Weekoverzicht -Week 22- op pad

Afgelopen week was een volle week met allemaal leuke dingen. Ondanks het hete, benauwd, plakkerige weer gingen we er toch wel wat op uit.

Zaterdag

Beginnen we met een dagje Rotterdam, met de hele familie. Met 3 auto’s en 7 volwassenen en peuter en twee baby’s op pad. Van terrasje naar terrasje. We begonnen bij de beren met een wrap en Emily had een tosti met Nutella en banaan. Omdat het van dat harde desem brood was, kon ze het niet zo lekker opeten.

Daarna door richting de Witte de with in een zijstraatje een terrasje met biercocktails. Ik had er eentje met een radler en gin. En wat vruchtensap. Super lekker!

Als avondeten gingen we naar Cornelis. Ik at eindelijk weer een keer carpaccio als voorgerecht. En een heerlijke bavette als hoofd gerecht. Kate besloot tussen het hoofd en na gerecht ons te trakteren op een poepexplosie. Ze was door haar romper heen en zelfs Paul zijn shirt zat onder (die haar heel eventjes vast had). Dus moesten we (in een restaurant zonder verschoontafel) Kate omkleden en Paul kon een shirt van mijn broertje aan, die hij toevallig die middag nieuw kocht.

Het nagerecht smaakte daarentegen wel echt top! Kijk hoe mooi dit is.

Zondag

Paul is fietsen met de vader van Bram en Noud. Emily en ik gaan die kant op zodat de kindjes samen kunnen spelen. Er is een buitenspeel event en we besluiten daar heen te gaan, buienradar nauwlettend in de gaten houdend. Helaas maakt die een grapje met ons en krijgen de kindje op de bakfiets een nat pak. Ik was met Kate met de auto gekomen, dus wij hadden geluk.

Als we de kinderen getrakteerd hebben op een ijsje neem ik voor ons macarons mee. Te lekker!

We kijken met z’n alle formule 1. En bestellen pizza. Een prima zondag dus.

Maandag

Na weer een nachtje doorslapen kolf ik de boel maar weer eens leeg. Zo kan ik een voorraadje opbouwen voor als Kate naar de opvang gaat of als ze besluit niet meer door te slapen.

Als Emily op de opvang is werk ik wat aan de blog. Door alle toffe samenwerkingen die er aan komen heb ik er wel echt even wat werk aan en moet ik er natuurlijk wel wat voor doen. Angie komt bij me liggen, maar ligt gruwelijk te ruften. Gezellig hoor.

‘s avonds eten we lekker maaltijd salade en zelfs Emily smult ervan.

Romy komt weer voor mijn nagels en ik laat ze mintgroen lakken met blauwe ‘mermaid’ glitters.

Dinsdag

Kate is vandaag een plakbaby en wil veel bij me hangen. Ik kan niet zoveel doen vandaag, maar het is niet anders. Kijk hoe schattig dit krulletje is.

‘s avonds komt het er met bakken uit. De stoep staat hier helemaal blank. In de straat bij papa en mama kan het water nog slechter weg en komt het zelfs bij sommige mensen de huizen binnen. Gelukkig hebben wij verder geen schade.

Woensdag

Kate slaapt weer door, dus na de voeding kolf ik weer even. Nu met de difrax elektrische kolf. En dat gaat super goed en fijn.

Op weg naar Charlotte. We rijden binnendoor door de polder en gaan met de pont. Kijk hoe mooi het er dan zo uitziet.

Emily hadden we al een paar weken beloofd koekjes te gaan bakken. Samen vertrekken we naar Charlotte bakken we koekjes. terwijl het buiten 30graden is.

We maken koekjes met M&Ms en ze zijn super lekker! Gelukkig bakken we niet alles op, anders hadden we ons weer moddervet aan koekjes gegeten.

Kate slaapt vandaag prima in de reiswieg. Zolang we haar maar inbakeren. Zo slaapt ze ook al een paar nachten prima door. Zo fijn.

Bij thuiskomst liggen er een aantal pakketjes op me te wachten. Helemaal top.

Donderdag

Emily is naar de opvang, Paul klust in de tuin en als eerste stop naar het consultatie bureau. Kate is goed gegroeid maar de zorg is er niet beter op geworden. Het lijkt wel alsof ze het er om doen ofzo. Zo vervelend en ik ben er echt klaar mee als we naar huis lopen.

Het is ellendig lang uitgelopen terwijl ik nog even langs het werk wilde. Een van mijn collega’s is jarig en word 50. Ik ben een half uur later dan afgesproken pas daar maar kan toch nog gezellig even een taartje mee eten en Kate laten zien. Ik neem op de terugweg de welbekende broodjes carpaccio mee voor Paul en mij.

‘s middags is Kate nog een beetje hangerig en jengelig door de enting dus ik geef haar een halve zetpil en laat ze lekker bij mij liggen.

Vrijdag

Samen met Floor ga ik een dagje op pad. Met 3 autostoelen en twee volwassenen + twee kinderwagens in een auto. En het past! Deze drie doen we eerst nog maar eens op de foto.

We beginnen met een taartje en koffie bij Ikea. Ik moet wat dingetjes hebben en Floor ook, we kunnen niet te veel mee nemen omdat de auto al redelijk vol is.

Eind van het rondje heeft Kate honger en doen we samen een brownie en ijskoffie.

Na Ikea is het tijd voor de Primark. Soms moet je gewoon het een en ander daar inslaan voor het gemak. Voor de meisjes en mezelf slaag ik goed. Ik zal eens kijken of het lukt om komende week een shoplog in te plannen.

Dat was de week alweer. Kate heeft weinig geslapen vandaag en is ‘s avonds helemaal op. Emily was rond het avond eten al niet meer te genieten omdat die net lag te slapen toen we gingen parkeren in Eindhoven, daar word zo’n rondje Primark niet gezelliger van kan ik je vertellen.

Dit weekend is weer een overvol weekend, maar met gezellige dingen. Ik heb er zin in. Voor nu, fijn weekend! 

Komende week zal de eerste winactie verschijnen op de site! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge