Weekoverzicht -Week 51- Laatste week voor kerst!

Whoe! De week is voorbij gevlogen. Werken, Paul moest veel werken, haha. Nu, zaterdag als dit online staat ligt Paul na een week van dik 55u in bed te snurken en gaan we aan onze laatste kerst met z’n drietjes beginnen! Ik ga ff vast sentimenteel zitten janken, ok?

Eerst maar even terugblikken op de week. *adem in, adem uit* Komt ie!

Zaterdag

Emily mag even een uurtje met Oma mee boodschappen gaan doen, ik ga lekker even sporten. Ik keek er zo naar uit. Niet om Emily weg te brengen, want dat doet me hormoon technisch steeds minder goed, haha. Maar even een uurtje voor mezelf bezig zijn.

Na het middag tukje gaan we samen kerstkaarten verven. Ik stuur gewoon stug, trouw, ieder jaar een kerstkaart. Een stuk of 20 zelfs. Doen we gewoon, vind ik leuk. Emily is niet zo van het knutselen, dus je kunt wel een klein beetje zien dat het onder dwang is, sorry!

‘s avonds ploffen we met z’n drieën nog lekker op de bank. Paul heeft zo kerstborrel, maar we maken nog wel even deze selfie. Heerlijk!

Ik stort me op een radler en een bakje zoute popcorn. Zielsalleen op de bank.

Zondag

De dag van 3 verjaardagen. ‘s morgens beginnen we met de verjaardag van ons buurmeisje. Zij word 2 jaar oud. We eten een stukje taart.

Daarna door naar een van de meiden van de vriendengroep. Daarna door naar mijn oma. De inpak tip met de kunstsneeuw heb ik overgenomen. Ik hoef ze thuis toch niet uit te pakken, haha.

Kijk dan, dit kiekje, Emily en Daan op schoot. Daan krijgt een kusje.

Maandag

Na een dagje werken ben ik de avond thuis. Als Emily in bad zit, rommel ik lekker even in de babykamer. Kijk dit dan, maatje 98 en maatje 50. Gewoon bijna twee keer zo groot.

Dit poppetje in haar elsa handdoek na het badderen. Ik vond dit altijd al zo schattig toen ze baby was, nu is dat nog steeds zo. Lekker dier!

Dinsdag

Paul heeft een kerststol gekregen op het werk. Emily lust ook wel een stukje. Die kan zo snoepen van al die lekkere dingen. Zelfs de amandelspijs eet ze zo op.

Woensdag

Even een foto van de stand van zaken. De ene keer lijkt mijn buik echt huge, de andere keer vind ik het reuze mee vallen. Vandaag vind ik het dus reuze mee vallen, haha. Oh, ik ga er ook niet echt gezelliger van kijken zo ‘s morgens haha.

Emily stopt altijd te schattig haar konijn onder als we naar beneden gaan. Kusje, tutje, dekentje. Deur dicht. En gemak houden zegt ze dan. Gelukkig herken ik mezelf helemaal niet in de teksten die Emily gebruikt.

Donderdag

Na een ochtend werken mag ik beginnen aan mijn kerstweekend! Eerste stop is de kapper. Niet zo spannend, een cm of 5 eraf en weer door. Als ik dus een beetje moe ben, kan zo’n lachje er niet zo goed meer vanaf. Sorry!

Daarna een rondje door de stad voor wat kerst inkopen. Er staat nog wel wat op het lijstje, maar dit is vast binnen. Gewoon lekker even op de fiets op pad.

Als ik Emily van de opvang haal, is ze mooi geschminkt. Haar eigen tekst was: ‘Ik ben een kerstmuts’ Dus dat.

Dit was even een Paul updatetje, ik heb hem sinds woensdag iedere keer maar heel erg kort gezien thuis. Woensdag 10 minuten. Vandaag in ieder geval met het eten. Morgen denk ik dat wel elkaar nog even tegen komen, maar dat zal ook maar kort zijn.

Vrijdag

Lekker met Emily knuffelen in bed. Ze komt dan helemaal lepeltje-lepeltje tegen me aan liggen. Genieten! Vaak komt ze ook helemaal tegen m’n buik aan liggen en knuffelt ze even met de baby.

Door naar de huisarts. Emily besluit op zulk soort momenten altijd nog even haar luier vol te werken. Net op het moment dat dat echt niet uit komt. De geur van Oldspice hangt in de wachtkamer, met een vleugje poepluier. top!

We laten nog even Angie uit. Cute!

Na een rondje kerstbestellingen weg brengen gaan we samen een rondje door Intratuin. We kopen wat spulletjes voor ons kerstdorp met korting en lunchen lekker samen.

We drinken nog even koffie bij mijn opa en oma. Als Emily daarna in bed ligt, stort ik me op youtube ( de verhuis vlog van Liefthuis, de Q&A van papaisdeliefste, maar ook zeker een nieuwe aanrader die van Saar Koningsberger) filmpjes met een grote kop thee.

‘s avonds mogen we bij Floor en Tom eten. Paul is werken, en het is toch een soort van traditie dat ik dan niet kook. Heel slecht, Paul doet dat elke week, koken voor hem en Emily. Ik serieus nooit.

Voor vandaag kruip ik lekker op tijd mijn mandje in, het weekend is druk genoeg. Ik wens jullie een heel fijn, bijna kerst weekend! Onze kerstoutfits zie je met de kerstdagen vast voorbij komen. Ik moet na de kerst nog even een paar daagjes werken, maar dat valt allemaal reuze mee. Moet jij nog werken dit jaar of zit het er al op voor 2017?

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge