Weekoverzicht -Week 10- Just another week.

Weer een week voorbij, het word nu zowaar lente. Het zonnetje schijnt, de temperatuur gaat omhoog. Komt helemaal goed toch?

Ik was afgelopen week niet helemaal fit, super moe en daardoor kwam er op de zwangerschapsupdate niks online. Soms is het even niet anders.

Zaterdag

Paul is vrij en we chillen lekker met z’n drietjes in het grote bed. Emily doet nog even alsof ze slaapt.

Daarna is het tijd om ons klaar te gaan maken voor de zwangerschaps fotoshoot die vandaag gepland staat. Emily is met ons mee en mag ook op de foto.

M’n haren wilde vandaag erg goed mee werken. Ik ben er blij mee. Soms zijn het de kleine dingen die het doen 😉 Eindelijk een fatsoenlijke selfie haha.

Zondag

We doen lekker rustig aan en beneden wil Emily de baby in har buik. Hij moet een doekje omdat ie gespuugd heeft. Ze is er zo mee bezig de laatste week.

Ik voel me fit en we gaan lekker met Angie een rondje wandelen. Emily wil haar kroko uitlaten, dus die mag ook mee.

‘s middags word ik verrast door de meiden van de vriendengroep voor een middag met taart, thee, paaseitjes en (baby) klets. Heel erg fijn en gezellig!

Maandag

‘s nachts word ik ineens beroerd, een soort van buikgriepje. En ‘s morgens moet ik ook nog overgeven. Echt niet fijn, maar waar dit ineens vandaan komt? Ik breng Emily naar de opvang en kruip zelf terug in bed. Dat word niks meer vandaag.

Dinsdag

Ik voel me weer wat fitter en ga de ochtend werken. Die vliegt voorbij en ‘s middags stappen we op de fiets naar de supermarkt. Zo fijn dat het niet meer zo koud is. Emily wil bij mij achterop. Lekker dier!

‘s avonds proberen we dit toetje. Niet zo heel erg cookie dough maar prima te doen.

woensdag

Emily en ik doen lekker rustig aan. We hoeven vanmorgen niks en chillen in het grote bed. Ze komt lekker tegen de buik aanhangen en knuffelt met de baby.

Samen gaan we even bij Paul op het werk in de bakkerij kijken. Emily vind het reuze interessant en haar mondje staat niet stil. Of ze praat of ze eet. Chocola, apfelstrudel en een worstenbroodje. Kleine geluksvogel. Dat gaat er wel in.

‘s middags op het werk krijg ik van een collega een cadeautje, omdat het bijna mijn laatste dag is. Zo super lief! Nu al verwend.

Donderdag

Ik heb vannacht zo slecht geslapen dat ik me een klein beetje als een zombie voel. Misselijk, jeuk, gewoon helemaal uit m’n doen. ‘s morgens is het tijd voor actie. Als eerst de auto weg brengen. De auto is nog niet helemaal zoals hij moet zijn. Ik krijg deze leen auto mee, maar wat een ellende ding. De houding, de herrie. Gewoon het hele hok is niks. Hoe kunnen mensen zo’n ding vrijwillig kopen?

‘s middags ben ik zo moe dat ik op de bank plof en verder niks meer uitvoer.

Vrijdag

vannacht sliep ik gelukkig beter als afgelopen nacht, maar weer die jeuk. Ik word er gestoord van! nadat ik eigenlijk niet eens meer kleren aan kan hebben door de jeuk bel ik toch maar de verloskundige. Ik moet door naar het ziekenhuis. De jeuk kan een afwijking zijn in de lever. Ze doen gelijk alle onderzoeken, zo hebben ze een volledig beeld. Zo ook even aan CTG. Dat was even een gekke wending voor de vrijdag middag. Geen harde buiken en de baby beweegt goed.

Gelukkig kon ik daarna weer naar huis, over hoe en wat precies en de uitslag van het bloed (die ik nog niet heb) vertel ik jullie in de update van week 34. Voor nu even goed in de gaten houden en rustig aan. Bijna weekend!

Hopelijk komende week een iets wat rustigere week, met wat meer gezellige dingen, maar dat komt goed. Ik werk morgen een nieuwe collega in dus ik doe lekker rustig aan. Bijna tijd voor mijn zwangerschapsverlof! 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge