weekoverzicht -Week 19- Mooi weer

huub huub barbatruuk en zo weer een nieuwe week. De weken van mijn verlof beginnen toch wel rap door te tellen hoor, zeker met alle drukke weekenden die we tegemoet gaan. Maar gelukkig heb ik nog even en kan ik nog heerlijk even genieten van het mooie weer bijvoorbeeld!

Zaterdag

Ik doe Emily haar haren, vandaag een donut. Ik weet alleen nooit wat je met het overige haar moet doen. Super schattig staat het met het haarbandje en het strikje.

Tijd voor een zussendate. Floor en ik hebben zaterdag ochtend afgesproken en wandelen gezellig naar het winkelcentrum en eten gezellig samen een broodje. We maken in de tuin foto’s met de kindjes. Zo schattig deze drie samen! Het is zo gezellig dat ze echt zo met z’n drieën opgroeien.

Als Emily een powernapje doet (en na het ziek zijn slaapt ze zowaar weer ‘s middags!) ga ik even de boodschappen ophalen. Met een donut onderweg.

Het pickup point, boodschappen doen in m’n eentje met twee kinderen zag ik niet zo heel erg zitten, dus dan maar zo.

Gelijk door met kraamvisite. Onze visite heeft een zoontje in de leeftijd van Emily en een broertje in de leeftijd van Kate. Grappig dat er tussen die jongens net zo veel zit als tussen Kate en Emily en tussen de jongens en onze meisjes. Als zij voor het eten weg gaan besluiten we toch maar bij papa en mama te gaan barbecueën. Lekker niet koken en buiten eten!

Zondag

We beginnen lekker rustig aan en als we allemaal gedoucht zijn gaan we door naar mijn oma. We zitten lekker buiten op de loungeset. Top zondag!

Kate slaapt lekker buiten als we visite krijgen en ook met hen barbecueën we vandaag.

Maandag

Als Emily op de opvang is worden mijn nagels weer gedaan. Door de hormonen laat de gellak soms los, dus het zag er nu echt niet meer uit. Tijd voor een fris kleurtje en glitters!

We hebben na lang wikken en wegen een meerijdplankje gekocht voor Emily. Ze is er helemaal blij mee. Aankomende maandag vertel ik onze bevindingen zover over het plankje.

Dinsdag

Ik besluit het een en ander op te ruimen, Kate is bijna 6 weken bij ons en de ‘kraam periode’ is officieel dan voorbij. De kaarten van de lijn. Bord uit de tuin enzovoort. Het bord wat ik van mijn zusje kreeg komt in de achtertuin te staan, dat staat wel gezellig!

Een salade met serranoham als lunch vandaag.

Als ik ‘s middags een foto maak met alle gekregen kaarten wil Emily ook op de foto. Kate kan sinds vandaag echt lachen en die heb ik zowaar eentje op de foto. Hoe schattig!

Woensdag

Vandaag een dagje vrij, als in Emily hoeft niet naar de opvang. Nadat ik Kate om 7u voed en Emily bij mij in bed ligt slaap ik heerlijk door tot 9u. Soms moet je jezelf dat soort dingen gunnen. Dit lekkere meiske ligt lekker op het voedingskussen naar haar grote zus te luisteren.

Daarna met Emily nagels lakken. Ze wil ook blauwe nagels met glitters, net als mama.

Kate heeft een regeldagje en is niet helemaal zo gezellig als ik zou hopen. Ben de hele dag zo’n beetje aan het voeden. Heel even kan Emily met haar knuffelen tussen het voeden door. Zo schattig!

Donderdag

Gisteren avond heb ik nog even gauw een taartje in elkaar gezet. Marshmallow cheesecake. Astrid komt koffie drinken en daar hoort wat lekkers bij. En hij is super goed gelukt!

‘s middags gaan we even de stad in en eten we daar een ijsje. Kate heb ik in de drager bij me. Het weer is zoveel beter dan voorspeld dus dat ijsje komt prima van pas.

Paul moet vanavond om 23u weer werken na een vrije dag, dus die gaat met Emily tegelijkertijd naar bed. Ik wil even aan de blog werken maar Kate denkt daar toch net even anders over. Dan maar zo en dat werkt prima.

Vrijdag

Na een rustig ochtendje gaan we met Francis koffie drinken in den Bosch, bij de Yoghurt Barn. Een van mij favoriete plekjes.

Boodschappen doen voor het weekend. Het is dit weekend Moederdag en zaterdag krijgen we eters. Asperges!

Dit weekend Moederdag, de eerste keer als moeder van twee. Ik ben benieuwd wat Emily geknutseld heeft. Ik heb er zin in! Hopen dat het weer niet te veel roet in het eten gooit en dan komt dat allemaal goed! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge