Weekly highlights • week 44

Een nieuwe terugblik op afgelopen week, ik ging met mijn oma een middag op pad en had heerlijk even tijd voor me-time.

Zaterdag. Een middagje intratuin met oma.

Voor mijn oma haar verjaardag, in juli, had ik haar een cadeaubon van intratuin gegeven om een boompje te kopen. Een boompje dat wij een ‘Mathiske-boom’ noemen, een Salix wilg. Zo’n flamingo boompje met roze blaadjes. Die heb ik mijn oma al een keer cadeau gegeven toen ik een jaar of 8 was, maar die was nu dood gegaan en was het tijd voor een nieuwe. In juli was het zo heet en droog dat, dat niet handig was. Dus besloten we het uit te stellen.

Allebei de meisjes en Paul gingen ook mee, een kleine autoverbouwing ging er aan vooraf maar we konden op pad. We zijn naar de grote Intratuin in Duiven, waar ze ook al een super mooie kerstshow hebben opgebouwd. Als eerste stop warme chocomelk en een taartje bij Woondock en daarna door naar Intratuin.

De boompjes waren even een zoektocht, maar stonden ergens buiten en precies ook een mooi formaatje. Die kon mee tussen al het kerstgeweld. Emily vond het fantastisch, alle lampjes, dorpjes, huisjes en natuurlijk een draaimolen.

We hebben ‘s avonds met z’n alle nog een heerlijke pasta gegeten. Een hele fijne middag.

Dinsdag, een ochtend zonder kinderen op pad!

Emily en Kate gingen dinsdag naar de opvang en ik had de ochtend vrij. Na het pyjama drama had ik mama gevraagd met me mee te gaan naar primark in Nijmegen. Natuurlijk namen we het er even van door even bij Starbucks koffie te drinken en een taartje te gaan eten. Pumpkin spice latte en cheesecake it is.

Het fijnste aan kinderen hebben is zonder ze op pad te gaan, haha. Grapje. Maar soms is dat zo fijn! Geslaagd voor pyjama’s waar ik doel gericht naar kon zoeken en een super tof panterprint shirt voor Emily. Ik ben blij!

Donderdag, een middag ‘me-time’

Tijd voor jezelf is erg belangrijk. Om op te laden en voor jezelf te zorgen. Ik ga graag sporten (ja echt) maar nu ik niet goed in mijn vel zit heb ik 100.000 smoesjes om niet te gaan, maar nu was het echt tijd om spijkers met koppen te slaan en wel echt te gaan. Dat sportschool abonnement word toch betaald, zonde om niet te gaan. Ik begon met hardlopen op de loopband, want buiten regende het. Daarna nog een rondje gewichten. De spierpijn heb ik de dagen naderhand goed gevoeld, maar dat betekend alleen maar dat ik het luie zweet eruit gewerkt heb.

Vrijdag

Na onze fotoshoot, was het nu tijd om de foto’s te gaan bekijken en uit te zoeken. Foto’s met 11 man waarvan 3 kleine kinderen is toch wel next level. Maar er zaten echt leuke foto’s bij. Ik ben super trots op mijn familie!

Met Floor en mama gingen we nog even koffie drinken bij de Yoghurt Barn om de middag af te sluiten. Het werd een Salty Caramel hot chocolate en mama had een Oreo hot chocolate.

En daarna was het tijd voor weekend. Blogggen staat op een lager pitje, dus vandaar dat hij nu pas online is. We hebben op de zolder flink opgeruimd en hebben we nu op zolder ‘the office’ om in rust wat productiefs te kunnen doen. Ik hoop dat als ik weer wat inspiratie heb, in alle rust wat kan typen en het daarna ook weer lekker los kan laten.

Hoe was jou weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge