Weekoverzicht -Week 20- Food

Afgelopen week was weer een super week! Ik ging er lekker op uit en deed veel leuke dingen. Kate had erg veel last van spugen dus was niet super vrolijk, deze week daarom ook heel veel food-foto’s.  #nevernoteating En natuurlijk mijn eerste Moederdag als mama van twee kindjes! 

Zaterdag

Paul en mijn vader gaan samen een fietstocht doen. Emily mag met mijn moeder mee boodschappen doen dus ik ben alleen met Kate. Nadat ik haar gevoed heb kan ik mooi aan de strijk beginnen. Dat heb ik de afgelopen week al drie keer geprobeerd maar lukte iedere keer niet. Nu kan ik mooi mijn slag slaan.

Paul op de fiets. Ze hebben een fietstocht in Ede. Mama en ik gaan kijken bij de finish, maar ondanks onze redelijk strakke planning zijn we toch weer net te laat aanwezig en zitten de mannen al op hun dooie gemakje wat te drinken als wij aankomen.

Daarna eten we met z’n alle asperges. Mijn oma haalt de asperges vast bij de boer. Papa en mama en mijn broertje zijn er ook. Zo hebben we een hele tafel vol mensen, ik kan daar enorm van genieten.

Als iedereen naar huis ligt/in bed ligt stoken Paul en ik de vuurschaal nog aan en zitten we nog lekker buiten met een wijntje.

Zondag

Moederdag! Ik word op bed ontzettend verrast door Paul en Emily. Ik krijg een zelf gemaakt cadeau van Emily en een moeder-dochter behandeling van Spahuys Kids. Daar kan ik lekker met Emily samen gebruik van maken.

Ook heeft Paul beschuit met aardbeien gemaakt, maar we hebben steeds kapotte beschuitjes in de verpakking, maar dit is voor ontbijt op bed eigenlijk super handig. Scheelt een hoop geknoei.

‘s Middags gaan we naar papa en mama voor de Formule 1 en natuurlijk moederdag. We beginnen met aardbeien taart en daarna champagne. En natuurlijk Max zijn podium plek.

Floor knuffelt met Kate na de voeding. Te schattig!

Maandag

Emily gaat naar de opvang en ik ga met mijn oma winkelen in Eindhoven. Ik neem ons Moederdag cadeau mee en app nog gauw even een foto naar Floor.

Eerst de Yoghurt Barn. Ik neem een frozen caramel coffee. Te lekker! Ik had hem de afgelopen vrijdag nog in Den Bosch maar hij beviel zo goed dat ik hem nog wel een keer lust.

Ik ga Kate voeden bij de Bijenkorf, ze hebben daar op bij het restaurant een SUPER mooie voedingsruimte die je kunt afsluiten en heel fijn je kindje kunt verschonen. Je kinderwagen past ook nog binnen dus echt top! Wij lunchen bij de Bijenkorf met een salade. Het is meatless monday dus we kunnen geen vlees bestellen vandaag. De salade hebben we lekker zelf samengesteld. De pesto was overigens echt een aanrader.

Van mijn oma krijg ik voor de meisjes hele mooie cadeautjes mee naar huis. Voor Kate een super mooi jurkje en voor Emily een T shirt. Ik koop een te schattig jurkje bij H&M met een haarbandje voor Kate. Hoe lief!

Na het eten zitten Paul en ik nog buiten en spelen we kolonisten van Catan. Het dobbelspel, waarom? Omdat we wat tijd samen moeten spenderen in plaats van alleen maar op je telefoon te zitten staren de hele avond. Ik win een potje en daarna wint Paul.

Dinsdag

Ik wil weer wat sportiefs doen en besluit een stuk te gaan wandelen. Het is mooi weer en Emily is naar de opvang. Ik doe een rondje van een kilometer of twee en ben he-le-maal afgebrand als ik thuis kom. Herstel moet je wel serieus nemen. Het is hier in het park zo mooi, en de zon doet ook goed zijn best.

‘s middags ga ik met Kate naar het consultatie bureau om het spugen en het huilen te overleggen. Ik word totaal niet serieus genomen en word afgewimpeld en naar de huisarts verwezen. Daar ben ik mooi klaar mee. Kate is gelukkig wel goed gegroeid. Ik ga binnenkort een update schrijven over het spugen en het huilen, want dat heeft even tijd nodig en is niet even in een paar woorden uit te leggen. Te veel voor dit week overzicht in ieder geval.

Woensdag

Ik ga even naar mijn opa en oma, ook voor het Moederdag cadeau wat we nog hebben. En even gezellig koffie drinken.

Als Paul van zijn werk terugkomt heeft hij een lekkere lunch bij zich, niet zo gezond, maar wel lekker! Asperge broodjes, een bruchetta en een ham kaas snack.

‘s avonds een biertje tussen de voedingen door. Paul heeft morgen een dagje vrij en we kijken The blacklist en the Nightshift. Ik heb een Marshmallow Porter, en hij is erg lekker!

Donderdag

Paul gaat in de tuin aan de slag. Er word vandaag een grasmat gelegd, ik ben benieuwd hoe het er uit gaat zien. Zand en compost erin, egaliseren en daarna gras.

En met grasmat! en nu sproeien.

Deze pindakaas jongens, te lekker! Ik zag hem bij de Appie, in de bonus en kon de verleiding niet weerstaan.

‘s avonds heb ik een verjaardag van een van de meiden van de vriendengroep. Ik ben alleen omdat we een girls only avond doen. Allerlei lekkers staat op tafel! En het is super gezellig.

Vrijdag

Ik start lekker rustig op met de meisjes en heb vanmorgen zowaar even tijd om mijn haar te wassen en te föhnen. Ik heb nieuwe zilvershampoo en mijn grijze highlights zijn zowaar weer grijs.

Daarna even naar de huisarts voor Kate. We hebben een super fijne huisarts en door het hele IVF gebeuren kan ik goed praten met de vrouw die wij als huisarts hebben. Gelukkig word ik hier wel serieus genomen en bespreken we een aantal opties.

Met mama ga ik koffie drinken bij Starbucks. Emily eet een chocolade donut en zit zo’n beetje tot achter haar oren onder de chocola. Lekker genieten!

Komend weekend is een lekker lang weekend en staan er genoeg dingen op de planning. We gaan even kijken wat kan en wat we willen en dan komt dat helemaal goed. Als eerst morgen ochtend de Royal Wedding van Harry en Meghan, ga jij ook kijken? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge