Weekly highlights • week 45

De week is weer om, tijd voor een nieuwe weekly highlight. Ik deed nieuwe dingen, had tijd met de meisjes en moest ook weer gewoon aan het werk.

Zondag, verjaardag

Thijs was jarig geweest en wij kwamen gezellig een taartje eten. Emily en Mirthe hebben super gezellig gespeeld en Kate en Ruben hebben ook nog even samen een soepstengeltje gegeten. Voor super schattige beelden kun je beter even de vlog van Simone bekijken. Simone had ook lekker zelf taart gemaakt, met legoblokjes.

Dinsdag. Naai les van mijn oma

Mijn oma maakte vroeger wel eens kleertjes voor ons en kon dat ook echt super goed. Nu je veel webshops ziet waar ze ook toffe kleertjes hebben voor kindjes ging het bij mij toch ook wel een beetje kriebelen. Mijn oma heeft haar naaimachine staat en ik vroeg haar het mij te leren. Samen zijn we begonnen met het maken van een patroon en kopen van stof. Volgende week gaan we de sweater voor Emily ook echt in elkaar zetten.

Vrijdag, kraamvisite en een dagje met de meiden.

OP vrijdag ben ik altijd vrij. Mijn beste vriendin van vroeger heeft een baby gekregen en wij mochten op kraamvisite komen. Zo mooi om zo´n mooi klein meisje te zien. Vereerd om al zo snel langs te mogen komen. Het raakte me veel meer dan ik van te voren dacht en was er echt door geëmotioneerd.

De rest van de dag was ik samen met Emily en Kate tot Paul aan zijn weekend kon beginnen. Emily ging Kate haar haren föhnen en vlechten. De houten föhn en  borstel zijn van Hema en Emily vind ze super leuk om mee te spelen.

Toen Kate naar bed ging hebben Emily en ik samen koffie gedronken en dan zit ze er ook echt bij als een echt dametje met haar koekje te soppen. Ik vind dat altijd erg gezellig.

Dit was mijn week, hij zit er al weer op en zijn we begonnen met een nieuwe week. Ho was jou weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge