Weekly Highlights • Week 41

Afgelopen week was niet zo’n heel spannende week en de highlights waren -hoe verrassend- in het weekend. We vierden Paul zijn verjaardag en gingen zondag, met een tikkie slaap tekort naar de Efteling. De allerfijnste dagen zijn toch met familie en vrienden en leuke dingen doen!

Zaterdag, Paul zijn verjaardag

Omdat het zo mega lekker weer is besloten we het buiten te vieren. De handel naar buiten, vuurkorf aan en gaan.

Rond tien uur begon het een beetje te druppen en moesten we helaas toch alles naar binnen verhuizen, maar dat mocht de pret niet drukken. We vierden het klein dus dat was geen probleem. Lang geleden dat Paul zij verjaardag zo gezellig was geweest en rond 1.30 lagen we eindelijk in bed.

Zondag, een dagje Efteling!

Met een tikkeltje slaaptekort gingen we op pad. Kate kwam om 5.30 nog een keer voor een voeding en toen de wekker om 8U ging vond ik dat toch wel even pittig. Maar, na een verfrissende douche, aankleden, heel Hollands broodjes smeren om mee te nemen gingen we om 10u op pad.

Emily is na de keer met Floor helemaal in de ban van de Efteling en had er echt onwijs veel zin in. Symbolica stond op ons lijstje maar had steeds rond een uur wachttijd, die sloegen we over. We begonnen met fata morgana wat Emily wat spannend vond en daarna door het sprookjesbos naar de droomvlucht.

Kate in de drager in de wachtrijen werkte super goed, zelfs bij carnaval festival heeft ze een goede drie kwartier geslapen.

Achtbanen is Emily nog wat klein voor, maar dat vind ze zo cool. We hebben na de oude tuffers bij de achtbanen staan kijken op weg naar de auto. Bij de piranha stonden we boven te kijken toen ik op de kaart zag dat kindjes maar een meter hoeven te zijn om er in te mogen. Ik blij, en nam Emily mee de piranha in. Ze vond het zo spannend dat ze trilde voor we erin gingen. Maar ze vond het super leuk! Het setje droge kleren voor Emily moest aan maar ze wilde gelijk nog een keer. Super stoer!

Echt onwijs genoten van dit weekend. Mogen alle weekenden zo zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge