Weekly Highlight • Week 42

We blikken terug op afgelopen week, het was een beetje chaos, druk en trubbelig. Heel heftig ook omdat ik niet alle dagen heel goed in mijn vel zat en dan voelt het echt alsof er een sneltrein voorbij raast. Daarom is het belangrijk te focussen op wat wel leuk is en goed gaat.

Babyshower van mijn beste vriendinnetje.

Wij kennen elkaar van de kinderopvang, dat is dus al echt meeeega lang. Nu is zij bijna uitgerekend en had ik samen met een paar andere dames een babyshower voor haar georganiseerd. De foto’s zijn in zwart wit omdat zij het geslacht nog niet all out willen delen, en dat hoop ik op deze manier te respecteren.

Als ‘spelletjes’ hadden we heel simpel, alleen een boodschap op een luier schrijven voor de moeilijke momenten, babyfoto’s raden, Een gokje wagen naar de naam, gewicht en datum, en een fotoboekje maken als herinnering. Een van de meiden had een instax camera en dat is daar echt ideaal voor!

Ook hadden we een super gaaf cadeau, ik had bij Poppaa webshop een gepersonaliseerde boxmobiel besteld. Waar ik de mijne ook van heb, deze is geïnspireerd op de huisdieren die zij hebben. Ik vind hem zo tof!

Wat ik zo onwijs tof vind is dat hun kindje straks met Kate naar de opvang gaat en ze dus ook een gedeelte samen op gaan groeien. Zo bijzonder!

Vrijdag, een rondje kabouterbos

Het is super mooi weer voor oktober, nog steeds. Nu Paul het weekend vrij is besloten we op de vrijdag middag even het bos in te gaan voor een rondje wandelen. Angie mee en kabouters zoeken. Emily vond het erg leuk en heeft het hele rond van 2.5km zonder zeuren gewandeld. We klommen over boomstammen en zaten op paddenstoelen. Het was super stoffig en gingen met zwarte enkels naar huis.

Dit was ie weer voor deze week, op naar de volgende

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge