weekoverzicht -Week 47- Babykamer dingen, ziek en oppassen.

Het was een weekje op en af hoor. Echt hoogte punten maar ook weer horror nachten omdat Emily ziek is. Emily mocht haar schoentje zetten en we mochten op Daan passen. Genoeg geneuzeld, tijd voor actie!

Zaterdag

Samen met Emily kijk ik de intocht van Sinterklaas. Ze laat zich omkopen met pepernoten en een dekentje. Het zegt haar volgens mij allemaal nog niet zo heel erg veel.

Als de film van Shaun the sheep daarna op tv komt vind ze dat veel interessanter.

We hebben afgesproken dat we vanavond bij papa en mama pizza eten. Emily en maken samen de pizza, ze heeft een veel te groot schort aan, maar dat staat zo schattig.

‘s avonds zetten we haar schoentje voor ze naar bed gaat. Ik ben benieuwd wat ze er van vind de volgende ochtend!

Zondag

Ze is helemaal verrast door het cadeautje. Ik het sinterklaas stickers gekocht bij de action en ze vind ze fantastisch. we krijgen allebei een sticker op onze hand. Zelf wil ze er een op haar voorhoofd.

We gaan aan de slag in de babykamer. Hoe en wat ga ik nog niet vertellen, dat blijft nog even geheim. Emily mag mee helpen met schilderen. Ik vind dit zo schattig.

Omdat het behangen niet lukt maken Paul en ik ons kwaad op de tuin. Met een grote tuin moet er een hoop gesnoeid worden. We komen een heel eind, maar helemaal boven in de boom lukt ons zelf niet. Toch maar een tuinman gaan regelen.

maandag

Als ik Emily ‘s morgens naar de opvang breng is ze niet in haar hum. Die dag gaat het prima, maar als ik ‘s avonds thuis kom is ze niet veel waard. Wel wil ze knuffelen en tegen me aan hangen, of eigenlijk knuffelen met de baby.  Ze is hangerig en heeft ze helemaal rode traan ogen. Met temperaturen blijkt ze koorts te hebben. Zetpil er in en naar bed.

Dinsdag

Na een keer of 6 eruit te zijn geweest voor Emily in de nacht is het de volgende ochtend tijd voor de 20 weken echo. Emily mag niet mee, en Paul stelt voor dat ik alleen ga. Dat vind ik dus echt een heel slecht plan, we hebben al oppas geregeld en Emily gaat even naar mijn broer.

De 20 weken echo is helemaal goed, alles ziet er goed uit. Een hele gerust stelling. Door de spanning en het slechte slapen ben ik op het werk vandaag ook niet op m’n best. Dat is zo balen. Als ik thuis kom hebben we een verre van fit meisje op de bank zitten. Ze heeft 40 graden koorts en wil niet eten of drinken. We kopen ze maar om met een waterijsje, die gaat er redelijk in.

Woensdag

Heb ik dus zeg maar 0 foto’s gemaakt. Doordat ik de ochtend vrij ben heb ik lekker lang in bed gelegen met Emily en staan we een stuk uitgeruster op. Vanavond sta ik voor het eerst ‘alleen’ op het werk. Dat is wel even spannend, maar na een goede nacht slapen heb ik daar een stuk meer vertrouwen in.

Donderdag

Onze buurvrouw heeft vanmorgen op Emily gepast omdat ze nog niet fit is. Echt zo fijn dat er zoveel mensen klaar staan. Samen gaan we een poging doen tot behangen op de baby kamer maar komen we tot de conclusie dat de structuur op de muur te grof is. Behangen lukt niet. Paul en ik moeten een plan B gaan bedenken voor de baby kamer.

Om 17u kom ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk stoofvlees zou maken. Dat word hem dus niet meer. Lekker handig weer dit.

Vrijdag

We mogen vandaag op Daan passen. Hij is de halve dag bij ons. Kan ik vast wennen aan 2 kinderen 😉 Emily doet het super goed en vind alles interessant. Haar pop moet in het nestje als ik Daan vast heb.

Als Daan slaapt knuffelen ik lekker met Emily en kijken we tv. Ze heeft vannacht weer flink liggen hoesten dus is echt niet fit. Samen zijn we zo’n 2u wakker geweest omdat ze maar bleef kuchen. Van kwart voor 3 tot half 5. Daar word ik echt geen vrolijker mens van kan ik je vertellen.

We geven Daan samen een flesje.

En gaan allebei met een kinderwagen de hond uit laten. Dat is echt het mooiste wat er is. Ze heeft ook nog nooit zo goed mee gelopen met de kinderwagen moet ik  zeggen, haha. Onderweg, halverwege het rondje kwam het wel even binnen hoor. Over 5 maanden is het niet mijn neefje waar ik mee loop, maar gewoon allebei mijn eigen kindjes. Hoe rijk ben je dan? Ik moest even mijn best doen om geen traantje te laten hoor 😉

Als allebei de kindjes slapen maak ik de hachee. Huisvrouw ten top vandaag!

Wanneer Daan weer met zijn mama meer naar huis is doen we boodschappen en maken we alles klaar voor het weekend. We doen onze wekelijkse boodschappen en zetten Emily onder de douche.

Morgen mag ze mee naar Sinterklaas en hebben we ‘s middags een fotoshoot, met z’n drietjes. Ik hoop op een wat beter nacht als vannacht en dan komt dat allebei helemaal goed. Een fijn weekend! Wat zijn jullie weekend plannen?

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge