weekoverzicht -Week 48- bakdag!

Ik heb echt veel gebakken afgelopen week, dus dat komt allemaal lekker voorbij. Helemaal in de herfst/winter sfeer met allerlei lekkere dingen. Emily mocht mee naar Sinterklaas en we hadden een fotoshoot.

Zaterdag

Emily mocht met opa mee naar Sinterklaas op zijn werk. Vorig jaar was ze er ook bij maar snapt ze er nog niet zoveel van.

Dit jaar kwam het besef wat meer en was die man met die baard toch wel een beetje spannend. Kijk dit snoetje nou, om op te vreten!

Ik ga ondertussen lekker een uurtje naar de bodybalance, thuis lekker een kopje koffie. Tijd om te strijken en te douche. Dat is ook wel eens lekker om zo wat gedaan te krijgen.

‘s middags hebben we een fotoshoot in Den Bosch. We zijn al vaker bij Shoots and More geweest en het was nu ook weer super leuk. Volgende week gaan we de foto’s ophalen. Ik ben echt super benieuwd hoe ze geworden zijn.

Als afsluiter koffie bij de buren een spelletje Buzz. Ik had dat nog nooit gedaan, maar het was erg grappig.

Zondag

Emily knuffelt even met haar baby op de bank. Lekker in pyjama.

Ik maak ondertussen kaneelbroodjes voor bij het ontbijt. Helaas moeten ze wat langer in de oven dus word het een hapje voor bij de koffie. En voor tijdens de F1.

Verre van fit ben ik vandaag. M’n neus zit dicht, hoofdpijn, keelpijn, heel de ellende. Ik geloof dat Emily me heeft aangestoken vorige week.

Een zelfgemaakt uiensoepje doet een hoop. Ik kan zowaar weer ademen 😉

Maandag

Ik werk mijn eerste ochtend alleen. Wel een beetje spannend maar het gaat lekker. Heb ik de vuurdoop vast gehad. Na het werk gaan we met z’n drietjes de hond uit laten. Paul en Emily proberen onze nieuwe ByKay drager uit. Ze vinden het allebei erg leuk, gelukkig!

Dinsdag

Paul heeft een drukke dag met allerlei grote sinterklaas bestellingen dus gaat Emily even naar mijn moeder. Samen met Floor en Daan gaan ze uit lunchen. Kijk deze dame eens wijs zitten doen met de wijnkaart. Wat een lekker dier.

‘s avonds lekker badderen met haar vis. Die is van de Vtech collectie en kan ook echt mee in bad. Ik vind m super grappig! Hij kletst natuurlijk maar doet ook hoofd-schouders-knie-en-teen.

Paul maakt zich ondertussen even kwaad op de muur in de babykamer. Hij was net wat te grof om te behangen en door het te schuren moet het glad genoeg worden.

Woensdag

Ik begin met een rondje fysio. Op de fiets. Het is wel fris, maar dat is soms ook wel weer lekker. Even een frisse neus halen. Een dagje werken en de dag is alweer om.

Donderdag

Ik werk tegenwoordig op donderdag een half dagje. Emily is een paar keer wakker geweest vannacht dus ik kan wel koffie gebruiken voor ik naar het werk ga.

We doen wee een poging tot behangen die nu wel lukt! Ik maak gelijk even gebruik van de gelegenheid om voor het behangetje een buik foto te maken.

Paul heeft een amandelletter in de vorm van een hartje voor me gemaakt. Niet alleen heel lief maar ook nog eens heel lekker! Word ik blij van.

vrijdag

Vanmorgen heb ik eerst een training op het werk. Ik ga daarvoor even op en neer. Emily mag even naar Floor en Daan. Ze heeft me geen seconde gemist als ik terug kom, haha.

Samen met Floor bak ik cupcakes voor haar verjaardag. Van ons tweeën ben ik daar wat handiger in, maar t meisje had niet eens een garde in huis 😉 Die zijn we eerst maar even gaan koken. Tussendoor mocht ik natuurlijk ook nog met Daan knuffelen.

en als ik thuis kom nog een appeltaartje voor mee naar het werk. Met speculaas bodem en cranberries. Ik ben erg benieuwd!

Pfoe, ik ben blij als ik zaterdag avond in mn bedje lig. Wat een volle week, en ook komend weekend staat er van alles op de planning. Ik begin zaterdag met een dagje werken en ‘s avonds hebben we verjaardag van Floor. Zondag hoop ik met de kamer van Emily aan de slag te kunnen, maar willen we ook nog een beetje sinterklaas cadeautjes uitpakken en misschien wel pepernoten bakken. 

Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge