Weekly highlights • Week 40

Ik ga wat nieuws proberen, aangezien de weekupdates echt veel werk zijn en ik niet super in mijn vel zit kost me dat gewoon echt te veel energie. Nu dacht ik, als ik nu gewoon het allerleukste van de afgelopen week deel is dat ook leuk om naar te kijken.

Gewoon lekker positief de week afsluiten, even terugblikken naar het allerleukste van afgelopen week.

Daan zijn verjaardag. 29.09.2018

Vorige week werd Daan 1 jaar. Afgelopen zaterdag vierde we zijn verjaardag en genoten we heerlijk van het nazomer weer daar in de tuin. Lekker met een wijntje en spelende kinderen met je snoet in de zon. Kate laaide haar eerste Nijntje koekje naar binnen. Ik heb onwijs genoten van deze middag.

Ik begon met het bakken van cupcakes, iets wat ik heel graag doe. Vereerd voelde ik me toen Floor vroeg of ik wat wilde bakken voor zijn verjaardag. Batman cupcakes moesten het worden, na wat bedenken en een hele hoop nieuwe bakspullen in huis halen kon ik aan de slag. Ik vind ze super tof geworden.

Daan kreeg een ballenbak voor zijn verjaardag, daar moesten de dames natuurlijk gelijk in. Er zat per ongeluk een set roze ballen bij, die mochten er voor nu wel even bij.

Na de ballenbak was het tijd om buiten te spelen. Opa diende als paard en Emily heeft super leuk met Daan gespeeld.

‘s avonds hadden Paul en ik even een momentje met z’n tweeën, een half jaar ouders van 2 meiden. Reden om te proosten met een lekker glaasje bubbels. Even terugkijken op het afgelopen, heftige, half jaar wat we gehad hebben.

Paul zijn verjaardag, 04.10.2018

Wij hebben bijna alle verjaardag van de familie kort op elkaar, zo zijn Daan en Paul vlak na elkaar jarig en was ook Paul dus deze week aan de beurt. 36 (!) jaar, ik vind het oud, maar je doet er niks aan. Donderdag is de dag dat we elkaar het kortst zien omdat Paul de ochtend en de avond moet werken, hoppa! en door. Zo werkt dat in de bakkerij.

De middag ben ik op pad geweest met een vriendin, een proeverij bij Zoetegoed voor de verjaardag van haar zoontje. Heel vervelend. Na ons letterlijk vol gevreten te hebben nam ik voor Paul ook nog een cupcake mee en kocht ik een cadeautje.

Ik vond het toch wel even belangrijk om even kort bij zijn verjaardag stil te staan. Op de opvang hadden Emily en Kate wat geknutseld en dat kon worden uitgepakt. Ik vind het zo schattig wat ze met Kate gemaakt hebben, dat bekje. En Emily heeft er zowaar wat van gemaakt, want dat is toch niet echt een knutselkind. Ik kocht voor Paul een nieuw paar schoenen.

Dit waren de highlights van deze week, hopelijk vonden jullie het net zo leuk als ik om op terug te kijken. Heb je nog tips, aanvullingen of wensen, laat het me weten in de comments of een reactie op een van mijn socials!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge