weekoverzicht -Week 23- Zindelijk!

Afgelopen week gingen we flink aan de bak met het zindelijk maken van Emily, geen halve maatregelen meer, maar gewoon echt. Nu is er geen weg meer terug, en gaan we het gewoon doen. En dat ging super goed. Ik zal er komende week nog wat over delen als we wat langer bezig zijn.

Verder was het natuurlijk super mooi weer en deden we weer super leuke dingen (always)

Zaterdag

Emily is vanmorgen met mijn ouders mee boodschappen doen. Zo heb ik lekker een ochtendje voor mijzelf. Nou ja, voor mezelf, ik kan mezelf even nuttig maken. Ik begin met dweilen, dat is altijd zo’n volksverhuizing. Heel de inboedel verplaatst dus.

Ik pak nog even wat cadeautjes in. Voor de verjaardag van Mirthe en voor Emily en het zindelijk maken.  hoe leuk is dat inpak papiertje van de Primark?

Daarna is tijd voor va Streek. Een festival waar we vorig jaar ook al eens waren. Super leuk, met allemaal lekker eten, muziek en activiteiten voor de kinderen in de koeienstal.

Zondag

Paul is fietsen met zijn zusje en ik ga met Emily wat bakken. Ik zag een recept op Foodies voorbij komen en dacht dat ik wel dat wel lustte. We doen zeg maar een aflevering: bakken in pyjama’s. En ze zijn super goed gelukt en mega lekker!

Daarna is het tijd voor de verjaardag van Mirthe, Emily valt in slaap terwijl we pas 5 minuten onderweg zijn. Ze kan lekker even een tukje doen en is opgeladen voor de verjaardag.

De meisjes spelen super leuk de hele middag en zijn niet te stoppen. Kate en Ruben liggen lekker samen in de box.

‘s avonds thuis gaan we nog lekker even in de tuin zitten en Kate chilt lekker bij ons. ‘s avonds wil ze niet zo goed zelf liggen. Ze houd haar konijn stevig vast.

Maandag

Emily gaat zonder pamper naar de opvang. Ik vind het super spannend en best wel een dingetje. Ze word ineens zo groot!

Als we ‘s middags Stitch eten geven kan ik hem zowaar uit het hok halen om te aaien. Emily is super voorzichtig en we aaien ze samen tot we gaan eten. Ze heeft een flinke klit in haar haren die ik er gelijk even uit knip.

Dinsdag

Ik breng Emily naar de opvang. Ik leg dan na de voeding Kate in de kinderwagen met haar puckababy en dan slaapt ze daar tot de volgende voeding. Ze kruipt altijd helemaal onderen in de reiswieg en ook in haar gewone wieg. Helemaal met haar billen tegen de rand als het even kan.

Met boodschappen doen hebben we donuts mee genomen, die eet ik samen met Emily lekker op. Het gaat zo goed met plassen dat dit wel een keertje kan zo door de weeks.

‘s middags willen we het flesje weer oefenen en kolf ik een voeding. Met de Difrax kolf kan ik tegelijkertijd mooi wat achter de laptop doen.

Dan is het tijd voor grasmaaien, ons stukje gras mag voor het eerst gemaaid worden. Paul is bezig in de tuin voor het kunstgras en Kate moppert, ik doe ze in de drager en ze valt zo in slaap. Terwijl ik het gras maai. Als ze wakker word produceert ze deze verrassing door de drager heen. Heel fijn. Gelukkig kan hij gewoon in de was.

Tijd voor een lesje bodybalance. Ik ben vanmorgen weer bij de fysio geweest omdat alles weer super vast zat, ik kan niet eens gewoon zitten. Ik wil de balance er bij blijven doen om in ieder geval wat beweging te hebben. Het gaat deze keer een stuk beter als twee weken geleden.

Woensdag

Emily is vandaag een dagje thuis, na het geklier van afgelopen dagen zie ik er wel wat tegen op maar ze is super lief vandaag. We gaan eerst samen Kate in bad doen, na de voeding gaan we samen onder de douche. Dan wil ze haar Spaanse jurk aan en die houd ze de hele dag aan.

Als Paul thuis komt wil ze zijn helm op. Meer Emily kan het niet zijn. Helemaal fan van papa zijn motor.

Om 15u is ze zo moe dat ze naar bed wil. Ze doet lekker een slaapje en is daarna weer opgeladen. Wij krijgen kraamvisite en zitten lekker buiten. Cappuccino’s en beschuitjes, top combi!

Wanneer Paul terug komt van een boodschapje ‘s avonds heeft hij lekker McFlurry’s karamel zeezout bij zich. Het kan slechter. We besluiten ook samen nog een biertje te drinken. Tot Kate eerder honger heeft. Gelukkig staat er nog een voeding in de koelkast en kunnen we die geven. Nog maar een keer een flesje oefenen. Nadeel, dat ik om 23.15 nog kon gaan zitten kolven.

Donderdag

Ik heb vandaag een lekker rustig dagje met Kate. Op facebook zie ik een lekker recept voor een ijsje met liquor 43 voorbij komen en ga daar boodschappen voor doen. Dat lust ik morgen wel!

Emily heeft vandaag op de opvang meer ongelukjes gehad als dat ze op de wc of het potje geplast heeft. Ik snap er niks van en merk aan haar dat ze ook wat teleurgesteld is. Hopelijk is ze morgen weer gemotiveerd genoeg om het weer te proberen.

‘S avonds heb ik de afspraak voor mijn tattoo. Ik vind het toch wel weer spannend maar ben ook zo benieuwd hoe hij word.

Vrijdag

Lekker naar zoetegoed met Emily en Sam. Lekker een flinke shake om het weekend te vieren.

We oefenen vandaag ook weer met het potje/wc en dat gaat de hele dag super goed. Zelfs bij zoetegoed gaat ze even plassen.

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge