Weekoverzicht -Week 32-

Slechts een paar dagen geleden kwam het overzicht van vorige week online, en nu komt deze er al weer rap achteraan. Zoals je kon zien was ik vrijdag ineens ziek. Door de keelontsteking gevloerd. Door de koorts en het warme weer voelde ik me bijzonder ellendig en liep ook nog heel mijn melk productie terug. Enfin, niet echt een top weekend. Ik neem jullie gewoon mee, het word vanzelf weer een beetje zonniger!

Weekend.

Zaterdag was ik ook nog verre van fit, ik had de avond ervoor ‘gewoon’gewerkt omdat ik dacht dat het wel ging. Nou ik heb als een zombie op mijn stoel gezeten en had al spijt voordat ik in de auto stapte. Bij thuiskomst gelijk mijn bed in en hopen dat het vanzelf weer wat beter zou gaan!

Zaterdag was Emily super lief voor me en Paul was gelukkig vroeg thuis waardoor hij snel de zorg voor haar kon overnemen en ik terug in bed kon. Mijn melkproductie was bijna weg en ik moest iedere voeding kolven omdat Kate niet wilde drinken. (as maandag deel ik uitgebreid wat er gebeurde) Geen eetlust en met pijn en moeite toch maar wat gegeten omdat ik bang was dat het anders helemaal niet meer goed zou komen.

Zondag leek ik me overdag al weer iets beter te voelen en zeker na een frisse douche knapte ik wat op. Door de slechte nacht en de stress kreeg ik zondag eind van middag flinke migraine, kon ik zo weer hup terug in bed. Ik heb zo diep geslapen dat ik niet eens meegekregen heb dat Emily me een kus kwam geven.

Maandag

De migraine was niet weg, ik moest vandaag werken en wat extra taken oppakken omdat mijn collega met vakantie is, de timing had nog nooit zo onhandig kunnen zijn als dit. Maar scheel van de koppijn zonder concentratie vermogen was voor Paul de druppel om te zeggen dat ik thuis MOEST blijven.

Gelukkig wilde eind van de middag Kate weer drinken. Opgelucht durfde ik een foto te maken. Ik heb er nooit bij stil gestaan dat mijn voeding zo fragiel zou zijn.

Dinsdag

Weer redelijk opgeknapt aan het werk. Ik heb een nieuwe kolfplek op de beneden verdieping, maar vergeet nog wel eens de luxaflex dicht te maken. Niet handig als je dubbel kolft en weer op moet staan. Stuwing en doorslapen doet mijn productie voor nu goed, een dikke 250ml! trots stuur ik Paul een foto.

‘s avonds krijgen we kraamvisite en zitten we buiten. Het is zo heet en we kunnen het ook alleen daar over hebben. We checken wel 5x omdebeurt buienradar of een andere weer app of we überhaupt nog regen krijgen.

Woensdag

Ben ik overdag vrij, het voelt wel allemaal een beetje gek deze week. Gelukkig hebben we regen gehad en is het afgekoeld. Ik zet lekker alles tegen elkaar open dat het binnen ook wat af kan koelen. Dat scheelt als snel een graad of 3, de rest komt in de loop van de dag.

Ik heb ook eindelijk weer tijd om wat aan de blog te doen en Emily komt gezellig bij me zitten. Koffie en een tekenbord en zij is ook aan het ‘werken’

Vandaag werk ik alleen de avond en zo komt het weekend al weer snel dichterbij. Nog een weekje tot onze vakantie, nog een weekje voor Paul bij deze werkgever. Toch allemaal wel spannend nu het echt dichterbij komt.

Donderdag

De laatste werkdag voor het weekend. Heel mindfull kolven, er is storing bij Vodafone dus ik kan niks met Mn telefoon, ik zit op de begane grond dus de raam bekleding doe ik dicht en in de cappuccino zit geen koffie. Wat een feest.

‘s avonds ga ik met Astrid mee om onze nagels te laten lakken. Zij is in verwachting van hun eerste kindje en die komt straks bij Kate op de opvang. We kennen elkaar nu 27 jaar, ook van de kinderopvang en het gevoel is zo gaaf dat die kleintjes straks ook samen op de opvang zitten. Wie weet wat daar uit voort komt?

Vrijdag

Weekend! Whoop, Whoop! Voor mijn gevoel heb ik heel wat in te halen na afgelopen weekend dus heb ik wat gezellige dingen bedacht met Emily. Eerst wat moet, en dat is een afspraak bij de manueel therapeut voor Kate. We zijn sinds 2 weken ook begonnen met een zijlig kussen dus ik ben benieuwd hoe het met haar voorkeur is. Ze heeft gelukkig de vorige keer niet echt na pijn gehad, dus dat scheelt al weer.

Door naar de Hema en mijn bestelling. Ik sla nog wat make-up spul in en haal wijn bij de wijnhandel. Nog maar even een ijsje omdat het kan en het cirkeltje is weer rond.

Zaterdag doen we lekker rustig aan met z’n vieren en zondag staat een bezoekje aan de bierbrouwerij op de planning. Nu al zin in, volop Qtime met de family. Bijna vakantie, het laatste weekje aftellen en dan even met de pootjes omhoog niks doen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge