Weekoverzicht -Week 50- It’s beginning to look a lot like christmas!

It’s beginning to look a lot like christmas. En dan bedoel ik vooral afgelopen weekend, wat een sneeuw he. En we hebben onze kerstboom staan. Ik ging voor inkopen voor de kerst de stad in, gewoon de laatste week voor de kerst gaat in. De laatste twee weken van 2017. Aftellen dus.

Zaterdag

Ik begin met een dagje werken. Met aankleden trek ik deze outfit bij Emily aan, ik kocht het broekje met een oker geel shirt. Maar via instagram zag ik hem bij een andere mama met dit roze vestje. Ik vind de combi super.

Op het werk zet ik deze foute kerstboom. Thuis heb ik er dit jaar geen plek voor, maar hier staat ie net zo leuk.

Boodschappen ophalen bij het pickup point. Vlak bij het werk en scheelt weer lekker veel tijd.

Samen met Emily heeft Paul de kerstboom al vol lampjes gehangen. We doen samen met z’n drietjes de rest. Lekker kneuterig. Ook de kerststal is weer van de partij en ons bakkerijtje staat ook weer klaar.

‘s avonds een alcohol vrij biertje op de bank. Er zijn tegenwoordig echt super goede I.P.A’s alcohol vrij te verkrijgen, dus voor de zaterdag avond zijn deze top!

Zondag

Als we opstaan is er van de beloofde sneeuw nog niks te zien.

na 12u komt daar toch verandering in.

En zo gaat dat gestaag door.

Om een uur ligt er flink pak sneeuw en blijft het door sneeuwen. We gaan bij papa en mama de slee halen en doen een rondje met de hondjes en de slee.

 

Maandag

Ik besluit me even te storten op de strijk, maar als ik zie dat het weer gaat sneeuwen is het handiger als ik een beetje op ga schieten.

‘s middags moet ik aan het werk en dus eerst heen door de sneeuw. Ik doe er bijna twee keer zo lang over maar kom zonder kleerscheuren op het werk aan. Voor terug geld eigenlijk het zelfde, om half 10 is de snelweg gelukkig niet meer zo druk en goed schoon dus rijd ik toch zo terug.

Dinsdage

Outfit dilemma’s ten top. Ik besluit deze rok nog maar eens te proberen. Eigenlijk gaat dat super. Ik ben er blij mee.

We doen een rondje stad voor wat kerstcadeautjes en besluiten te gaan lunchen. Ik heb een lekkere lunchplank.

Als ik bij Spahuys Kids super gave badbruisballen koop pakken ze de cadeautjes zo in. Ik vind het zo tof. papiertje, folie, confetti, sterretjes. Maakt het helemaal af.

Woensdag

Als ik Emily uit bed haal is ze nog een beetje moe. Ze is verre van fit en heeft vannacht ook weer flink moeten hoesten. Ze mag even beneden met haar tut en konijn tot we naar de opvang gaan.

Na het werk drink ik met Paul een biertje. Morgen zijn we allebei vrij.

Donderdag

Ik pak mijn pakketje voor de swap in en doe hem op de post. De blog van de swap komt komende week online. Samen met een aantal andere bloggers hebben we weer pakketjes verstuurd. Super tof!

Met Angie naar de dierenarts voor haar jaarlijkse enting. Ze is goed op gewicht en alles ziet er goed uit.

Volgende stop: Floor. Paul knuffelt even met Daan. Moet ik dit nog toelichten?

‘s middags verder met de strijk. Paul maakt ondertussen de plinten op de babykamer. Ik zoek de baby spulletjes van Emily uit en die kunnen dan zo eindelijk het kamertje in. Ook de commode verplaatsen we naar de baby kamer en de wieg zetten we klaar. Nu moeten we nog gordijnen, een lamp en de rest van de decoratie. Maar zo voelt het al een stuk meer als babykamer. Alleen dit moeten we nog even opruimen. Dat bewaren we nog even tot januari als we de kamer van Emily onder handen nemen.

Als avond eten vanavond pannenkoeken. Dit is deze week de enige avond dat ik thuis mee eet en dat is best een beetje jammer. Daarom wilde we vanavond wat lekkers eten.

Vrijdag

Ik ga met Emily en Francis op pad. Als eerste gaan we wat lekkers eten bij Zoetegoed. Een frozen donut!

Ik had vanmorgen iets wat enthousiast tegen Emily gezegd dat ze zelf haar kleren mocht uitkiezen. Ze koos voor haar jurkje voor kerst. Met kerst sokken. Heerlijk toch?

De avond werk ik en maak ik nog even de blog af. Tijd om vroeg naar bed te gaan en morgen is er weer een dag. Komend weekend is overvol, zondag hebben we 3 feestjes! Aftellen tot kerst.

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge