijk. Ik kies een broodje met kip, lekker gebakken in tempura beslag. Emily eet lekker een tosti.

Paul moet vanavond werken en ik werk ‘s avonds nog even aan de blog.

En dan zit het er al weer op. Weer een weekje voorbij. Er staat hier een heerlijk rustig weekend op de planning en hoop ik dat we flink stappen kunnen gaan maken in de babykamer. Of dat lukt ga je natuurlijk volgende week zien in het overzicht. Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge