Weekoverzicht -Week 31- Bier en Nacho’s

Afgelopen weekend lag ik ziek op bed, waardoor ik het weekoverzicht niet af kon maken. Hij was zo goed als klaar, vandaar dat ik hem nu alsnog publiceer. Kijk mee naar afgelopen week!

Deze week zit er ook weer op, we hebben een mijlpaaltje. Kate is een heel jaar bij ons, huh, hoor ik je denken.. Ja echt, de terugplaatsing van Kate is een jaar geleden. We eten, drinken en sporten deze week weer wat, komt ie!

Zaterdag

Kate is helemaal in haar hum en vandaag vier maanden oud. Ik maak weer een maandfoto en Emily komt me helpen. Super gezellig! Niet handig, wel gezellig.

Emily slaapt door het warme weer ‘s middags weer. Lekker relaxed en ze is echt gelijk in coma. Na het slapen gaan we boodschappen doen. We eten lekker broodjes hamburger als avond eten, lekker met cheddar kaas en streaky bacon enzo.

Kate, keet lekker buiten met haar giraffe. De stokke is helemaal in trek en ik vind hem echt ideaal, zo kan Kate  mooi bij ons aan tafel zitten.

Zondag

Na een ochtendje op visite kijken we thuis de formule een. Na de voeding van Kate mooi met een biertje erbij.

En het is vandaag 29 juli, de dag dat we terugplaatsing hadden van Kate. Die is haar allereerste foto. Een klompje met 8 cellen. Zo onwerkelijk dat zoiets uit kan groeien tot een heel kindje. Ik heb ook echt zo’n momentje en het voelt zo onwerkelijk en gek.

We eten echt heel ongezond, een nachoschotel en tosti’s. We hebben echt geen zin om te koken, maar dit is wel erg lekker!

Maandag

Kate is op tijd wakker en besluit maar gewoon een paar minuten eerder op te staan, en dan door te rijden naar de sportschool. Lekker even tijd voor mijzelf. Ook erg belangrijk!

‘s avonds op het werk eet ik deze falafel salade. Die van de appie zijn zoveel beter en lekkerder dan die van de jumbo. Sorry hoor, maar iedere keer als ik die heb is de sla half bedorven terwijl de datum nog makkelijk twee dagen zou moeten.

Dinsdag

Na een ochtendje werken weer lekker naar huis. De kindjes slapen ‘s middags en ik heb tijd om iets voor mezelf te doen. Ik vergeet gewoon foto’s te maken, want he. Hoe boeiend is nou een tijdschrift lezen?

Als Paul terug is van de kapper doen we een rondje met de hond. Ik zet Kate een baby zonnebril op, hoe schattig!

‘s avonds komt de buurvrouw een wijntje drinken. Ik heb een voeding in de koelkast staan dus ik kan ook mooi een wijntje drinken wanneer het mij uit komt.

Woensdag

Ik ben onverwacht een dagje vrij, ik moet deze week vrijdags werken. Doen we niet moeilijk over, en Paul is gezellig ook vrij. Dat was ik ff vergeten, maar wel heel gezellig. Ik kan mooi even gaan sporten en doe weer eens een lesje core training!

We doen lekker rustig aan en spenderen de dag lekker met z’n vieren. Even opruimen en de schoenen en kleding kast uitmesten. Emily pikt mijn hakken in. Ik zou willen dat ik er nog op kon lopen. Mijn bekken laten het niet toe, en ook zijn mijn voeten nog een beetje zwanger. Als de meiden slapen hebben we zowaar weer eens tijd om een tijdschrift uit te lezen. Paul de top gear die hij kocht voor de bevalling van Kate en ik een Linda van afgelopen mei. Heerlijk!

‘s avonds gaan we met papa en mama (en Floor en mijn broertje) barbecueën. Spontaan bedacht vanmiddag en dat zijn de gezelligste!

Donderdag

Kate slaapt heerlijk weer een nachtje van 7.5 uur. Na de voeding slaapt ze lekker verder tot ik haar wakker moet maken om naar de opvang te gaan.

Ik was even vergeten dat ik de middag vrij had en doe ‘s middags ook gewoon niks! Op mijn kont zitten, vlogs kijken en de spierpijn langzaam aan op voelen komen. Als we Kate en Emily ophalen van de opvang hebben ze weer een voet afdrukje gemaakt, kijk hoe hard die voetjes alleen al gegroeid zijn!

‘s avonds met een aantal meiden van de vrienden groep een borreltje doen op het terras. Super gezellig!

Vrijdag

is het al weekend? Ik moet vanavond werken, maar heb vannacht rillend van de koorts in bed gelegen. Ik app mama of zij vandaag op Emily kunnen passen zodat ik terug mijn bed in kan. Je koortsig en ellendig voelen is tot daar aan toe, maar met 30 graden is het helemaal k**

Hopen op een beter weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge