weekoverzicht -Week 17- erop uit!

Na de zonovergoten week vorige week is het nu wat Hollandser weer. We gingen er deze week wat meer op uit en er moest weer gewinkeld worden! Moeders moest ook in het nieuw en er moesten gewoon leuke dingen gedaan worden.

Zaterdag

Paul heeft vannacht gewerkt, maar ik MOET echt nieuwe broeken. Ik heb er serieus geen die past. Mama viert vanavond haar verjaardag en ik wil er wel een beetje fatsoenlijk uitzien, dus op naar de stad. Met baby en peuter, in m’n eentje. Ik vond het best een stap, maar het ging goed. Ik kon zelfs kleren passen en Emily was super lief. Nadat we het beloofde ijsje gegeten hadden gingen we terug naar huis, met nieuwe broek!

Kate was er moe van en slaapt lekker even in de box.

Na de boodschappen gaan we door naar papa en mama. We eten met z’n alle en Daan en Kate doen samen een tukje.

Zondag

Paul is een fietstocht doen, dus ik ben weer alleen met de meisjes. Kate ligt lekker te slapen en samen met Emily ga ik stofzuigen.

en de hond uitlaten.

Als Paul thuis is komen mijn oom en tante om een foto van Kate te maken. Zo’n foto hebben we van Emily ook en die is zo gaaf dat we dat met Kate ook graag wilde.

Na de regen stoken we toch de barbecue nog aan, gewoon omdat het kan.

Maandag

Ik doe een rondje action en Hema. Volgeladen komen we thuis aan. Ik heb tegenwoordig allemaal lijstjes overal voor en die kan ik zo met een gerust hart afwerken.

Ik maak het ledikantje op zodat Kate er in kan slapen. Paul moet gewoon even slapen en Emily is nogal druk beneden omdat zij niet gaat slapen. Zo kan Kate rustig een tukje doen.

We doen een poging tot foto’s maken van ons vieren. Emily moet ik omkopen met een spekje, maar het zijn voor nu prima foto’s.

Dinsdag

ik word wakker samen met de meisjes. Ze liggen samen te tutten in bed. Van Emily moet ik ook voor Kate een ‘kamka’ halen dus dat doe ik voor de foto braaf.

Als Emily op de opvang is kijk ik wat vlogs en Angie kijkt gezellig mee.

Woensdag

We hebben een afspraak op het consultatie bureau en we mogen Kate weer wegen. Ze is super hard gegroeid en meer dan 350 gram aangekomen afgelopen week! Maandag komt er een Kate update van de eerste maand online daar staan alle ins en outs in.

Dan door naar de stad voor een kraamvisite op locatie. Ik heb met Francis bij Zoetegoed afgesproken. We bestellen een Loaded Milkshake en Emily knuffelt met Declan. Top middag!

Als ik thuis kom zijn er een hoop pakketjes binnen. Wat een feest. De kleertjes voor Kate komen komende week in een shoplog voorbij. Er word wat afgeshopt hoor, de afgelopen week.

‘s avonds komen er een aantal collega’s op visite en krijgen we een mega luiertaart. We zijn enorm verwend vandaag.

Donderdag

Loedermoeder ten top. Kate gooit roet in de planning door om 8.15 nog te willen drinken, daarna moeten we als een malle aankleden en Emily naar de opvang brengen. Onderweg eet ze nog gauw even een boterhammetje.

Ik stort me op Emily haar foto album. Tot vorig jaar april ben ik gekomen en nu ik nieuwe foto’s besteld heb kan ik aan de bak. Ook voor Kate wil ik een album gaan maken dus kan ik het niet laten liggen. Toch is het ook wel lekker, zo analoog vermaak. haha

Met Paul gaan we even naar Van Tilburg, hij moet nieuwe kleren, ik moet nieuwe kleren en hier hebben ze alles. We slaan een aardige slag en kunnen binnen een uurtje weer naar huis.

Emily is geschminkt op de opvang, super schattig met een kroontje. Ze wil een selfie maken.

Vrijdag, Koningsdag.

donderdag avond begint Emily met spoken en daarna met spugen. Na 4 machines was en heel wat overgeven en diarree komen we aan een paar uurtje slapen toe. Geen Koningsdag voor ons. We zijn de hele dag thuis en kijken Disney films.

Ze houd niks binnen en gaan ‘s avonds even langs de Huisartsen post. Ze is niet uitgedroogd en de huisarts mag niks meer voorschrijven dus kunnen ze nu niks doen. Thuis stoppen we Emily met een zetpil in bed en hopen we dat ze een beetje kan slapen. We eten onze oranje tompouce op, Paul nam ze mee van het werk.

De week sloten we dus wat minder feestelijk af. Voor zaterdag hadden we eigenlijk een dagje winkelen gepland maar ook dat gaan we maar even niet doen. Ik hoop dat Emily gauw opknapt en weer een beetje fit is. 

Fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge