Week overzicht 2018! -week 1- Oud en nieuw

De eerste week van 2018 zit er al weer op. We blikken nog heel even kort terug op oud en nieuw en daarna weer zo door in het normale leven. Waar de week vorige week eindigde met wat pech (schade aan de auto, kapotte ketel, kapotte stofzuiger) gaat het deze week weer een stuk beter. Gelukkig!

Zaterdag

Nog heel even in 2017. Met papa, mama, Floor, Tom, Daan en mijn broertje Bastiaan hebben we een oudjaarsborrel. We vieren oud en nieuw niet samen maar het is wel altijd erg gezellig. We halen pizza’s, speciaalbier, oliebollen, cupcakes (van zoetegoed, met Baileys, gin tonic, champagne en voor mij Karamel zeezout) en maken er een gezellige avond van. Na twaalven gaat iedereen pas naar huis en hebben we een hele gezellige avond gehad.

Zondag

Omdat onze stofzuiger dus stuk gegaan is, MOETEN we nu een nieuwe. Ik zal er heel eerlijk bij vertellen dat ik hier dus echt niet blij mee was, en nog even een appeltje te schillen heb met het installatie bedrijf met de betrekking tot de staat van de zolder en nu dus de stofzuiger. Op naar de Media Markt! Even een korte twijfel tussen een mosterd gele Miele of een Bosch. Paul test ze even uit, maar het word de Bosch.

Thuis kan ik dus weer een fijn rondje stofzuigen, met een nieuwe stofzuiger. En Emily wil hem ook nog even proberen.

Emily en ik doen even een disconapje en maken ons daarna klaar voor oud en nieuw. Laat naar bed trek ik toch niet helemaal meer. En twee avonden achter elkaar is ook wat veel. Zo’n uurtje slaap doet dan een hoop goed.

We vieren Oud en Nieuw met vrienden, 8 volwassenen en 5 kinderen. Heel de bovenverdieping vol kinderen en een tafel vol hapjes, drankjes en babyfoons.

Maandag

Nieuwjaarsdag! We slapen uit en Emily heeft door het vuurwerk heen geslapen. Nadat we haar thuis in bed gelegd hebben heeft ze geslapen tot half 10. We maken ons klaar voor de dag op ons gemakje.

Als eerste stop even langs de buren, zij zijn thuis en al wakker. Wij hebben nog een flesje alcohol vrije bubbels en oliebollen. Daarmee proosten we op het nieuwe jaar en Emily lust ook een glaasje.

We gaan nog even langs mijn opa en oma, waar mijn ouders met Angie zijn zodat we dat allemaal in een keer geregeld hebben. We doen een drankje en gaan daarna weer snel naar huis. Ik ben kapot en lig de rest van de avond uitgeteld op de bank. Vroeg naar bed.

Dinsdag

Vandaag moet ik weer werken. Ik heb de wekker vanmorgen niet gehoord en word wakker van Emily die om 10u ineens aan mijn bed staat. Om 10uur!! We zullen het wel nodig gehad hebben. Ik maak me klaar om te gaan werken en werk vandaag een half dagje.

‘s avonds thuis ruimen we de rest van de kerstboom op. Ik ben hem beu en vind hem in de weg staan. Samen met Emily klaren we het klusje nog voor ze naar bed gaat. Is dat ook weer geregeld. De huiskamer ziet er gelijk ook weer een stuk leger en rustiger uit, haha.

Woensdag

Paul is op tijd thuis van het werk en daarna ga ik naar het werk. Eigenlijk echt geen spannende dag, en ik vergeet dus ook foto’s te maken. Ik ben voor 22u al weer thuis en voor mij zit de werkweek er dan ook al weer bijna op.

Donderdag

Het laatste halve werkdagje van deze week. Het is een stressvol weekje en er moet veel geregeld worden. Nadat ik om 15u alles af heb ga ik naar huis. Weekend. Ik besluit mezelf te belonen met een broodje van de Subway. De verleiding was te groot, haha.

Daarna met Angie langs de dierenarts. Ze heeft haar staart kaal gekrabd en dat wil ik even bespreken. Ik ga jullie van de week inlichten wat Angie van de zwangerschap vind, want eigenlijk is het naast dat het een beetje sneu is ook wel een beetje komisch.

En door naar de tandarts met z’n drietjes. Emily en ik zijn Team Streep. Hoewel ze geen zin heeft en moe is van een dagje bij de opvang mag de tandarts toch even kijken. Alles ziet er goed uit, alleen haar speen moeten we toch maar eens gaan afbouwen.

Vrijdag

We mogen langs de verloskundige. Emily weet al wat het plan is en gaat op het krukje staan om mee te voelen en te luisteren naar de baby.

Als nieuwjaar traditie ga ik op de vrijdag eigenlijk al 3 jaar langs mijn oma. 1 januari is een drukke dag en dan schieten sommige adresjes er wel eens bij in. Ik ga nu sinds 3 jaar dus met mijn Oma lunchen om het nieuwe jaar in te luiden, net zo gezellig en lekker rustig.

De middag bestaat uit bloggen, thee drinken en boodschappen doen. Weekend!

Dit weekend staan er een hoop leuke dingen op de planning! We gaan naar Nijntje, hebben een winterbarbecue en zondag staat er een leuke date op de planning met Simone. Ik heb er zin in.

Wat zijn jou weekend plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge