Weekoverzicht -Week 12- Baby voorbereidingen

Ik schrijf dan wel dat afgelopen week voor de baby voorbereidingen waren maar ondertussen is Emily ook tot op het bot verwend. Ik was nog heel even kort in de veronderstelling dat we misschien wat voor ze moesten regelen of kopen voor als de baby er is. Maar zoals dat er afgelopen week uitziet is dat echt niet nodig. Kijk gauw wat die kleine draak allemaal gekregen heeft.

Zaterdag

Ik word verrast met een babyshower door mijn zusje, moeder, oma’s en vriendinnen! we hebben een gezellige middag met z’n alle.

Paul is op pad omdat we een glijbaan gekregen hebben, en daar willen we zo’n speelhuisje bij. Samen met mijn vader zijn ze die een ophalen. Emily en Angie zitten voor de deur te kijken naar hoe de mannen dat aan het doen zijn, in de kou.

Zondag

Naar het feel good en shop event. vorig jaar ben ik ook geweest, maar het viel dit jaar een beetje tegen. De entree was het zelfde alleen de hal met webshops de helft kleiner. We hebben een gezellige middag gehad, maar het was ook wel zo dat we binnen anderhalf uur klaar waren.

Paul is een wielren fiets halen en gaat daarna naar mijn ouders. Emily was even daar omdat het niet zo handig is om een peuter mee te nemen. We borrelen daar met hapjes en blijven gezellig eten.

Na het eten parkeren we onszelf op de bank en doe ik me tegoed aan de fudge die ik kocht op het feel good en shop event. Lekker!

Maandag

Als Emily naar de opvang is stort ik me als eerst op de was. Baby was wel te verstaan, lakentjes, hydrofiele doeken en alle spulletjes voor het wiegje. Lekker even rommelen.

Daarna begin ik aan de taarten die ik voor het werk ga maken. Een red velvet taart en een karamel zeezout taart.

Eindstand, koelkast vol taart!

Dinsdag

ik word wakker met een klein beetje stress, de baby voel ik minder en ik besluit de verloskundige te bellen. Ik mag gelijk langs voor een controle. Gelukkig beweegt de baby daarna gelijk weer goed en mogen we na een half uurtje naar huis.

‘s middags ga ik met Emily naar mijn werk voor de taart. We zetten haar een van onze headsets op en ze kan zo aan de slag.

Ik krijg allemaal super lieve kleertjes voor de baby.

‘s avonds mag ik naar het spahuys, door alle jeuk durfde ik het niet aan. Nu dat gezakt was moest ik er aan geloven, harsen! Benen, oksels, bikinilijn. Ik kan er ook zelf niet echt meer bij dus twee vliegen in een klap. Is dat vast geregeld 😉

Woensdag

‘s morgens begin in met bloedprikken. Emily is met me mee en vind alles machtig interessant. Ze verteld dat we een baby krijgen en dat ik bloed moet prikken. Voor mij nu wekelijkse kost.

Mijn oma heeft een wiegje gemaakt voor Emily haar pop. Zo heeft ze zelf ook alles voor de baby wat wij ook hebben. Poppenmoeder is de dop hoor. Kijk dat gezichtje!

En stemmen natuurlijk!

Donderdag

Paul is vandaag vrij en die zet ik aan het werk. De box opzetten, het wiegje opzetten en het ledikantje.

Vrijdag

Emily en ik doen wat boodschapjes. We hebben de ochtend lekker in bed gelegen en niks uitgevoerd, heerlijk! Ik heb een nieuw telefoonhoesje en Emily nieuwe kleren voor haar pop.

Emily gaat (als het goed is, als ze er in trapt) uit logeren bij mijn ouders, wij hebben een afspraak bij de verloskundige.

Daarna gaan we door naar de receptie voor de vader van Paul want die stopt met werken vanaf volgende week. Lekker met een hapje eten.

Dat was onze week alweer, volgende week ben ik 37 weken zwanger en ben ik benieuwd wat de week ons qua ziekenhuis en baby activiteiten gaat brengen. Voor nu eerst lekker weekend en zien we dat vanzelf wel weer. 

Fijn weekend!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge