Weekoverzicht -Week 30- Heet, heter, heetst

Ik zeg niks in deze intro over het weer ok? Maar wat is het lekker om gewoon in de airco te kunnen werken. De meisjes hebben het goed gedaan deze week en het was weer een redelijk gewoon weekje. We zijn voor het eerst wezen zwemmen en we aten natuurlijk weer ijsjes!

Zaterdag

Ik ga even gauw de stad in met de meiden om een badpak te kopen. We willen zondag gaan zwemmen en ik wil niet in bikini in het openbaar. Ik vind een hele toffe bij Livera in de uitverkoop.

Dan gaan we met papa en mama naar een kinderwinkel voor een Stokke stoel en daarna naar de bierbrouwerij voor een heerlijke lunch! Emily gaat even spelen en Kate ligt lekker in de kinderwagen te slapen.

Na het eten gaan we even op visite bij de zus van Paul. Emily mag met de babypoesjes knuffelen en vind het helemaal fantastisch. Zo aandoenlijk dat snoetje, maar ze mag er geen mee naar huis.

Zondag

Mijlpaaltje hoor, de eerste keer zwemmen met Kate. Kate vond het leuk, maar wel vermoeiend Emily wil van de glijbanen en ze durft zelfs alleen. (natuurlijk vangen we haar op en zorgen we ervoor dat dat allemaal veilig en verantwoord gebeurd) 

Na een heerlijk tukje kijken we samen Formule 1. Moet je Paul en Kate zien chillen met z’n tweeën. Kate vind de tv zo veel interessanter als Emily destijds.

Kate chillt lekker in haar stoel terwijl een ijsje eten. Angie likt de tang af na het barbecueeën.

Maandag

Nog een mijlpaaltje. Ik ga voor het eerst alleen de weekboodschappen doen. We wonen als 6.5 jaar samen maar dat heb ik nog nooit gedaan. altijd samen of Paul doet het alleen.

Ik krijg dit soort foto’s toe gestuurd van Paul, Kate en Emily. Dat gaat allemaal prima daar.

Dinsdag

Dinsdag na het werk gaan we naar de verjaardag van mijn oma. Lekker een taartje. Ik neem mooi een stukje van allebei de smaken.

‘s avonds ga ik op voor mijn motor theorie. Maar ik ben gezakt. Balen, nog beter leren en ECHT even de tijd voor nemen.

Woensdag

Francis komt koffie drinken en Paul heeft gebakjes mee genomen van het werk. Terwijl we zitten te kletsen snoep Emily vast de decoratie eraf.

Kate chillt lekker in het nestje. Ze is zo druk met haar knuffel konijn, heerlijk om te zien.

Na het werk rijd ik nog even gauw langs de Mac voor een macflurry. Moet kunnen zo met dit weer. We hadden allebei de MacFlurry strawberry cheesecake, wat niet per se een aanrader is. Die met karamel zeezout bijvoorbeeld is veel lekkerder!

Donderdag

Als ik naar huis rijd heb ik dit worteltje nog voor onderweg. A dirty mind is a joy for ever.

Best heet! Tijd voor een ijsje, terwijl de donkere wolken ons tegemoet komen.

‘s avonds begint het eindelijk te druppelen wat erg lekker is, maar helaas maar van korte duur.

Vrijdag

We beginnen met uitslapen, de meisjes kunnen ondanks de hitte goed slapen en ik ook. Als ik Kate gevoed heb kan ik me mooi nog even omdraaien en even verder slapen. Daarna is het tijd voor manuele therapie voor Kate. Zij maakt haar nekje weer los en geeft ons nieuwe oefeningen mee.

Als ik thuis kom liggen er wat pakketjes met kleren op ons te wachten! Online shoppen en thuis bezorgen, ik houd ervan!

Vrijdag is ijsjes dag! Het is toch te warm om vroeg te slapen dus we besluiten naar de stad te fietsen. Als we ons ijsje op hebben gaat Emily in het water spelen en wij besluiten maar op een terrasje nog wat te drinken.

En toen was het al weer weekend. Er staat hier maar weinig op de planning en doen we lekker rustig aan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge