Weekoverzicht -Week 2- Nijntje Winterland. Winter barbecue

Toen ik de titel tikte vond ik het wel een beetje raar, Nijntje en barbecue in een zin. Die heb ik dus een beetje aangepast, haha. Afgelopen weekend was een heerlijk weekend vol super gezellige dingen.

Zaterdag

Bij het Nijntje museum hebben ze tot 28 januari een winterland thema. Ik zag dit op Facebook in december al voorbij komen, maar aangezien dit zo’n drukke maand is kwam het er steeds niet van. Nu we deze vrije zaterdag in het vooruitzicht hadden was de keuze gemaakt. Met Emily naar het Nijntje museum, met winterthema.

In het huis van Nijntje viel het winter thema wel mee, er lag sneeuw op het dak en er waren kerstbomen in plaats van de gewone plantjes. Emily vond ze wel erg leuk, maar door de drukke grote kinderen wilde ze gauw door. Eigenlijk stond ze gelijk bij de trap om naar boven te gaan.

Daar was in het winterland thema genoeg te vinden. Er lagen ski’s en sleeën. De kerststal stond er ook in groot formaat. Die wil ik echt voor kerst volgend jaar, een kleintje.

Na afloop nog een Nijntje pannenkoek in het Nijntje cafe. Daar lagen boekjes die natuurlijk gelezen moesten worden voor onze peuter dochter mee naar huis ging.

met de vriendengroep hadden we s’avonds een winter barbecue. Super goed idee, lekker en gezellig.

Na afloop besluit ik nog een ijsje te halen bij de friettent. Lekker voor op de bank, haha.

Zondag

Voor vandaag staat er een afspraak met Simone op de planning. Nu we allebei een redelijke buik hebben  vinden we het wel leuk om samen wat foto’s te maken. Er zit 6 weken tussen onze uitgerekende datum, net als met onze dochters. Toch een momentje waard. Ik probeer mijn carmenset uit. Terwijl Emily in bed ligt heb ik er wel even tijd voor. Charmant zo. 😉

De meisjes spelen gezellig en we eten samen een pizza.

Maandag

Ik moet werken, Paul is thuis met Emily. Samen zijn ze boerenkool aan het maken als ik thuis kom. Emily wilde ook stampen. Wat daarbij ook resulteert dat ze bijna haar hele bord leeg eet en zelfs worst laat liggen.

Ze is ook helemaal trots als we aan tafel zitten.

Dinsdag

Dit kleine knuffelmeisje plakt soms zo aan me. Ze komt even met mij en de baby knuffelen. Daar reageert de baby dan weer op.

Paul doet een poging vlechten. Voor de eerste keer bij Emily vind ik het helemaal niet tegenvallen.

Ik heb kerstborrel op het werk. Met de collega’s drinken we wat en met een aantal gaan we aansluitend naar de mac. Haha, we kregen wel hapjes, maar daar kan ik geen hele avond op leven.

Woensdag

Tijd voor bloedprikken. Het is er overvol. De wachttijd is een goed halfuur. Ik moet ook nog naar de fysio, maar moet nuchter geprikt worden. Niet echt mijn beste ochtend, zullen we maar zeggen. Na de bejaarde invasie en de fysio haal ik bij de Hema lekker ham, kaas croissants. Die heb ik wel verdiend haha.

Donderdag

Bijna weekend. Oh nee, zaterdag werk ik ook nog deze week. Na de ochtend heb ik met Paul in de stad afgesproken. We eten samen een yoghurtje en slaan daarna onze slag in de sale. Een flinke slag, haha. Aankomende week wil ik een shoplog inplannen met de items en baby kamer accessoires.

‘s avonds komt Floor langs met een cadeautje. We krijgen een hele gave Nijntje lamp. Die stond al zoo lang op mijn lijstje, hij is zo gaaf. Dat word nog wel even een discussie puntje met Emily, maar voor nu is ie in ieder geval in huis. Zo gaaf!

Vrijdag

Na de ochtend waarin ik samen met Emily lekker badder en kroel, ligt ze heerlijk te slapen. Heb ik mooi tijd om wat nuttigs te doen. Off niet 😉

Afgelopen week was mijn opa jarig en we gaan nog eventjes langs. Oma is bezig met de carnavals jasjes van Floor, dus die is er ook gezellig. We drinken thee, eten chocolaatjes. Een hele fijne middag.

Bij thuiskomt ligt mijn Asos pakketje te wachten. Ze hebben daar zo’n gave zwangerschap kleding. Die zitten volgende week ook in de shoplog. Echt een tip voor de zwangere volgers hier.

Voor nu, bijna weekend. Zaterdag nog lekker een dagje werken en dan een weekendje niks. Heerlijk vooruitzicht. Wat zijn jou weekendplannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge