Weekoverzicht -Week 16- Barbecue!

Voor Kate er was, gingen de week overzichten redelijk simpel. Nu moet ik wachten tot beide kids slapen of rustig wat voor zichzelf doen. De foto’s uitzoeken, en dat zijn er echt heel wat meer als voorheen. Haha. Voor Kate maakte ik soms 30 tot 50 foto’s nu zijn dat er over de 80. Ze zitten we niet allemaal in, een fijne selectie van afgelopen week.

Maar het is weer gelukt, een nieuw weekoverzicht. De week dat ik eigenlijk uitgerekend zou zijn. Wat eigenlijk wel lekker is dat ik met dit weer niet top zwaar rond hoef te lopen maar zonder buik met baby ben.

Zaterdag

Paul heeft al weekend en stort zich op de tuin. Onze tuin is netjes aangelegd, maar er is niet zo veel ruimte voor de kindjes om lekker te spelen. Hier willen we een extra stukje (kunst)gras laten leggen. Zo kunnen de dames straks vooruit.

We krijgen kraamvisite, met kindjes. Zo heb je dan ineens een hoop beschuitjes staan. Gezellig.

Tijd voor boodschappen met baby en peuter. Voor het eerst eigenlijk, we hebben de afgelopen weken de boodschappen steeds besteld en afgehaald. Hoe doen mensen dat met een peuter en baby door de supermarkt?

En daarna BBQ met z’n vieren!

Ik heb vanmiddag tiramisu gemaakt en die eten we lekker op onder het genot van een glaasje cava! Toch een beetje onze trouwdag vieren.

Zondag

We beginnen met de Formule 1 in bed. Kate is op tijd wakker dus we kijken de race.

‘s middags naar de stad, Papa loopt de 10km met de Cityrun. Had ie nog nooit eerder gedaan, maar hij heeft hem uitgelopen. Super knap!

We eten in de stad een ijsje, omdat het kan. Omdat het mooi weer is.

Maandag

We proberen de drager met Kate. Het is even oefenen en ik heb hem binnenstebuiten maar ze zit. Wat is dat toch fijn.

Emily wil haar pop ook dragen dus die knoop ik om met een thee doek.

Dinsdag

Als Emily op de opvang is (lees: die heeft een boterham in de buggy gegeten omdat Kate wilde drinken en we anders te laat zouden zijn)  heb ik tijd voor een ontbijtje. Lekker met beschuitjes met aardbei!

Kate heeft een van mijn favorieten aan, een nieuwe Noppies jurkje. Te schattig.

Paul mag vandaag Kate dragen. Hoe schattig is je eigen vent met je baby?

Tijdens het eten is Kate onrustig en zetten we ze in de Stokke. Emily moet daarvoor wel in de Ikea kinderstoel maar ze vind het gezellig!

Woensdag

Ik begin aan een krijtbord voor Emily. In de zon is het eigenlijk al niet te doen warm, dus na een laagje grondverf vind ik het wel prima.

We lopen naar de supermarkt voor BBQ spul en wat lekkers voor vanavond. Paul is morgen vrij dus tijd om een fikkie te stoken.

Donderdag

Simone, Thijs, Mirthe en Ruben komen op kraamvisite. We hebben afgesproken dat we nog een keer zouden barbecueën. Maar dat doen we nu als lunch, hoe decadent 😉

De meisjes kijken of Paul de briketten starter wel goed neerzet.

Als de meisjes helemaal moe zijn gaan Simone, Thijs, Mirthe en Ruben naar huis. Ik hoopte dat Emily even een tukje ging doen, maar dat zit er niet in. Ik doe wat water in de schelp zodat Emily lekker even in het water kan spelen. Als een echte diva met zonnebril en knot op haar hoofd zit ze in het water.

We kleuren nog even met de stoepkrijt. Paul moet auto’s tekenen. Het worden Volvo’s, Emily vraagt om een mustang, maar dat kan Paul niet tekenen 😉

Kate ligt ook lekker buiten. Ze vind het warme weer maar niks, als het eind van de dag een beetje afkoelt kan ze pas een beetje slapen.

Floor en ik gaan het huis van papa en mama versieren want mijn moeder is jarig. Zij word vandaag 50! Dus een grote opblaas Sara in de tuin.

Vrijdag

Mooi weer! Floor komt met Daan zwemmen. Emily is helemaal in haar element en is super blij. Samen met Daan spetteren ze zo’n beetje het halve badje leeg.

Door het spelen met water is Emily hartstikke moe en gaat ze ‘s middags even slapen. Daarna tijd voor nog meer Barbecue boodschappen. Want vanavond barbecueën we weer, dit keer met de buren.

Het weekend viert mama haar verjaardag, het word gelukkig een klein beetje koeler als de afgelopen twee dagen, dat is voor Kate wel fijn. Er staat nog niks op de planning en dat is ook wel lekker. 

Wat zijn jou weekend plannen? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge