Weekoverzicht -Week 11- Verlof!

Het was voor mij een beetje een gekke week, ineens moest/ging ik met zwangerschapsverlof. Zo heb je ineens vrije tijd over en moet je even een aanpassing in je planning doen. Dat is helemaal goed gekomen.

Zaterdag

Ik werk mijn laatste zaterdag. De groep waar ik op zaterdag altijd mee werk hadden samen een kleinigheidje voor me gehaald. Super lief! Ik had ze nog niet verteld dat ik komende week al zou stoppen maar we hebben super lekker en gezellig gewerkt. Zoals het moet zijn.

Om te vieren dat het mijn laatste zaterdag was aten we bij papa en mama sushi. Zo lekker!

Daarna is Wie is de Mol tijd. Ik kreeg een paar weken geleden ineens de ingeving dat het Jan zou zijn en ik zat goed. Maar wat een leuke terugblik ook, wat heeft Jan het goed gedaan.

Zondag

Tikkeltje brak van de jeuk heb ik eigenlijk echt nergens zin in. ‘s middags besluit ik even wat minder eigenwijs te doen en gewoon even een klein middag dutje te doen. Dat doet me goed, daarna gaan we naar de halfvasten optocht.

We sluiten af op een terrasje met een alcohol vrij wijntje, in de zon.

Maandag

Emily wil haar baby mee naar de opvang. Ze wil hem steeds ‘in haar buik’ onder haar shirt en jas dragen. Lekker dier.

Dinsdag.

Mijn laatste werkdag. Als ik dat ‘s morgens deel met mijn collega’s heb ik wel echt even een brok in m’n keel en moet ik er snel overheen lullen om niet een traantje te hoeven wegpinken. Thuis pak ik mijn werktas uit, die heb ik voorlopig niet nodig.

‘s middags komt de uitslag van het bloedonderzoek en is het de juiste beslissing dat ik vandaag voor het laatst gewerkt heb.

We hebben van een collega van Paul een fiets gekregen voor Emily. We monteren er zijwielen op en zo kan ze vooruit. Ze is er helemaal blij mee. Volgens mij fietst ze regelmatig op de opvang want ze kan het echt al goed.

Woensdag

Ik voer niks uit vandaag. Letterlijk niks. Samen met Emily zitten we in het grote bed tot een uurtje of 10, daarna douchen en aankleden.

Even gauw een rondje Hema voor de kraamvisite bij Thijs, Simone, Mirthe en baby Ruben. Bizar dat wij over een paar weken ook zo’n mini hebben.

Deze quote van de terugweg is nog wel het delen waard.

Donderdag

De ochtend start ik rustig op. Emily gaat naar de opvang en ik stort me op de eerste babywasjes. De maxicosi als eerst en daarna de eerste witte was. Rompertjes en hydrofiele doeken.

Daarna op de bank met een kopje thee. Angie neemt het er ook van in de zon.

‘s avonds ga ik met een vriendin naar 50 shades, onder het genot van een bakje zoute popcorn. De film was ok, maar het einde een beetje gek. Ik weet niet, vind de boeken toch meer opbouw hebben ofzo.

Vrijdag

Baby shopping! Ik heb een lijstje met spulletjes die we nog moeten hebben. Volgende week zal ik een shoplog delen met spulletjes voor de baby! Daan en Floor gaan mee. Eerst moet er door Emily met Daan geknuffeld en gekust worden. Ik vind dat de kleine man steeds meer op Floor gaat lijken.

Eerst een broodje bij de subway. Hier word ik zo blij van. Emily kaant ook zo een broodje weg, die kan er wat van.

Onder het mom van pannenkoekendag eten we vanavond lekker pannenkoeken. Met warme kersen, lekker!

Tijd voor weekend! Paul heeft zaterdag ook lekker vrij, dus kunnen we mooi aan de bak voor de laatste baby dingen. We hebben een verjaardag en misschien ga ik nog even naar het Feel Good en Shop event in Veghel. Volgende week een volle week zonder werk op de planning, maar genoeg andere dingen. Ik ben er klaar voor! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge