Weekly Highlight • Week 43

De dagen worden korter, het is steeds eerder donker en we gaan nu langzaam aan echt richting het eind van het jaar. Nog 9 (!) weken en dan is het al weer kerst en oud en nieuw.

Even een terugblik op afgelopen week, waar het weer ook al weer een beetje grijs aan het worden is.

Zondag, foto’s maken met de familie en uit eten.

Afgelopen zondag hadden we een fotoshoot met de hele familie gepland. Mijn hele gezin, mijn ouders, zusje en broertjes. plus aanhang en baby’s.

De hele pret begon hier al met het douchen en aankleden. Emily is op zulke momenten echt een meisjes meisje en laat het allemaal over zich heen komen. Na het douchen wilde ik haar haren föhnen en dat stond ze voor de spiegel te ondergaan, ook had ze mijn make-up kwast te pakken en toen ik met de carmen set in de weer ging wilde ze natuurlijk ook krullers in haar haren. Lekker samen tutten, ik kan er van genieten. Hoe mooi zit haar haren zo? Diva!

Ik vind het echt oprecht altijd onwijs fijn om met zijn alle wat te doen. Dat hoeft echt niet iedere week, maar zo een keer in de zoveel tijd echt met z’n alle samen is zo waardevol. Ik kan daar zo van genieten en ben blij dat we dat ook met regelmaat kunnen doen. De foto’s heb ik nog niet gezien, die afspraak staat pas eind volgende week.

Na de foto’s gingen we naar een terrasje in de korte put en dronken we een wijntje. Kate bedacht dat ze dat ook wel lust en likt aan de buitenkant van het glas zoals je zou doen op een warme zomerdag en je eindelijk in de tuin kan zitten, haha. ( En nee, natuurlijk geven we haar niet echt een slok wijn. Ze likt alleen de buitenkant van het glas)

Voor het eten gingen we naar Gossimijne, die zit aan de oude dieze dus wat locatie betreft top. De bediening was ook prima alleen duurde het echt meeega lang voor we geholpen werden en de volgende ronde tapas gebracht werd. Met 3 van die kleintjes is dat gewoon niet helemaal handig, maar ze hielden zich kranig en bleven wakker tot we thuis waren. Half 10 lagen de dames hier eindelijk in bed.

Maandag

De highlight van deze week was eigenlijk vooral het weekend, de zondag. Maandag was ik echt gesloopt en heb ik lekker de hele dag in mijn sportbroek en gemakkelijke trui en zonder make-up rondgelopen. Ik hoefde niks en dat was super fijn. Ik ben met de hond wezen fietsen naar het tuincentrum en heb daar een rondje gedaan. ’s avonds heerlijk even wezen sporten. Gewoon even alleen aan mezelf hoeven denken, dat is ook wel eens lekker! Of het echt een highlight is weet ik niet, maar fijn was het wel.

Wat was jou fijnste moment deze week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge