Week overzicht -Week 29- buitenleven

Weer een week voorbij, een weekje dichterbij de vakantie. Nu ik weer aan het werk ben, lijken de weken nog sneller voorbij te gaan. We tellen  de weken af naar onze vakantie, nog vier weken te gaan!

Zaterdag.

We gaan een ochtendje naar Floor (Tom) en Daan. Eerst maar even een rondje door de stad en een ijsje halen. Dat hebben we wel verdiend! Niks lekkerder dan dat!

‘s avonds komen de buren barbecueën en vieren we nog een beetje Emily haar verjaardag en het feit dat we ‘al’ twee jaar buren zijn. Ik heb een voeding te veel in de koelkast staan die op moet, dus kan ik mooi een wijntje drinken.

Zondag

een hele dag vol plannen, maar eigenlijk komt daar maar weinig van. De verjaardag die we hadden ging niet door vanwege waterpokken. Waar we op visite gingen was het zo gezellig en zaten we heerlijk in de tuin dat we tot een uur of vijf bleven zitten. Kate lag heerlijk op een kleed te spelen.

Maandag

Moet ik werken. Weer zo’n hele lange dag zonder Kate en Emily (en Paul). Gelukkig appt die met regelmaat een foto door en kan ik even mijn hart ophalen. Ik heb een nieuwe kolf gekocht en hij werkt super!

De zon gaat al onder als ik naar huis ga.

Als ik thuis kom ligt Kate lekker buiten bij Paul en heeft ze net een voeding op. Kan ik dus weer kolven, helaas. 5x op een dag kolven is niet helemaal mijn hobby.

Dinsdag

Na een half dagje werken kom ik lekker thuis bij mijn gezinnetje. We gaan even naar de supermarkt en besluiten onszelf te trakteren op een ijsje.

Als Kate aan het drinken is doet ze dit met haar handjes. En bedankt!

Ik oefen nog even mijn motortheorie. Volgende week ga ik op examen, dus moet ik wel echt even aan de bak.

Woensdag

Lekker een vrije ochtend. Emily slaapt uit tot 8.45 en Kate nog langer, heerlijk! Emily chilt lekker bij ons in het grote bed en kijkt tv.

Dan is het tijd voor een rondje huishouden. Boven en beneden stofzuigen, grasmaaien en een pakketje opruimen. Emily wil altijd deze luchtdingen laten knallen.

Kijk haar nou zitten met haar kinder cappuccino. Een hele dame. We hadden een kleine discussie over haar outfit en ze wilde per se dit aan. Met lange mouwen en dichte schoenen.

‘s avonds moet ik werken en heb ik al weer bijna weekend. Hoe snel gaan die weken joh!

Donderdag

Een dagje werken. Die ochtendspits met twee kinderen vind ik wel echt een dingetje hoor. Dan moet ik echt even gasgeven in mijn eentje om op tijd klaar te zijn. Maar vandaag ben ik daar glansrijk in geslaagd.

Na het werk staat er een super tof pakketje op me te wachten wat ik gekregen heb voor de blog. Dat is zo gek, dat bedrijven je spullen sturen omdat je een site hebt. Er zitten echt oprecht super leuke dingen in, dat ga je binnenkort voorbij zien komen!

‘s avonds heeft Kate wat mama honger in te halen en wil ze alleen maar bij mij liggen. Ik geef me er aan over, in de hoop dat we vannacht lekker kunnen slapen.

Vrijdag

Weekend! Lekker rustig aan wakker worden met de meisje en aankleden. Emily is een tikkeltje opstandig na een trubbelig nachtje, ze heeft best wel last gehad van nachtangsten en dat was vannacht wel 4x. Ze is gewoon moe en rond 11.30u loopt ze zelf naar boven om weer terug in bed te gaan liggen. Als ze weer wat uitgerust is spelen we samen een spelletje en doen memory.

‘s middags komt Floor even met Daan op de fiets. We werken samen even aan de blog en haar artikelen voor binnenkort. En na het werken is het tijd voor een ijsje!

Met het eten is het tijd voor een flinke bak lasagne en ben ik de avond alleen omdat Paul om 21u al moet gaan werken. Bijna weekend!

Dit weekend gewoon bijna niks op de planning, dat is zo fijn! Als het allemaal een beetje vlot wil ik zondag even gaan zwemmen met de meisjes. We gaan het zien, wat zijn jou weekendplannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge