Week overzicht -Week 15- Lente!

Een nieuw weekoverzicht, wat een mooi weer was het in het weekend. De dagen zijn nog steeds niet super mega spannend en enerverend maar en gebeurd al meer als de eerste week met Kate. Deze week gingen we er toch al een paar keer op uit dus dat is weer vastgelegd.

Het is deze week lekker rustig, Paul heeft nog een paar dagen vakantie en zo kunnen we nog lekker even genieten met z’n vieren. Veel Kate spam, zoals je zult verwachten. Daar kan ik niks aan doen 😉

Zaterdag

Kate gaat voor het eerst met Paul mee onder de douche. Ze vind het heerlijk. Zo schattig om dat snoetje zo te zien genieten. Dat zelfde geld voor haar papa overigens.

Daarna even naar de stad met z’n vieren. Emily en ik hebben tegenwoordig matchende jassen.

‘s middags krijgen we kraamvisite en zitten we lekker buiten. Kate ligt in de kinderwagen er gezellig bij. We drinken een (alcohol vrij) biertje en bestellen pizza.

Zondag

We beginnen met wentelteefjes. Van rozijnenbrood. Zo lekker.

Daarna tijd voor actie. Door het mooie weer wil ik buiten alles klaar hebben. Ik begin met de tafel te schuren. Zo is ie weer fris en kunnen we er aan eten.

Kate krijgt haar eerste roze jurk aan. Emily heeft deze ook aangehad en ik vind hem zo schattig!

Paul gaat met de motor weg en maakt een begin van het seizoen foto. Deze hebben we tot nog toe iedere keer gemaakt aan het begin en eind van het seizoen. Emily vind het helemaal prachtig.

Eind van de middag gaan we naar papa en mama voor de Formule 1. We hebben speciaal bier en hapjes en zo komen de we middag we door. Voor Max Verstappen is de race van korte duur, maar dat mag de pret niet drukken.

Maandag

We beginnen met een rondje regelen, zorgverzekering, verzekering van het huis, uitvaartverzekering, kinderopvang en de toeslag daarvoor. Eerste Emily naar de opvang, en dan bellen. Eerste de huisarts. Kate en ik hebben spruw over gehouden aan de stuwing vorige week. Wat een feest. Maar het doet zo zeer. Kate haar mondje is ook helemaal wit. We kunnen dus aan de slag met de behandeling.

Romy komt voor mijn nagels. Ze zaten er nu 4 weken op en nu was het weer tijd voor een nieuw setje. Dit keer koos ik voor roze.

Dinsdag

Paul heeft aardbeien mee genomen en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Lekker op een beschuitje.

Kate drinkt een stuk beter nu we bezig zijn met het behandelen van de spruw. We moeten haar na de voeding wel echt even rechtop houden omdat ze een mondje terug geeft. Hoort erbij.

‘s avonds drinken Paul en ik sinds lange tijd weer een borrel. Ik heb Kate gevoed en heb hier wel zin in. Niet dat ik het heel erg gemist heb ofzo, maar dit is zo lekker!

woensdag

Er komt een verrassing binnen. Elin heeft ons een kaartje en een verrassing gestuurd. Samen met Emily maken we het open.

Daarna een rondje tuincentrum. Ik wil aardbeien plantjes en kijken wat er nog meer qua fruitplanten is voor in de tuin. Vind ik erg gezellig altijd.

Bij de Jumbo staan we met de maxi-cosi en de cassiere geeft ons een bloemetje. Zo attent. Een mooi bos roze bloemen.

Emily wil Kate vast houden, dat levert dit soort schattige plaatjes op. Ze is echt helemaal gek op haar zusje.

Donderdag

Paul moet vannacht weer voor het eerst na twee weken werken. Ik moet de boel alleen regelen vanmorgen. Emily naar de opvang brengen en zelf dus aangekleed en allemaal gevoed en wel enzo. En dat gaat met best goed af. Voor 9u heb ik ze afgeleverd en gaat ze lekker spelen.

Ik mag Kate gaan wegen bij het consultatie bureau. Ik gokte al dat ze over haar geboorte gewicht heen zou zijn, maar hoeveel was nog even gissen. Met Paul had ik een schatting gemaakt en zelfs daar ging ze overheen! 3400gr! Geen borstvoeding maar Bossche bollen krijgt onze dame.

Mijn oma komt op visite en heeft een pioen roos bij zich voor onze trouwdag. In mijn boeket zaten 4 jaar geleden ook de roze pioenen. Dat is echt mijn lievelingsbloem. Ze zijn zo mooi.

Angie komt terug van de trimsalon en heeft weer een fris kapsel. Zo is ze ook klaar voor de lente.

Vrijdag

Na 2 keer een poeppak van Kate beginnen we de dag. Floor komt op visite en heeft broodjes en carpaccio mee genomen.

En we worden verwend met mooie kleertjes van Noppies. Zo kan dalijk vanaf maatje 56 helemaal in het fris roze. Ik word er gelukkig van.

Samen gaan we Angie uitlaten. Met 5 man, verdeeld over 2 kinderwagens. Emily wil Daan duwen. Dit is toch te lief. Geluk kan soms zo simpel zijn.

We lopen samen naar de supermarkt om boodschappen te doen voor het weekend. We gaan sowieso barbecueën dit weekend! Ik heb er zin in, kom maar door met het mooie weekend! Zonnebril op en gaan. 

Wat zijn jou weekendplannen? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge